Şimdi Ara

TRON: Legacy (2010) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde çok beğendiğim filmler hariç 720p indirirm ama bu filmi direk 1080p çekiyorum gece 12ye kadar biterse hemen izliyeceğim bakalım 1080p indirdiğimize değer umarım
  • arkadaşlar bu filmin başlarında sam in atari salonunu çalıştırdığı sahnede çalan şarkıyı arıyorum eski bir şarkıdır bilen varsa yazabilir mi ?
  • 12 -17 yaş grubuna hitab eden saçma sapan bir film daha
  • Konu biraz sığ kalmış sanki.Yani birşeyler eksikti.Görsellik çok güzel ama sanki anlatmak istediklerini anlatamamışlar gibi bir hava vardı. Filmi izlemeden önce oyununu oynadığım için mekanlarına falan aşinaydım filmin.Bu arada oyunu daha heyecanlıydı Yani daha dolu dolu geçtiğini söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix de vandetta

12 -17 yaş grubuna hitab eden saçma sapan bir film daha

12-17 arasının filmdeki diyalogları anlayacağını zannetmiyorum herkes nedense disney etiketinden dolayı her filme çocuk filmi demeye başladılar artık kurtulun bu bakış açısından disney mickey mouse oynatmıyor orda sonuçta bilim kurgudur bu filmi eleştiriyorsanız filmi izleyip iyice anladıktan sonra eleştirin ki bu filmin orjinali 1982 yılında yapılmıştır ve yine aynı başrol oyuncusu oynamıştır ayrıca bu 1982 yapımı film sizin o çok sevdiğiniz matrix gibi filmlere esin kaynağı olmuştur.Evet film senaryo olarak eksik kalmış bazı soru işaretleri var fakat bu filmin kötü olduğunu göstermez emin olun sinemaya gittiğinize değer ki birçok kişi sinemada absürt türk filmlerine para veriyor.Son olarak tavsiyem bilim kurgu sevenler için izlenesi bir film...

• Filmi çok beğendim arkadaşlar,müzikleri ise süperdi.Bilmem ama bu kadar hoşuma gideceğini hiç ama hiç düşünmezdim.Keşke sinemada izleseymişim.
  • Bilgisayar oyunlarına çok ilgim olmasına rağmen çok sıkıldım yarısında kapattım
  • Biraz önce izledim sinemada izlemediğime pişman oldum screenplay belki çok iyi değildi ama görsel anlamda çok başarılıydı 1080pde izleyince tadından yenmiyor 7.5/10
  • Önce filmini mi izlesem oyunu mu oynasam
  • Sİze şu kadarını söyliyeyim sinemadaki görüntü kalitesinin yanına bile yaklaşamamış bu 1080p hd :D sinemada 3D izleyen bilir akıllara zarar bir canlılık ve ayrıntı vardı ama bluray de bunu yakalayamamışlar.(3D blurayı bilemem o farklı olabilir)
  • Arkadaşlar şimdi ben ne indireceğimi şaşırdım, bir sürü 1080p versiyon var. Biri 2d biri 3d diyor ne yapayım hangisini indireyim
  • sonlara doğru sıkıcıydı,sonlara doğru biraz atlattım filmi. sonu güzeldi ama.
  • cee blu-ray versiyonlarında Türkçe dil ve altyazı olmuyor muydu? bir tane cee versiyonu buldum ama içinde Türkçe yoktu. (full blu-ray çekecem :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 12 Mart 2011; 14:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Arkadaşlar şimdi ben ne indireceğimi şaşırdım, bir sürü 1080p versiyon var. Biri 2d biri 3d diyor ne yapayım hangisini indireyim

3D diye nette dolanan sunuma baktım 2D'den bi fark göremedim anaglyph gözlükler değilde Xpand gözlüklerle izleniyor olabilir o yüzden capslerden ayırt edilemiyor herhalde. Bu 3D olayından pek anlamıyorum zaten Hangisinin bitrate yüksekse onu indir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 12 Mart 2011; 14:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

cee blu-ray versiyonlarında Türkçe dil ve altyazı olmuyor muydu? bir tane cee versiyonu buldum ama içinde Türkçe yoktu. (full blu-ray çekecem :))

Walt Disney'in filmlerinde olmuyor Alman sürümünde olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Arkadaşlar şimdi ben ne indireceğimi şaşırdım, bir sürü 1080p versiyon var. Biri 2d biri 3d diyor ne yapayım hangisini indireyim

3D diye nette dolanan sunuma baktım 2D'den bi fark göremedim anaglyph gözlükler değilde Xpand gözlüklerle izleniyor olabilir o yüzden capslerden ayırt edilemiyor herhalde. Bu 3D olayından pek anlamıyorum zaten Hangisinin bitrate yüksekse onu indir bence

Tamamdır teşekkürler

• mkv olarak şimdilik en fazla boyutllu 13.59 gblık ViSTA sürümü. 14000 bitrate değerine sahip.hd-torrents'Te var yanlız davetiyem yok yanlız sormayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

mkv olarak şimdilik en fazla boyutllu 13.59 gblık ViSTA sürümü. 14000 bitrate değerine sahip.hd-torrents'Te var yanlız davetiyem yok yanlız sormayın

ah şu hd-torrents'a bi davetiye bulsam zamundayla idare ediyoruz ama ordada 720p ağırlıklı 1080plerde seed eden çok olmuyor hele eski filmlerde 720plerde bile seed eden yok

• Bana göre tam bir hayalkırıklığıydı denebilir sadece göesel efect biraz ii di o kadar ve müziklerde sanka incepti'ondan çalınma varmış gibime geldi müzik hep çaldığında inception'u anımsatıyordu bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Bana göre tam bir hayalkırıklığıydı denebilir sadece göesel efect biraz ii di o kadar ve müziklerde sanka incepti'ondan çalınma varmış gibime geldi müzik hep çaldığında inception'u anımsatıyordu bana...

Bir seneden fazladır o müzikleri Tron'un fragmanlarında duyuyorduk.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.