Şimdi Ara

TRON: Legacy (2010) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3D bölümler daha dolu bekliyordum ben hevesim kursağımda kaldı, Real 3D izledim filmi bluray çıkınca umarım daha sağlam 3D efektler olur, bence filmin en büyük kaybı 30 yıllık bir hikayeyi anlatmasıydı, o hikayeyi anlattığı yerleri bu filme özel senaryo ve görüntülerle doldursalardı daha iyi olurdu yada ilk filmi remake yapıp sonra bu filmi yapsalardı baya baya iyi olurdu, ilk filmi izlemeyenler için yapılmış bir şey aslında doğru bir yol izlenmiş ama buda alınan zevki biraz aşağı çekiyor, herşeye rağmen bu filmi tekrar görmek güzel ilk filmi izlediğimden beri o motorların hastasıydım şimdi uçakların hastası oldum

Tron : The Next Day - Flynn Lives Revealed Türkç altyazılı olanı bulan var mı?
  • 2-3 gün önce blurayini izlemiştim... gayet güzel ve bol aksiyonlu film olmuş... müzikler acayip gaza getiriyor ..

türünü sevenlere tavsiye ederim..

7.8 / 10 puan
  • Filmi çok beğendim müzikleri de süper
  • Filmi geçen gün izledim, keşke sinemada 3d olarak izleseydim diyorum. Film baya hoşuma gitti, Legacy'yi izledikten sonra 1982 yapımı Tron filmini de izledim. 1982'de biz sağ-sol kavgaları, darbelerle uğraşırken adamlar bilgisayar kullanarak efekt yapmış. Sanırım o zamana kadar bilgisayarlar filmlere efekt yapımında kullanılmıyordu, bu bakımdan bir devrim yapmış Tron bence. Ama günümüz teknolojine alıştıktan sonra 1982 yapımı bir filmin efektlerini beğenmek mümkün değil, ama saygı duyulmalı.

2012'de Tron ile Tron: Legacy filmleri arasındaki bir tarihte geçen animasyon dizi yayınlanmaya başlanacakmış. Bana biraz Star Wars: The Clone Wars'ı anımsattı, umarım güzel olur.

• Müzikleri film tarihinin en iyi soundtracklarından biri desem abartmış olmam
  • Film güzeldi. Kafama takılan sorular var ama

filmin adı niye tron ? filmde tron karakterinin çok ufak bi rolü var ?
    kevin sam'e normal dünyada bir kaç dakika burada bir kaç saat gibi falan diyordu, öyleyse bu kadar yaşlanmaması gerekmezmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Film güzeldi. Kafama takılan sorular var ama

filmin adı niye tron ? filmde tron karakterinin çok ufak bi rolü var ?
    kevin sam'e normal dünyada bir kaç dakika burada bir kaç saat gibi falan diyordu, öyleyse bu kadar yaşlanmaması gerekmezmiydi?

Filme Tron adının verilmesinin sebebi 1982 yapımı filmde gizli. Eğer o filmi izlersen filme neden Tron dendiğini anlarsın.

1982 yapımı Tron filmi hakkında spoiler;

Eski filmde Tron en çok görünen karakterlerden biri, Legacy'de de denildiği gibi kullanıcılar için savaşan bir yazılım, 1982 yapımı filmde Flynn'e bayağı bir yardımı dokunuyor.

• Şu filmin ben bıraktığı etki çok büyük.Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden beni üzen çok daha fazla ilgi görseydi keşke. 170milyon dolar para ile çekilmiş ama dünya çapında 400 milyon dolar hasılat elde etmiş.Bu rakam 600 milyon barajını geçse idi devam filmini kesin görürdük.
  • Bende yeni izledim müzikler gerçekten güzeldi , bu arada filmdeki oyunlarda ''ricochet'' oynuyorlar sanki
  • İzleyeli oluyor baya
    Film Görsel efektler için izlenir sadece
    Müziklerdede daft punk devrim yapmış bu filmle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

İzleyeli oluyor baya
    Film Görsel efektler için izlenir sadece
    Müziklerdede daft punk devrim yapmış bu filmle.

Kesinlikle katılıyorum bir nokta daha dikkatimi çekti oyuncuların sesleri kendilerinemi ait.Bir filmde bu kadar güzel müzikler olduğu gibi bu kadar güzel oyuncu sesleri olur. clu'nun sesi inanılmaz yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 5 Ağustos 2011; 15:35:46 >
  • CLU'nun seslerinden ziyada görüntüsünde sanki bir sanallık var böyle gerçekten insan değil gibi çok detay yok örneğin yüzünde vb. ilginç birşey.
    İlk sahnedede babasını oynadığı yerdede aynı şey geçerli.
  • quote:

CLU'nun seslerinden ziyada görüntüsünde sanki bir sanallık var böyle gerçekten insan değil gibi çok detay yok örneğin yüzünde vb. ilginç birşey.
    İlk sahnedede babasını oynadığı yerdede aynı şey geçerli.

Zaten Clu ve Kevin'in baştaki halleri bilgisayar efekti. Jeff Bridges'ı bilgisayar yardımı ile gençleştirmişler, çok gerçekçi değil ama kötü de değil.
  • Ha bende diyorum bir gariplik var çünkü sanallık şimdi çaktım.
  • quote:

Ha bende diyorum bir gariplik var çünkü sanallık şimdi çaktım.

Evet ben de ilk izlediğimde bu adamın suratında bir gariplik var diyordum , sonra bonus sahnelerin bulunduğu bir dosyayı indirdim ve videolardan birinde adamı bilgisayar ile nasıl gençleştirdiklerini anlatıyordu.
  • Bugün 720p izledim. Keşke zamanında 3d gitseymişim. Yazık oldu :(

Görsellik olsun, müzik olsun 10 numara 5 yıldız bi yapımdı. Ama konu veya içerik bakımından pek iyi değildi. Hani hiç bilmeyen biri olarak, Tron denen karakterin filmde sadece son kısımlarda gördük, nedir kimdir bununla ilgili de az şey gördük.

Onun dışında gayet güzel bir filmdi.

3D bulabilirsem, indirip televizyondan izlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.