Şimdi Ara

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
544
Favori
401.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2022 Trendyol indirim ve fırsatları DH’de! Tıklayın, Trendyol indirim kodlarından indirim günlerinde kadar tüm Trendyol kampanyalarını keşfedin.


    Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol, yılın belirli dönemlerinde düzenlediği indirim günleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Başta moda ürünleri olmak üzere teknoloji ürünlerinden yapı markete kadar onlarca kategoriden binlerce ürün, Trendyol indirim günlerinde piyasa fiyatının çok daha altında fiyatlarla satılıyor. Hatta bazı ürünler var ki bu indirim dönemlerinde dip fiyata ulaşıyor. Ancak tüketiciler bu fırsatları takip etmekte güçlük çekiyor. Zira hem dip fiyata ulaşan ürünleri yakalamak hem de stok sınırlaması sebebiyle birçok tüketici bu ürünlere ulaşamıyor. Oysaki DonanımHaber Forum Trendyol fırsatları konusu, Trendyol indirimli ürünleri takip etme konusunda biçilmez kaftan. Neden mi? DonanımHaber Forum takipçileri, Trendyol’daki dip fiyatları yakalayarak Trendyol indirimleri konusu altında paylaşmakta. Trendyol market indirimlerinden Trendyol yemek indirimlerine kadar her kategoriden dip fiyata ulaşan ürünler, Trendyol sıcak fırsatlar konumuz altında DonanımHaber Forum ziyaretçileriyle buluşmakta.


    Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]



    2022 Trendyol İndirimleri Neler ❓


    Trendyol kampanyaları ve indirim oranları yılın belirli dönemlerine göre farklılık gösteriyor. Bu dönemlerde birçok ürün %80’e varan indirimlerle tüketicilerle buluşuyor. Peki 2022 Trendyol indirimleri ne zaman düzenleniyor?


    Trendyol indirimleri; özellikle Black Friday, anneler günü, babalar günü ve ramazan ayı gibi özel günlerde düzenleniyor. Ancak bu günlerdeki gibi yüksek oranlarda olmasa da her ay düzenlenen Trendyol mega indirim günlerinde de birçok ürün indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Trendyol.com’da düzenlenen bazı indirim günleri ise şöyle:


    • Büyük bahar kampanyası
    • Yaz alışverişi
    • En uzun gün fırsatları
    • Büyük ağustos kampanyası
    • Okula dönüş kampanyası
    • Mega eylül
    • Büyük ekim
    • Süper indirim günleri
    • Efsane günler
    • Yılbaşı indirimleri



    Trendyol İndirim Kodları DonanımHaber Forum’da ❗


    Trendyol fırsatları konusu içerisinde indirim ve kampanyaların yanı sıra çeşitli indirim kodları da paylaşılmaktadır. Öyle ki zaman zaman dağıtılan 50 TL ve 20 TL gibi çeşitli değerlerdeki Trendyol hediye çekleri DonanımHaber Forum takipçileri sayesinde tüketicilerle buluşmakta. Trendyol indirim kodlarından bazıları, yapacağınız ilk alışverişe özel iken kimi Trendyol kuponu ise yeni üyelere özel olarak verilmektedir.



    Trendyol fırsat paylaşımları genel konusudur.

    https://www.trendyol.com



    Bu konu her ne kadar fırsat konusu olsa da bir ana başlık olduğu için diğer sıcak fırsatlar ana konularında olduğu gibi fırsat paylaşımlarının yanı sıra tavsiye, deneyim, yorum ve karşılaştırma mesajları içerebilir. Bu bağlamda, bahsi geçen durumların çok dışına çıkan mesajlar silinecektir. Bireysel tartışmalar, Trendyol veya ürünler ile alakasız sohbetler, farklı alışveriş sitelerindeki ürünlerin paylaşımı yasaktır. Uyarılara kulak asmayan üyeler konudan uzaklaştırılabilirler.

    Yönetim gerekli gördüğü takdirde kişisel tartışmaların önüne geçmek için mesajları silebilir.

    Konuda referanslı linklerin paylaşımı ve yönlendirmesi yasaktır.



