Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıktır yapmayın esnafın ekmeğiyle oynamayın. Bile bile kimsenin ekmeğiyle oynamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind of a madman

iyi yapmislar, ne güzel mezarcilari elemişler ben olsam tc lerini karalisteye alir alisveris yaptirtmazdim.
    forum sadece baba parası ile birşeyler alanlar ile dolu olduğu için yorumunuz çok tutmuş.. bu aslında bu yorum üzerinden ortalığı karıştırıp kenara çekilmek isteyenlerin oyladığı bir yorum.. adam 2. el ürün mü alıyor ki ölücü olsun? pazarlık şansı var mı? hangi fiyata satılır ise indirimi takip edip sıfır ürün almak ölücülük değildir ciğerim.. ama trendyol neden bunu yapmış onu da bilemiyorum.. tarafsız olarak yorum yapmak isterim..
  • Fırsat kovalamak ayrı. Hatalı fiyat kovalayıp 100 lerce sipariş vererek satıcıyı ceza ödetmeye sevk etmek ayrı.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    600 TL'ye satılan ürün 300'e satıldığı zaman hatalı fiyat diye almayalım o zaman? Fırsat diye bir şey olmasın hatta gidip bir ürün 300 TL ise 400'e alalım? Onun haricinde bu üründen 10'larca 100'lerce alanlar için haklısınız sonuna kadar ancak gidip bir tane alan adam için aynı şeyi söylemek kesinlikle doğru değil. Bu arada söyleyeyim ürünü görmedim de almadım da. Görsem bir tane alırdım çünkü fiyatı iyiymiş. Bu ürünün fiyatının hatalı olduğunu da düşünmezdim alırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hauntblast1 -- 26 Nisan 2020; 17:41:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

Fırsat kovalamak ayrı. Hatalı fiyat kovalayıp 100 lerce sipariş vererek satıcıyı ceza ödetmeye sevk etmek ayrı.
    100lerce sipariş mi? yuh

o zaman başka.
  • hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Yahu 50 tane yatağı fırsat ürünü diyip alıp nerede saklıcaksın iş sahibi olsan haftalarca bir fırsat olur yatak fiyatı düşer diye mi beklersin ? Satıcının , taksicinin kısacası meslek sahibi insanların ahlaklı olmasını istiyorsan müşteri olarak biraz ahlaklı olmasını bilmelisin etraftaki ayıplı satıcıyı örnek gösterme bana buna cevap olarak kişi kendi ahlak çizgisini şaşırmıssa buna tepki gösterene sizde bir tepki göstermeyin be arkadaş konu sahibi çek özetlerini göster diyince tüydü gitti siz hala bu fırsatcıların hakkını koruma derdindesiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar hatalı fiyatı görünce 1900 sipariş geliyor 62 si tekil sipariş kalanları 40-50 şer tane vermiş ne fırsatmış herkes bir kamyon yatak alıyor

100 lerce sipariş diyorum sen hala ne sayıklıyorsun. 1 2 tane alan insana lafımız yok. Bu olayda ki şahıslar sürekli aynı şeyi meslek edinmiş ve esnafa zarar veren şahıslar. Tek dertleri siparişlerin iptal olup çek almak. Ürün almak gibi bir dertleri yok. Birde bu işi yaptıktan sonra dalga geçen kişiler.

• sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Ben 1 tane alsam ve ürünü istesem bana da aynı şeyi söyleyecek miydin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Yahu burada sebepsiz zenginlesme yok ki. Cek icin aldigini nasil kanitlayacaksin, niyet okuyarak mi? Kaldi ki cek icin aldigi kanitlansa bile sebepsiz zenginlesme olmaz.Herkes avukat kesildi bir anda.

Son olarak sebepsiz zenginlesme de suc degil. Bu olaydan alicilar acisindan hukuken hicbir sey cikmaz.
    Yahu zaten burada sebepsiz zenginleşmenin şuç olduğunu söylemedim ki.

