Şimdi Ara

TRON: Legacy (2010) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Filmden yeni ekran görüntüleri.
  • Fotografik hafızamı zorlamama rağmen tron yapımının ismini hatırladığım halde kendi ana görüntülerini hatırlamadığım için filmin benim üzerinde yapacağı etkileri tam olarak hisedemiyeceğim için üzülüyorum,
  • merakla bekliyorum guzel bi filme benzio
  •  TRON: Legacy (2010)  TRON: Legacy (2010)

TRON: Legacy (2010)  TRON: Legacy (2010)

• ilginç bir film olacağa benziyor bakalım izleyip göreceğiz.
  • Tron Legacy Official Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 9 Mart 2010; 9:50:14 >
  • İlk versiyonun müdavimlerinden birisi olarak, ki o dönemin etkileyici yapımlarından birisidir, bu devam filmini de merak ediyorum. Tabii ülkemizde 3D olarak gösterilir mi ? IMAX de yayınlanır mı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 9 Mart 2010; 9:58:07 >
  • Tron'un yeni fragmanı ne zaman gelicek diyordum ahanda gelmişHemen hd fragmanını indireyim. Bu filmi bekliyorum da daha sene sonunda gelicek yav.Film baya sağlam geliyor yanlız.Sene sonuna kadar bolca reklamı yapılıp gişeyi garantilerler.Tam 3d lik bir film.Imax te umarım izleriz.
  • Eğer gerçekten yüksek bütçeli bir yapımsa tarihin en büyük zararına sebep olabilir. TRON bilimkurgu seven insanlar arasında bile kısıtlı bir kesime hitab ediyordu. AVATAR gibi evrensel bir konusu, duygusal bir yapısı yok. Ben bilimkurgu filmleri çok sevmeme rağmen TRON için sinemaya gitme konusunu iki kere düşünürüm.
  • Şimdi hd fragmanını izledim değişik bir filme benziyor.. Çok uzun zaman önce bir pc dergisinin oyun demosunu verdiğini hatırlar gibiyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLo! -- 12 Mart 2010; 2:56:04 >
  • Türkçe Altyazılı Fragman

•  TRON: Legacy (2010)
  • Bu filmden çok umutluyum.Epeydir kaliteli bir bilimkurgu seyretmiyorduk.İzlesek bile nadir geliyor.3D Imax'te müthiş gözükücek bu film. Burda fazla kimse ilgi göstermiyor gibi

TRON: Legacy (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 3 Mayıs 2010; 4:09:02 >

• Fragman çok sıradışı gerçekten acayip bir filme benziyor.Walt Disney bu tür filmler yapmazdı.
  • Tron Homage: Disk Battle

www.youtube.com/watch?v=0FDfQKP7u1g

Bu Mirror's Edge'deki hatun değil mi? Neredeyse saç şekilde bile aynı.
  • Yeni fragman

www.youtube.com/watch?v=iEXpId2ob_M&

• Yeni fragman bomba olmuş.İnsan gitgide daha fazla heyecanlanıyor Jeff Bridges'ın gençliğini de CGI olarak yapmışlar fena durmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.