Bildirim
TRON: Legacy (2010) (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Önce fanmade sandım ama baktım tüm oyuncular var şaşırdım Ram dediği adamda ilk filmde vardı. Animasyon dizisi yapılacaktı acaba onun reklamını yapıyor bilemedim. FLYNN LIVES diye de ismi olabilir
3.cüsü gelirse dört gözle beklerim neden olmasın
-
Filmden sonrasını anlatan DVD'sinin içinde bulunan bir video bu. RAM'ın olması çok hoş bi ayrıntı olmuş. Filmi sinemada izlemedim malesef üstelik aylarca bekleyip. Akılsız arkadaşımın Türkçe filmmi izlenir deyip beni sinemanın kapısından çevirmesi sonucu.. Gelse tekrar ilk günden gideceğim. -
az önce indi film 10 dk ya kadar açıp izleyeceğiz.bakalım çok ümitlerle indirdik.umarım beğeniriz.beğenmezsem veririm notumu :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Formel
Önce fanmade sandım ama baktım tüm oyuncular var şaşırdımRam dediği adamda ilk filmde vardı. Animasyon dizisi yapılacaktı acaba onun reklamını yapıyor bilemedim. FLYNN LIVES diye de ismi olabilir
Videonun sonu da on numaraydı yanlız montunun önünü cort diye açtığı anda vay anasını dedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
az önce indi film 10 dk ya kadar açıp izleyeceğiz.bakalım çok ümitlerle indirdik.umarım beğeniriz.beğenmezsem veririm notumu :D
çok kötüydü inanılmaz kötüydü hayal kırıklığına uğradım -
beklentim çok yüksek değildi o yüzden pek sıkıntı olmadı ama güzeldi görsellik açısından hakkını yememek gerek -
quote:
quote:
az önce indi film 10 dk ya kadar açıp izleyeceğiz.bakalım çok ümitlerle indirdik.umarım beğeniriz.beğenmezsem veririm notumu :D
çok kötüydü inanılmaz kötüydü hayal kırıklığına uğradım
not bile vermemişsin zaris bari 1-2 bişi söyle bende indirdim izleyeceğim yarın falan..
-
Akıllarda kalacak bir replik, bir sahne pek yoktu
Klişe olmuş biraz.. -
türkçe blu-ray ne zaman çıkar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bekomu
quote:
quote:
çok kötüydü inanılmaz kötüydü hayal kırıklığına uğradım
not bile vermemişsin zaris bari 1-2 bişi söyle bende indirdim izleyeceğim yarın falan..
son izlenilen filmler konusuna verdim bölümü esasında. 4 puan verdim
-
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
quote:
Orijinalden alıntı: Formel
Önce fanmade sandım ama baktım tüm oyuncular var şaşırdımRam dediği adamda ilk filmde vardı. Animasyon dizisi yapılacaktı acaba onun reklamını yapıyor bilemedim. FLYNN LIVES diye de ismi olabilir
Videonun sonu da on numaraydı yanlız montunun önünü cort diye açtığı anda vay anasını dedim.
Vallahi güzeldi ufak gaza getirici bir video idiİnsan devamını seyredesi geliyor
@Zaris
Tabi zevkler kişiden kişiye göre değişir ama bence biraz abartmışsın. Bence en az 7 puanlık bir filmdi. En kötü 6 olabilir. 4 haksız bir puan olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 15 Mart 2011; 3:08:51 >
-
Bu filmi sinemada 3D izlemek lazımdı ama malesef izleyemedik. Film hoşuma gitti. Farklı konu ve senaryosu ile hoşuma gitti. Görsel efektler de çok iyiydi
8/10 -
Puanları eleştirmek gibi olmasın ama 4 puan bencede haksız bir puan olmuş sadece görselliğine benden 7 puan çalışır bu filme son zamanlarda izlediğin görsel açıdan en iyi filmdi hele müzikleri şahaneydi sırf müzikleri için bir kez daha izlemeyi düşüyorum
Ayrıca yeni sunumlar düştü nete bana 13gblık CHD sunumu yettide arttı bile ama daha kaliteli isteyenler için FLAWL3SS'ın 19,46gblık 16.4mbps bitrate sahip sunumu ve 26.21gb 26.7mbps bitrateli Remux sunumu düşmüş -
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.ama ben puanlarımı efektlere göre vermiyorum.konusu ve beni izlerken uyutmaması.ben ve arkadaşım izlerken bir çok kez esnedik & çoğu sahneyi tahmin ettik.
yani çok büyük ümitlerle oturduğum için ve kalkınca kendimi çok kötü hissettiğim için verdim bu 4 puanı.tabiyatı ile film izlerken efekte çok önem veren arkadaşlarımız puanını 7 ye çıkarabilir.disneyden daha iyi bir senaryo beklerdim.
belki alakasız olacak ama avatar filmini size örnek göstermek istiyorum.Avatar filmide efektleri sebebi ile çok fazla yüksek puanlar aldı.Çoğu arkadaşımız düşük puanlarda verdi.Ama avatar filmi ve tron filmlerinin bitiş anı itibari ile iki filmin efektlerinden memnun olduğumuzu & ancak senaryolarındaki kalite farkını çok iyi anlayabiliriz sanıyorum.
tron filmi bence yaşı daha ufak arkadaşlarımız için tam bir efsane film olabilir.yani ufak derken bende dede değilim yaşım 23 ama daha çocuk kesiminden bahsediyorum.
dediğiniz gibi belki en kötü 6 puan verilebilir bu filme.ama benim hayallerimi yıktığı için 4 verdim.
