Şimdi Ara

TRON: Legacy (2010) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yayınlanan videoda aracın içinden çekim şekilleri hiç hoşuma gitmedi, basit görünüyor.
  •  TRON: Legacy (2010)
  • bu oyun değil miydi bir zamanlar ?
  • Tron sanal gerçeklik , datalaştırma , hacker lık gibi konularda çağının çok ilersinde , 80 lerin kült Sci-Fi lerinden biriydi gerçekten , ama çokda başarılı bir film olduğunu söyleyemem

ikinci filmin ilk filmle bağlantısı iyi kurulmuş a benziyor , hatta 80 lerin kurgusal dokusu bile korunmuş filmde o açıdan mutlaka izleyecem
  • aboo güzel bişey geliyo galiba
  • Yeni bir scane yayınlandı izleyin tabi yurt dışı bağlantılar sağolsun seyredebilirseniz telekom sağolsun

Aslında ikisi de aynı sahne gibi ama ufak farklılıklar var.Birisinde sen büyümüşsün diyor , sen yaşlanmışsın muhabbeti geçiyor. 2. cisinde o muhabbet geçmiyor. İlk videoda daha bir şaşırmış vaziyette ikincisinde biraz daha hızlı geçiliyor.
    Acaba hangisini filmde kullanacaklar çıkınca görürürüz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Kasım 2010; 4:46:59 >

• Fragman 3

www.youtube.com/watch?v=d4RiUy23e9s&

• Tam 3D'lik bir film Artık gelse de izlesek geçen seneden beri bekliyorum.
  • izlenir listede eski half- life nin bi modu vardı böyle frizbi leri fırlatıyoduk adamı yere düşürüyoduk uzaydaydık herhalde ona benziyo biraz
  • Daft Punk'ın yaptığı film müziklerinin 6dklık tanıtımı yayınlandı.

http://www.waltdisneystudiosawards.com/audio/tron-soundtrack.mp3

http://www.box.net/shared/892l3qzh4n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 15 Kasım 2010; 15:00:15 >
  • Özellikle 0:50 -1.45 arası çalan müzik ile son müzik favorim.

• İlk eleştiriler iyi yönde değil ama çok kötü falan değil neyse ki.

fan yapımı ama gayet güzel

TRON: Legacy - "Savior" TV Spot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 15 Aralık 2010; 21:57:58 >

• Film sonunda gösterimde. Yalnız gişede daha çok kazansın diye bu filmi bile Türkçe dublaj ile sunmaları ne acı, Kv filistinden dolayı çok izleyen olmayacağı da bir gerçek.

İmkanı olan Imax'te izlemeli, tam imax'te izlenesi film okuduğum yorumlara göre.
  • Haftasonu bakalım fırsat olursa istinye imax'e giderim. Görsellik tam 3d'lik çünkü.En azından 3d olarak hakkını verir düşüncesindeyim film için. Bilimkurgu sevdiğimden kötü filmleri bile izlemeye çalışıyorum ,bu filmden mutsuz döneceğimi sanmam.
  • Bu akşam 6 tl ye 3 D izleyeceğim filmi.
    Umarım beklentileri karşılar.
  • İlk yorum benden olsun güzel bir filmdi.
    Ama ilk yarısını daha çok beğendim.
  • ben de gece 11 seansına aldım imdb puanı da gayet yüksek bekletimi karşılayacaktır diye düşünüyorum iyi seyirler hepinize
  • 3d izleyenlerin yorumlarını merak ediyorum ben ilk olrak 3d olarak doyurucumu ikinci olarak genel olrak filmi nasıl buldunuz arkadaşlar hafta sonu gitmeyi düşünüyorum eğer bu iyi değilse secimi mi mega zekadan yana kullanacağım,
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.