Troy kart sorunlar
Ziraat Bankası bankamatiği Mastercard kartımı yutunca kartı iptal edip bana sormadan Mastercard yerine TROY kart göndermişlerdi kartı test etmeye başladım.
Kart YouTube, Steam, İtemsatış gibi yerlerde işe yaramıyor kendi deneyimlerim haricinde okuduğum yorumlardan ise TROY Kart'ın temassız özelliğinin iyi olmadığı ve bazı bankamatiklerde ise işe yaramadığını öğrenmiş oldum bunların haricinde ise Amazon'da da TROY Kart'ın geçmediği söyleniyor.
İşin kötü kısımı ise TROY kart istememelerine rağmen TROY kart geldiği ve bunu iptal edip yeni kart istemelerine rağmen tekrar TROY gönderildiğini söyleyen birçok kişi var.
Arkadaşlar, TROY kart, bankalararası kart merkezi a. Ş. (bkm) tarafından kurulmuştur. Bkm'nin başkanı da bilal Erdoğan'ın okul arkadaşı dr. Yusuf kenan bağır'dır.
Bu kart, hazine ve maliye bakanı Mehmet şimşek ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan tarafından zorunlu hâle getirilmiştir.
Kısacası, TROY Kart'tan kurtulmamız için bu hükümetin gitmesi gerekiyor. Çünkü okuduklarımdan anladığım kadarıyla, bankalar TROY kart dışındaki kartları kolay kolay vermiyor, maalesef ki.
Kısacası bu TROY Kart'ın siyasi ayağıda var.
Veli Eren atay 2 yıldır bulunamıyor
veli Eren atay, 15 Temmuz 2023 tarihinde İzmir'in çeşme ilçesindeki deliklikoy mevkiinde kayboldu. 19 yaşındaki veli Eren, karşıyaka'daki evinden çıkarak alaçatı'daki bir eğlence kulübüne gitmiş, sabah saat 04.00 civarında mekândan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştır.
Ailesi, özellikle 15-16 Temmuz 2023 tarihlerinde çeşme deliklikoy civarında bulunan tatilcilerden o güne ait fotoğraf ve videoları paylaşmalarını beklemektedir. Küçük bir ayrıntının bile önemli olabileceğini vurgulayan aile, savcılık dosyasındaki gizliliğin kaldırılmasını ve olayla ilgili tüm bilgi-belgelere erişebilmelerini istemektedir.
Ayrıca, CHP İzmir milletvekili sevda erdan kılıç, kaybolan veli Eren atay dosyasının özel bir ekip tarafından yeniden incelenmesi çağrısında bulunmuş ve her bir iz ve umudun takip edilmesi gerektiğini belirtmiştir.
Eğer veli Eren atay hakkında herhangi bir bilgiye sahipseniz, lütfen 112'yi arayarak yetkililere bildirin.
Daha fazla bilgi ve güncellemeler için veli Eren Atay'ın resmi Instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz: @velierenatay
Ayrıca, veli Eren Atay'ın ailesiyle iletişime geçmek isteyenler için aşağıdaki iletişim numarasını paylaşmak istiyorum:
aile iletişim numarası: 0535 445 11 21Instagram
Eğer siz de bu konuda bilgi sahibiyseniz veya herhangi bir detay hatırlıyorsanız, lütfen çekinmeden iletişime geçin. Her küçük bilgi, büyük bir fark yaratabilir.

Zorla Troy kart gönderdiler
Ziraat Bankası Mastercard kartımı bankamatikte kaptırdım.
Mastercard yerine Troy kart göndermişler Troy kart ile ilgili.
Yorumları okudum sorunlu bir kartmış.
Steam da bile geçmiyormuş.
Madem yerli ve milli bir şey yapıyorsunuz o zaman adam gibi yapın.
Üstelik bana istiyor musun diye sormadılar bile kafalarına göre basıp Troy kart göndermişler.

Papara'ya kayyum atandı
Football maneger 2024 yamasıda paralı hâle gelmiş
Piyasada bir sürü ücretsiz football maneger 2024 yaması varken bunun ücretli olması bana saçma geliyor şahsen.

EA App üzerinden yükledim oyunu çözüm olarak denediğinim şeylerin hiçbiri işe yaramadı bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Epic Games'ten indirdiğim oyunları hard diske taşıyorum, oyunlar çalışıyor fakat belgelerimdeki save dosyalarını hard diske taşıyamıyorum. Otomatik olarak yeni save dosyası oluşturuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?"
Karışt görüşlü oyuncular susturuluyor
Boykot paylaşımı nedeniyle Aybüke Pusat teşkilat dizisinden kovuldu.
Ona destek veren sevgilisi Furkan Andıç'ta tabii de yayınlanan muhabir dizisinden kovuldu.
Boykot paylaşımı yapan oyuncular Rojda Demirer ve Alican Yücesoy'un X hesapları Türkiye'den engellendi.
Boykot'a destek veren Murat Dalban TRT de yayınlanan bir zamanlar İstanbul dizisinden ayrıldı.
Aybüke Pusat'a destek veren Boran Kuzum'da tabii de yayınlanan bir ruh macerası dizisinden kovuldu.
Devlet'in kurumları kesinlikle taraf olmamalı çünkü muhalifler olarak bizde o kurumlara vergi veriyoruz.
Boşuna demiyorlar adalet herkese lazım diye.
Etme bulma dünyası.

CHP resmi boykot listesini açıkladı
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 132
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 41.330 (Bu ay: 1.076)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 287 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun