Şimdi Ara

TRİGER KAYIŞI ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Opel Vectra 98 Model 1.6 GL aldım bu hafta içinde. Ben fazla arabadan anlamam ama bi tamirciye oylesine götürdüğümde bana dediki triger ne zaman değişti. Aracın ilk sahibine ulaşamadım trigerin ne zaman değiştiği belli değil. ve aracım 90.158 km de sizce hemen değiştirmelimiyim. Motorumun ölmesini istemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun

• hemen değiştir ALLAH muhafaza koparsa çok büyük masraf açar
  • Hiç sahibine ulaşmakla falan uğraşma değiştir. İçin rahat etsin rahat rahat binersin arabana.
  • Adam 800-1000 ytl masraf yapıpta zaten satmazdı. Büyük ihtimalle bakım zamanı geldiği için sana satmıştır.

Ama yine de bi yetkili servisi ara. hem fiyat alırsın hemde servis kayıtlarından arabaya en son hangi işlemler yapılmış öğrenirsin..
  • Opellerde triger değişimi her 60 bin km'de veya 4 yılda bir. Triger değiştirildiği zaman motorun içeri bakan kısmına kocaman bir triger değişmiştir etiketi yapıştırılıyor. 60 binde illaki değişmiştir ama sen yinede sahibinden bir araştır. Bu değişimi gözünde çok da büyütme yandan servislerde devirdaim+bilyalar+kayış toplam 400 ytl'ye değişiyor. Dikkat et kazıklanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuuuz5 -- 23 Aralık 2006; 16:14:24 >
  • Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize. Son olarak en fazla kaça mal olur onu öğrenmek isterim eğer bi bilginiz varsa... Şimdiden teşekkürler
  • bu meşhur tamırcı sorusudur zaten
    arabada hıc bı masraf yoksa hemen trıger degısmesı lazım derler

adamın ıcıne kurt dusururler.sende en fazla 1-2 gun ıcınde dayanamayıp degısırısın

bu konusa benım tamırcım cok ıyı
    adama dıyorum benım balatalar bıttı.frene hafıf basınca surtunme sesını rahatlıkla duyuyorum.
    adam dıyo rahat ol hıc bısey olmazzzz.çok rahat bı tamırcım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük ihtimal değişmemiştir, zaten yetkili servise gidersen onlar anlar değişip değişmediğini, bence kesinlikle ve bir an önce trigerini değiştir için rahat olsun
  • Kayisa bakarak degismesinin gerekip gerekmedigi anlasilir kolayca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

Kayisa bakarak degismesinin gerekip gerekmedigi anlasilir kolayca.

öyle bir teknoloji mümkün değil arkadaşım, nesini anlaycakki? milimetrik bir şekilde yıpranmaları labaratuar ortamında incelerse olabilir kayış genelde saç koruması olmayan biryerdedir ve zamanla üzerinde küçük çatlaklar oluşabilir ama bu değişmesi gerektiği anlamına gelmez, yapabilecekleri tek şey kayışı çıkarıp dişlerini saymak olur başka hiçbi işlem yapılamaz..

triger ile kumar oynanmaz hemen değiştir arkadaşım
  • Evet triger çok önemlidir.Kopması durumunda motoru dağıtırsın.Riske etmeye değmez.
  • ARKADAŞALR 2001 FOCUS SAHİBİYİM ARABAM 90000 BİNDE KAYIŞI DEĞİRTİRMEYE GİTTİM VE 120000 DE DEĞİŞECEĞİNİ SÖYLEDİLER. GERİ GELGİM RAHAT RAHAT BİNİYORUM HİÇ DEĞİŞMEDİ DAHA. AM 100000 DE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
  • Mutlaka hemen değiştir. Neden riske giriyorsun ki? Tavsiyem değişim için 60.000 km yi aşmayın.

TRİGER KAYIŞI ÇOK ACİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solenza -- 25 Aralık 2006; 14:22:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.