Bildirim
Trim sesi???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kullandığım araç golf onda da trim sesi var. Benimde en çok rahatsız olduğum durum bu. Kullandığım araçlar arasında en az trim sesi olanda golf oldu. Ses çıkabileceğini tahmin ettiğim plastik aksamlara silikon sprey sıkarak ses oluşmadan önlem alıyorum. Sert plastik kullanılan bölümlerde kışın sertleşmesiyle birlikte bozuk zeminde farkediliyor. -
Trim sesi bana ninni gibi geliyor, rahatsız olmuyorum mesale benim clio da trim orkestrasi var 2 saat dinlersen mozart etkisi yapiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 sene 2007 focus hb kullandım sadece sağ ön kapıdan ince bi gicirti geliyordu onunla da ugrasmadim. Bir çok kişi focusun trim sesine laf eder ama bende yok denecek kadar azdı.
üst segment demeyin demişsin diğerleri arasasındaki en iyisi golf -
Yıl 2016 oldu hala bu trim sesi olayını çözemedi otomotiv endüstrisi
Golf 7 de yok gibi. Sadece sağ güneşliğin ayna kpağı araç sarsılırken yukarıdaki plastik kısma çarpıp ses yapıyor bazen. Onun dışında duymadım. Bazı modellerde konsolun içinden bir yerde kısa bir vızıltı gelebilir. Onun sebebi dsg telinin ön motor sac korumasına sürtmesi, o ses problemi olan arkadaş varsa serviste ordaki sac parçayı parmak kadar büktürsün o ses de gider. Her golfte olacak diye birşey yok da olan varsa bilgisi olsun diye söyledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: arabaci_58
Yıl 2016 oldu hala bu trim sesi olayını çözemedi otomotiv endüstrisi
merak etme yıl 2216 da olsa düzelmez.vidayla birleştirilen ve araç hareket edildiği sırada titrişim yayan ceşitli parcalardan ses gelmesi cok normal.(abartılacak kadar olanları soylemiyorum)cok takıntılı olmaya gerek yok. -
Bentley vidayla yapılıp hareket eden bir araç değil mi? ya da benim V40'ımın 4 kapısından da aldığım zaman kronik olarak trim sesi gelirken bu sorunun serviste çözülebiliyor olması ''trim sesi olmayan araç olabileceği'' anlamına gelmez mi? -
Audi a3 çok başarılı. -
Mevcut Honda Civic aracımı 3 yıldır kullanıyorum tek bir trim sesi yok. En çok trim sesi çıkaran araçlar sanırım Ford araçlardır. Bir kaç tanesine denk geldim her yerinden ayrı bir gacır gucur ses geliyor. Ön göğüslükte çok kaliteli malzeme kullanılıyor dedikleri golf, passat ve cc'de trim sesleri oluyor.
Civic'ler için leğen plastiği çok kalitesiz deyip domates seçer gibi ön göğüslüğü mıncıklayıp aha yumuşak plastik bu çok kaliteli diye araç alanlarda trim sesi çıkmasıda ayrı bir durum. -
Golf 7 de trim sesi hiç duymadım i bmw 1 -3 serisi de oyle gerçi demeyin demişsiniz. Bir de sanırım volvo v40 var ama sanırım o da premium . Yani ksıacası golf 7 dışında ford focus var sanırım trim ssi problemi çok olmayan. Daha bilgili olanlar aydınlatırlar -
golf en iyisi, yeni 308 de fena değil. hyundai i30 da şaşırtıcı derecede başarılı.
honda ve toyota dan bu konuda uzak dur. -
Focus 3 titanium bu konuda bence cok iyi.
trim sesi nedir diye sorsak çoğu insan bilmez. o baktığınız araçları hep aynı makinalar üretir genelde o yüzden aynı fiyat aralığındaki araçların genel olarak, bağlantı noktalarının sağlamlığı vs. birbirine çok yakın olur. -
sert plastik olan kisimlardan bozuk yollarda ses gelmemesi imkansız yaklaşık 1 haftadır arkadaşımın henüz 4k kmde 1.16siyla bayağı bi kilometre yaptık bozuk yollarda onunda kapilardan direklerden vs bazi sesler geliyor en iyisi bu konuyu çok kafaya takmamak.
Toyota'yı bilmemde 3 yıldır kullandığım ve tek bir ses gelmeyen Honda Civic'den neden uzak dursun? Mantıklı bir izahatın var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Toyota'yı bilmemde 3 yıldır kullandığım ve tek bir ses gelmeyen Honda Civic'den neden uzak dursun? Mantıklı bir izahatın var mı?
personel müdürümüzün kullandığı civic henüz 7 aylık ve trim sesinden, lastik sesinden yıkılıyor.
buna mantıksız diyorsanız mesajlarımı yok sayın, sessiz arabanızla devam edin. -
Belli bir segment üzerine çıkılmadıkça yukarıda da yazıldığı gibi bu işten pek kaçış yok. Her araçta ilerleyen km'lerde karşılaşılabilen bir durum.
Tabi ne seviyede olduğu öne çıkıyor burada, en ufak kasiste, bozuk zeminde her yeri gıcırdayan çıtırdayan da var, çok sert bir darbe gelmedikçe kolay kolay ses yapmayan da. Çok belirgin duyulan rahatsız edici boyutta olan da var, ancak dikkat kesilince farkedilecek hafiflikte olan da.
Yeni kasa 308 kullanıyorum, 67.000 km'deyim, araç bu konuda başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 1 Haziran 2016; 16:38:27 > -
Bende 3 yıldır tek ses çıkarmayan araç 7 ayda trim sesinden yıkılıyor. peki
En Beğenilen Yanıtlar

personel müdürümüzün kullandığı civic henüz 7 aylık ve trim sesinden, lastik sesinden yıkılıyor.
buna mantıksız diyorsanız mesajlarımı yok sayın, sessiz arabanızla devam edin. |
Trim sesi bende yok diyen kişinin duyma eşiği yüksek olsa gerek
![]() |
Türkiye şartlarında trim sesi olmaması mümkün değil. Hangi arabaya bindiysem mutlaka bir yerlerinden çıtırtılar geliyor.
|
Benzer içerikler
- egm boş plaka sorgulama
- caddy en dolu paketi hangisi
- esp asr arızası nasıl giderilir
- yüksek hızda araba titremesi
- bluemotion nedir
- chery 2025 fiyat listesi
- seres araba
- volkswagen tayron 2025
- martı tag fiyatları
- byd denza n9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X