    Diğer Popüler Fırsatlar 👇


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Arkadaslar simdi hazırsanız size Trendyol'un beni nasıl soyduğunu anlatacam, herkes Trendyolun karanlık yüzünü görsün diye üşenmeden süreci anlatacam.

    yaklaşık 2 ay önce Trendyoldan 700tl ye blender aldım, siparişim birkaç gun sonra elime ulastı ama kullanmak istedigimde sorunlu oldugunu farkedip iade/değişim talebinde bulundum, bana trendyol express ile geri gondermemi soylediler paketleyip gelen kargo gorevlilerine teslim ettim, aradan 1 hafta gecti bana kutu geri döndü, kutuyu actıgımda kutunun boş oldugunu gordum, trendyol uzerinden destek talebi actım gel zaman git zaman bana otomatik mesaj atıldı konuyla ilgili yapacak bisey yok diye, satın aldıgım magazayı aradım , urunu eksiksiz yolladıgımı ama geri donen kutunun bol oldugunu belirttim, satıcı bana bunu cok sık yasadıklarını trendyol express calısanlarının kutulardan urunleri cıkarıp bos kutu teslim ettiklerini bu konuyla ilgili olarak trendyol ile gorusmemi soyledi ama bu detayı bana verdigini karsı tarafa soyleme diye de tembih etti.

    trendyolu defalarca aramama talep olusturmama ragmen her seferinde otomatige baglamıs gibi islemlerinizi kontrol ettik talebinize yanıt veremiyoruz uzgunuz vs vs.

    şimdi soruyorum size bu trendyol denen hırsız firma neden hırsız cunku senin calısanın seni temsil eder ayrıca ortada bir hırsızlık varsa ve sen kamera goruntulerini incelemek yerine ustune soguk su ic diyorsan sende bu suça ortaksın demektir.

    tuketici haklarına yazdım savcılığa da suç duyurusunda bulunacağım, bu tezgahı ve trendyolun çirkin yuzunu butun platformlarda paylasacagım lutfen destek veriniz.

    Dağ fare doğurdu. 1 haftadır 230 TL'ye satılan 5kg zeytinyağını 289 TL yapmışlar. Pazartesi bakalım hangi indirimle kaça büyük fırsat diye sunacaklar.
    Benim geçen hafta zaten gıdada 40 TL kuponum, 150 TL'ye 15 TL,magaza takibinden 30 TL indirimim vardı ve o yağı zaten 70 TL indirimle 160 TL'ye alabiliyordum. Mağaza takibi kuponu hadi hepsinde olmuyor,sen geçen hafta Gıdada geçerli 40 TL verdin,üstüne sepette %15 TL indirim verdin. 230 TL yağ 170 TL'ye geliyordu geçen hafta. Meşhur 8-11 indiriminin ne farkı var 289'a çıkarıp 190 TL'ye indirerek. Benim gibi sıkı takip edemeyen garibanlar atlasın alsın diye tabi ki. Atlıyorlar da,ne yapsın adamlar sabah 8 akşam 8 iş,eve gel yemek ye varsa çay iç,1 saat TV izlerken uyuya kal. Biz gibi elde telefon tablet masada önünde laptop yada PC ofis işinde çalışmıyor ki herkes.
    İşte ben bu insanlara faydamız olsun,3-5 TL kazançları olsun diye şu forumda konudan konuya atlayıp fırsat indirim duyuruyorum.
    Kıyıya vuran deniz yıldızı hikayesindeki düşünceyle.



    25 Koleksiyon kaydedilmeye 25 TL veriyordu. Bu kupon günümüz enflasyonunda çöp dedik, çoğumuz kullanmadık bile gelen kuponu. Adamlar gitmiş bir de 25 koleksiyon şartını 50'ye çıkarmış ama kazanılacak kuponu 25 TL olarak aynı bırakmış...


    Hepsiburada almış yürümüşken siz Instagram ünlümsülerine para yetiştirmeye devam...
  • hayırlı olsun

  • Trendyol ile buzlar ne ara eridi?
  • Hadi hayırlısı 👍
  • Hadi bakalım, başlıyoruz

  • Hayırlı olsun

  • Bana gelmemiş.. Pardon x/40 konusu sandım. Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] 



    Hayırlı olsun.

  • Takip
  • İlk turunçgiller ana konu diye anladım , sonra baktım , yoook artıhhh dedim !!!



    Beyler bu sayfaya hiçbirşey yazmayın Turuncu adamlar kızıyormuş...

  • Budur Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] 

  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?
  • 123dfgh kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam kaptım bi tane
  • Hayırlı olsun

  • sonunda ya konu baya işimize yarayacak

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.