Şimdi Ara

Trolluk icin ozur dilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foruma yuzlerce troll mesaji atip konu actim. sirf milleti kizdirmak icin mesaj attim konu actim. yeri geldi ozelden trolledim. adam sinirlenmeyince ozelden kufrettim tepki versin diye.

artik akillandin ve bunu degisen nickimden anlayabilirsiniz. artik son derece agir basli, ciddi, kibar, sonsuz saygili, sempatik, foruma katkisi olan, konulari ozumsemis ve konuyu destekleyen, konu sahibine en mukemmel sekilde yardimci olan, kendimden tecrubesiz uyelere bir ornek/ bir idol olmayi amacliyorum.

beni yasakli listenizden cikarirsaniz sevirim artik

saygilarimla

• bir daha olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi bir insan

foruma yuzlerce troll mesaji atip konu actim. sirf milleti kizdirmak icin mesaj attim konu actim. yeri geldi ozelden trolledim. adam sinirlenmeyince ozelden kufrettim tepki versin diye.

artik akillandin ve bunu degisen nickimden anlayabilirsiniz. artik son derece agir basli, ciddi, kibar, sonsuz saygili, sempatik, foruma katkisi olan, konulari ozumsemis ve konuyu destekleyen, konu sahibine en mukemmel sekilde yardimci olan, kendimden tecrubesiz uyelere bir ornek/ bir idol olmayi amacliyorum.

saygilarimla

http://tr.wikipedia.org/wiki/Trol

• bir şey anlatmaya çalışıyor ama
  • İyi bir troll trollediğini farkettirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi bir insan

foruma yuzlerce troll mesaji atip konu actim. sirf milleti kizdirmak icin mesaj attim konu actim. yeri geldi ozelden trolledim. adam sinirlenmeyince ozelden kufrettim tepki versin diye.

saygilarimla

İşte bir nick-mesaj uyumu. Böyle bir konu açtıysan gerçekten iyi birisindir bence

• Tebrik ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.