-
Yanlış anlaşılmasın sadece efektlere vermedim o puanı İlk Tronu'un da hatırı var tabi ama müzikleri de oldukça beğendim fikir de güzeldi ama senaryosunda eksiklik vardı,şaşırtıcı değişik olaylar hikaye gidişatında yoktu maalesef. O dünyayı daha ayrıntılı görmek isterdim.
Yaşı küçük kişiler maalsef efekt için sevdiği filmler beş para etmez. Avatar tamamiyle klişe ve benim gibi bilim-kurguyu seven birisi için kesinlikle doyurucu olmayan orta ayar bir film .Transformersı hiç sevmem ama buralarda çok taraftarı vardırMichael Bay sağolsun içine etti serinin çoluk çocuk komedi filmine çevirdiler.İçinde göstere göstere göze sokar gibi ürün reklamlarından mı dersin gereksiz amerikan askeriyesinin reklamları mı dersiniz. Resident evil mı dersiniz. Daha tonla çöp var sayarsak.
Tron aslında yaşı büyük insanlar için bir klasik sayılabilir ama 1981 yapımı ilk filmden bahsediyorum tabiFikir orjinaldi ve günümüz bilimkurgularına temel hazırlayan filmlerdendi. Keşke bu son filmde senaryo bazında daha iyi olsaydı da çok daha kalıcı bir yer etseydi film bazında.
Yalnız nedendir tam bilmiyorum açıklayamıyorum da tam diğer çöp saydığım filmlerden çok daha üstte görüyorum bu Tron Legacy'i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 17 Mart 2011; 5:24:58 >
-
Bu filmi bu kadar beğeneceğimi tahmin etmezdim.. efektler olsun, kurgu olsun güzeldi ancak filmin yarısında kafanızı yormanıza gerek kalmıyor.. sonunu kafanızda rahatça canlandırıyorsunuz..
7/10 -
Tam 3D'lik film olmuş. Ancak oyunlara az zaman ayrılmış gibiydi. Efektler çok iyi. Eğlencelik. -
En son IMAX İstinye'de izlemeye gitmiştim. Son haftasıydı. Önce bir kaç seans gösterim olmadı. Sonra gene bir hayli dolu bir salonda oturup izlemeye çalıştık. Ama şahsen görüntüler nasıldı, konu neydi vs. hiç umursamadım, zira sırf müzik için gittiydim.
Tamam... Olan yarım 3D'si sağlam, konusu eh, senaryo, yönetmen vs. vasatın altı filan ama, müziğe laf edecek adamın zevkinden filan şüphe ederim şahsen. Belki tarzı beğenmeyebilirsiniz ama, sahne ve müzik uyumu olsun, müziğin doluluğu olsun, gerçekten takdir etmek lazım bence. Eğer bugün oynuyor olsa gider gene dinlerim Tron'u şahsen. Şöyle ayaklarını uzatıp gözlerin kapatıp izlemek lazım tron'u.. Daft Punk'un tarzı belli ama, bu defa kendilerini baya aşmış bu adamlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: skoylu
En son IMAX İstinye'de izlemeye gitmiştim. Son haftasıydı. Önce bir kaç seans gösterim olmadı. Sonra gene bir hayli dolu bir salonda oturup izlemeye çalıştık. Ama şahsen görüntüler nasıldı, konu neydi vs. hiç umursamadım, zira sırf müzik için gittiydim.
Tamam... Olan yarım 3D'si sağlam, konusu eh, senaryo, yönetmen vs. vasatın altı filan ama, müziğe laf edecek adamın zevkinden filan şüphe ederim şahsen. Belki tarzı beğenmeyebilirsiniz ama, sahne ve müzik uyumu olsun, müziğin doluluğu olsun, gerçekten takdir etmek lazım bence. Eğer bugün oynuyor olsa gider gene dinlerim Tron'u şahsen. Şöyle ayaklarını uzatıp gözlerin kapatıp izlemek lazım tron'u.. Daft Punk'un tarzı belli ama, bu defa kendilerini baya aşmış bu adamlar.
evet çok doğru o bahsettiğin filmlerden biride Inception.. Hans Zimmer gerçekten çok başarılı, ilk izleyişimde içim ürperdi ve filme tekrar gittim.. bide evde izledim, müzikleri gerçekten muhteşem.. tabii filmide es geçmemek lazım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X