< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 14 Eylül 2025; 14:28:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gain ve Disney Plus 3 ay %100 Bedava
-
-
Teşekkürler
1 adet Disney üyeliği + 5₺ aldık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Disney + uğraşmaya değmez içerik denen bir şey yok. Bir de reklamlı alıyorsunuz 10 dakikada bir reklam giriyor ve en kısa 1 dakikalık reklam.
Uyeligi 19 eylulde baslatin konusanlar o zaman yayinlanmaya basliyor. Ben baska turlu kolayca butun platformlari izliyorum gercide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Hbo gibi sadece filmin başında reklam vermiyorlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Reklamları engellemek basit.
disneye e para veren adamım Türk üm Müslüman ın insanım hatta varlığım bile demesin! hiçbir değer saygı değeri olmayan pis bir firma
_____________________________ -
Nasıl yapabiliriz?
Hayır filimin baştan sona reklam kuşağı giriyor 10 - 15 dakika ara ve en düşük süre 1.5 dakika.
para verip reklam izleyecek seviyeye ne ara geldiniz ya
tabii için de var aynı kampanya
Sayenizde uption diye birsey öğrendim sagolun. Papara aylarca hesabımı askıda bıraktı simdi açtılar geri ama bu paparadan cok daha iyiymiş. Elveda Papara ;-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinitus.amor -- 14 Eylül 2025; 21:51:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten olay bedava olması para vermediğimiz için böyle bir konu var :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tabii'yi de ücretsiz veriyor. (%100 iade)
quote:
Orijinalden alıntı: J.sins
Hayır filimin baştan sona reklam kuşağı giriyor 10 - 15 dakika ara ve en düşük süre 1.5 dakika.yuh diyorum :)
Tabii'yi ödeme yapınca google play store'dan çekiyor. O şekilde de ödesek veriyor mu iadeyi? Kendi sitesinden yapayım dedim usd çekmeye kalktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilgi cesareti, cehalet cüreti getirir. -
O şekilde hiç denemedim. Ama web sitesinden 1 kere bende de dolar olarak gözüktü ödeme ekranı sonra TL çekti karttan. Sonra iade geldi. Sorun olmadı. Ama yine de sizi yanlış yönlendirmek istemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 14 Eylül 2025; 23:7:11 >_____________________________ -
1.5 haftadır kurye ile sözleşme bekliyorum Uptiondan. Saçma bence direkt online açabiliyor olmak gerekiyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Google play ödemesinde tabii yazıyor iadeyi alabilirsiniz. Ben alıyorum 4 aydır
Evet dediğiniz gibi oldu, iade yattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilgi cesareti, cehalet cüreti getirir. -
Papara eski Papara değil hocam. Cashback oranları çok düştü, üstüne üstlük 500 tl harcama şartı getirildi. 6 ay hesap kullanmama ücreti geri getirildi. Papara no dan başka bir paparalıya ücretsiz transfer kaldırıldı. Belli bir transfer sayısından sonra fahiş ücret alınıyor. Yıllardır NFC ile ödemeyi getirmemekte direniyorlar. Şu anda tek avantajı güzel arayüzü ama bu eksikleri kurtarmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enineboyuna06 -- 15 Eylül 2025; 1:12:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
disneye e para veren adamım Türk üm Müslüman ın insanım hatta varlığım bile demesin! hiçbir değer saygı değeri olmayan pis bir firma |
|
Disney + uğraşmaya değmez içerik denen bir şey yok. Bir de reklamlı alıyorsunuz 10 dakikada bir reklam giriyor ve en kısa 1 dakikalık reklam.
|
Benzer içerikler
- doğum gününde hediye veren markalar
- tarım kredi sucuk yorumları
- storytel ücretsiz
- gain ücretsiz
- shell yağ değişimi
- amazon indirim kodu
- amazon indirim
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

iOS
Android