Şimdi Ara

Tropic Thunder (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür : Aksiyon / Komedi / Savaş
    Yönetmen : Ben Stiller
    Senaryo : Justin Theroux, Etan Cohen
    Oyuncular : Jason Bateman, Tom Cruise, Robert Downey Jr., Jack Black, Tobey Maguire, Jon Voight, Ben Stiller, Matthew McConaughey, Steve Coogan, Jay Baruchel, Alicia Silverstone, Bill Hader, Christine Taylor, Tyra Banks, Trieu Tran, Brandon T. Jackson, Danny R. McBride, Brandon Soo Hoo, Reggie Lee
    Yapımcı : Ben Stiller, Stuart Cornfeld, Eric Mcleod
    Görüntü Yönetmeni : John Toll
    Müzik : Theodore Shapiro
    Dağıtım : UIP Filmcilik
    Yapım : 2008, ABD

Gösterim Tarihi: 10 Ekim 2008

Ben Stiller’ın dördüncü kez yönetmenlik yaptığı 100 milyon dolar bütçeli “Tropic Thunder”, başrollerinde ünlü komedyenin kendisinin yanısıra Jack Black, Robert Downey Jr, Nick Nolte, Matthew McConaughey, Tom Cruise ve “Örümcek Adam” Tobey Maguire var.

Bilindiği gibi Owen Wilson’da “Tropik Fırtına”nın oyuncu kadrosundaydı; Wilson eski sevgilisi Kate Hudson uğruna intihara kalkışınca bu film kadrosundan çıkmış oldu.

“Tropik Fırtına”, “Film içinde film” mantığından yola çıkan bir komedi filmi... Filmde Tom Cruise film stüdyosu yöneticisi rolünde...

Variety dergisi muhabirine, “Tropic Thunder”ın yüksek konseptli bir komedi çalışması olduğunu ve 1987 yılında oynadığı “Güneş İmparatorluğu - Empire of the Sun”dan beri bu proje üzerinde çalıştığını söyleyen Ben Stiller, yönetip oynamaya hazırlandığı projesi için şunları söyledi:

“Bu komedide aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere eğitim verilen dış dünyadan yalıtılmış Dale Dyle eğitim kampında iki hafta kaldıktan sonra yeniden topluma dönen oyuncuların topluma dönüşlerinden sonra karşılaştıkları zorluklar ve bocalama komedi kalıpları içerisinde anlatılır. Savaş filminde oynamaya başlayan aktörlerimiz, gerçek savaşı andıran koşullar altında kalınca eğitim kampında öğrendiklerine başvurmak zorunda kalır ve ortaya ‘film içinde film’ mantığında işleyen eğlenceli olaylar çıkar.”

“Tropic Thunder”da Jack Black’in uyuşturucu tutkunu bir aktörü oynayacağı; Nick Nolte’un da bir yarbayı oynayarak daha önce “The Thin Red Line”daki rolünü hicvedeceği öğrenilmiştir.

Alıntıdır.

Tropic Thunder (2008)
     Tropic Thunder (2008)
     Tropic Thunder (2008)
     Tropic Thunder (2008)
     Tropic Thunder (2008)

Tropic Thunder (2008)
     Tropic Thunder (2008)
     Tropic Thunder (2008)
     Tropic Thunder (2008)
     Tropic Thunder (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 4 Kasım 2008; 22:14:35 >

• Ben stiller'ın suratını hiç sevmiyorum, film ne kadar güzel olursa olsun suratını görünce bütün havası kaçıyor filmin :/
  • Ben stiller filmleri iyidir. Bu da iyi olacaktır.
  • Jack Black Yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

Ben stiller'ın suratını hiç sevmiyorum, film ne kadar güzel olursa olsun suratını görünce bütün havası kaçıyor filmin :/

Film güzel olacağa benziyor.
  • Robert Downey Jr.'a harika makyajlamışlar, tam bir zenci fırlama olmuş Rolünüde iyi oynamış açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

Ben stiller'ın suratını hiç sevmiyorum, film ne kadar güzel olursa olsun suratını görünce bütün havası kaçıyor filmin :/

Çok itici geliyo suratı ama ne yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bullets Of Revenge - 2009'dan beri
    15 yıl önce açıldı
    The Dark Knight (2008)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imdb punanı 8

merakla bekliyoruz.
  • Çok merak ettiğim bir film. Gösterime girsin, kesin gideceğim.
  • Owen Wilson ve Adam Sandler da olsaydı tam 1. Sınıf komedi filmlerinin adamlarını toplamışlar diyecektim

Ben de merekla bekliyorum.

D.N : Nigga Tony Stark
  • Film Türkiyede gösterimde.
  • Bugün gittim,güzel film.

Filmde her iki kelimeden biri f*ck.
  • Turkcell sinema kampanyası başlamadan önce sinemadan kalkmazsa gidip izleyeceğim bende
  • film beklentilerimin üstünde çıktı.oyunculuklar çok başarılı hele ki son zamanların aranılan adamı Robert Downey Jr.
    tabi bir de Tom Cruise var
    10/7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 4 Kasım 2008; 22:18:47 >
  • ben bu tur filmleri begenmeme ragmen acikcasi bu filmi begenmedim
  • DVDRip'i piyasaya düştü. Hatta alt yazısı da çıkmış DP'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Bugün gittim,güzel film.

Filmde her iki kelimeden biri f*ck.

• Tom Cruise yeter Ayrıca film güzeldi..
  • izlemek lazım teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.