TROY kart reziliği ve Sorunları
Maalesef ki 6 ay önce Mastercard olan Ziraat Bankası kartımı bankamatiğin yutması sonucu TROY kart kullanmak zorunda kaldım başıma böyle bir olay ilk defa geldiği için yeniden Mastercard gönderirler diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef ki Zarf'ı açtığımda gelen maalesef ki TROY karttı o günden bugüne TROY karttan hiç memnun kalmadım üstelik bu kartı bana sormadan göndermeleride ayrı bir konu.
TROY kart ile doğru düzgün ödeme yapılmıyor maalesef ki genelde bir şey alacağım zaman Akbank axses Mastercard'ı kullanıyorum o da olmasa kredi kartı kullanamayacaktım işin kötü yanı TROY kartı bankalar değiştirmiyorda iptal ediyorsun gelen yine TROY kart insanların bu kartı kullanmasını istiyorlar ancak bu şekilde olmaz.
Bir kart 6 ayda hiç mi ilerleme göstermez.
Yazımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.

Önce Esat Oktay Yıldıran için 14 Temmuz filmini çektiler; adamı kötülemek istediler ama film ters tepti, her yer Esat Oktay editleriyle doldu.Şimdi Bursaspor mevzusundan dolayı Uludağ'a boykot dediler, herkes inadına Uludağ alıyor.Bunlar ne yapsa bir şekilde ters tepiyor.
Sadece ters tepmeyen tek bir şey kaldı: 2028 seçimleri.
Haber doğruysa kod yeşil yaşıyor demektir.
Barış Yarkadaş'a göre CHP, Zafer Partisi, İYİ Parti ve diğer merkez sağ partilerle ittifak görüşüyor.
Bu ittifak tutar mı sizce?

Adolf Hitler yıllar sonra geri döndü
Adolf Hitler yeni bir kimlik yeni bir yüz yeni bir ses yeni bir bedenle yıllar sonra geri döndü.
Yusuf tekin öğretmenleri ve öğretmen adaylarını bitirdi.
Cmp- yeniden kurtuluş ve kalkınma programı
1. Adalet ve Devlet Yönetimi (Liyakat Esastır)
- Mülakata Son: Kamuda işe alımlarda "mülakat" sistemi tamamen kaldırılacak. Tek kriter sınav puanı ve liyakat olacak.
- Torpil Düzeni Bitecek: Kamudaki tüm atamalar şeffaf olacak. Bürokraside tarikat, cemaat veya hemşehricilik değil; "Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı" kimliği geçerli olacak.
- Dokunulmazlıklar Sınırlandırılacak: Milletvekili dokunulmazlığı sadece kürsüdeki ifade özgürlüğü ile sınırlı kalacak. Suç işleyen vekil de vatandaşla aynı mahkemede yargılanacak.
2. Milli Güvenlik ve Hudut (Tam Bağımsızlık)
- Sınır Namustur: Sınırlarımız, en son teknoloji elektronik izleme sistemleri, termal kameralar ve SİHA desteği ile "Geçilmez Bölge" ilan edilecek. Kaçak geçişlere sıfır tolerans tanınacak.
- Sığınmacıların Dönüşü: Suriyeli ve diğer sığınmacıların ülkelerine güvenli dönüşü için uluslararası hukuk çerçevesinde 2 yıllık bir takvim işletilecek. Demografik yapımızın bozulmasına izin verilmeyecek.
- Terörle Tavizsiz Mücadele: Terör örgütü elebaşları ve üyeleri için af veya ceza indirimi gündeme gelmeyecek. Devletin gücü ve kararlılığı her alanda hissedilecek.
3. Ekonomi ve Üretim (Milli Sanayi)
- Milli Fabrikalar: Özelleştirilen stratejik tesisler (şeker, tütün, kâğıt vb.) yeniden devlet bünyesine katılarak üretime kazandırılacak.
- Yüksek Teknoloji Seferberliği: Türkiye; sadece bina yapan değil; çip, yazılım, ilaç ve ileri teknoloji üreten bir ülke olacak. Savunma sanayisindeki başarı modeli, sivil sanayiye aktarılacak.
- Üreten Gençlik: Teknoloji ve yazılım alanında üretim yapan girişimci gençlere, vergi muafiyeti ve karşılıksız hibe desteği sağlanacak.
4. Eğitim ve Sağlık (Akıl ve Bilim)
- Köy Enstitüleri Ruhu: Tarım ve teknolojiyi birleştiren, köylüyü kalkındıran modern "Tarım ve Teknoloji Liseleri" açılacak.
- Askeri Kurumların İadesi: Ordunun ihtiyacı olan subayları yetiştiren askeri liseler, harp okulları ve GATA (askeri hastaneler), TSK bünyesinde tekrar hizmete açılacak.
- Laik ve Bilimsel Eğitim: Müfredat, hurafelerden arındırılıp tamamen akıl, bilim ve Atatürk ilkeleri ışığında yeniden düzenlenecek.
5. Ulaşım ve Günlük Hayat (Halka Hizmet)
- Plaka Tekeline Son: Taksi plakası bir rant aracı olmaktan çıkarılacak. Vatandaşın ucuz ve konforlu ulaşımı için rekabet ortamı sağlanacak.
- Dijital Ulaşım Özgürlüğü: Paylaşımlı yolculuk uygulamaları (uygulama tabanlı ulaşım), devlet denetiminde ve vergilendirilmiş şekilde yasal hale gelecek.
Slogan: "Hayal satmıyoruz, devlet yönetmeye geliyoruz. Ne sağdan ne soldan, Atatürk'ün yolundan."

Beyaz kurt haklı(Eren ve özge videosu)
Beyaz kurt çok haklı TikTok hesabınız olmasa bile Eren ve özge Twitter da önünüze düşüyor bir şekilde yok Eren ve özge ayrıldı yok Eren ve özge barıştı yok ne oldu inceller kıskanmayın yanmayın vb bir ton böyle tweet atılıyor.
Yok Eren yeni sevgili yapmış bunlardan bize ayrıca kim niye bunları kıskansın ki ülkede daha önemli olaylar varken twittar da bunlara etkileşim verilmesi çok saçma gerçekten.

Sinir bozucu bir olay bence bir kendileri için değil başkaları için yer istiyorlar bu veya buna benzer olaylar yaşadınız mı hiç?
Toplu taşımalarda yaşanan bu gibi durumlarda ne yapılmalı sizce?

Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 218
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.489)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 315 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
8