Trendyol satıcı ile işbirliğine giderse kanıtlaması çok kolay. Hesapta çek kazanmak için sürekli düşük fiyatlı ürün almalar. Normal ürün alımlarının olmaması veya sadece çek kullanırken olması. Farklı hesapların aynı adres ve ismi kaydetmesi. Aynı IP,
    aynı kredi kartı. Çek kullanımlarının farklı kişi ve adreslere olması. Bunlar yeterli sebep olur. Niyet okumaya gerek kalmaz.

Avukat değilim. Ama yılların verdiği tecrübelerim çoktur. Söylediğim şeyleri de bunlara göre söylüyorum. Ne yapalım ? tartışmak için avukatlık mı okuyup gelelim ?

Niyet mi okuyacak diyorsunuz. Hukukumuza "Makul Şüphe" 2014 yılları civarında girdi. Evet, savcılar, hakimler isterse niyet okurlar.

Bildiğim birşey varsa o da savcının da hakimin de isterse 3 kişinin yaptığı bir olayı örgüte sokacağıdır. Yeterki kanıtlar olsun. Whatsapp , telegram , ekran görüntüleri, trendyol dan istenen bilgiler v.s. gayet yeterli olur. Hele ki birisi de anlatmaya başlarsa o zaman bunların hiçbirine gerek de kalmaz.

Ha şuç olarak görülse de cezası olurmu dersen. Olmaz derim. Cinayet işleyenleri çıkardılar ki, bunlara mı ceza verecekler. Hiç sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkaya90 -- 26 Nisan 2020; 17:44:47 >

• Trendyol dan almanız hata keşke araştıysaydınız

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    Güzel bir yaklaşım olmuş sonuna kadar da haklısın.

Tabikide demezdim yani sen gitmissin fırsat kampanyadır belki diye ihtiyacını karşılıyon bunun karsılığında kupon vermeli yada mağaza sana bir güzellik yapmalı ama 50 şer tane sipariş verip 90 dakikada 1800 tane sipariş geçiyorsa toplam burada adam silkme vardır ,sorunumuz ihtiyaç için alanlarla değil bu adamlar şebeke olmuş 40-50 tane vermişler göndersen iade ettirip zarar ettirir göndermesem enayi parası diyip terbiyesizlik eder bak konu sahibine elit olamadı diye ağlıyor ama elit bi b*ka yarayan bişe değil bile derdi aslında kuponları yandı kullanamıyor yarası ondan az geriye bakın bu sahıs ile kupon ticareti yapmış birisi var hesabında iptal çeklerinden cok sayıda olduğunuda söledi ama konu sahibi dut yemiş gibi kaçtı şimdi

• ThesadisT kullanıcısına yanıt

Konuyu popüler olunca gördüm neler dönmüş ya.

Ne yalan söyleyim sıcak fırsatlara konusunun açıldığını görseydim ya gelirse diye 1 adet sipariş geçerdim. Demek ki bizde banlanacakmışız haberimiz olmamış.

• sunset58 S kullanıcısına yanıt
    O konuda sonuna kadar haklısın tam bir kansızlık bana göre de. Fiyatı uygun bile görmüş olsan bir üründen 50-100 tane almak iyi niyetli bir durum değil. Onun haricinde bunu sen de görsen ben de görsem ihtiyacımız varsa alırdık yani bu olay bu kadar basit.
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Trendyol arınma gecesi çaktı *elit hesapları* yananlar mağdırımda mağdırım çok mağdırim mağdırim diye geziyor

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Burada konu açılmazsa çoğunun haberi yoktu bu işten. Bu arkadaştan ve diğer kişiden çek satın aldım. İkisinde de müşteri memnuniyeti diye birçok yazı gördüm. Birine bastım indirim oldu. Hatta hayıflandım 3bin liralık alışveriş yaptım trendyol bir memnuniyet indirimi vermedi diye. Diğer arkadaşın hesabında aynı birden çok vardı. Şiparişlerim sayfasında birden fazla iptal gördüm. Bu arkadaşın hesabınada baktım ikisinde 20 veya 30 a yakın iptal vardı. Yanlış hatırlamıyorsam birinde sabun diğerinde de tespih vardı. Trendyol da hatalı kişiye tek tek satın alma hakkı veriyor. Tek sepet yapsa bu sorun olmazdı. Dürüst esnaflara yazık. Korona Türkiyede yokken 4 ay önce aldığım tüm maskeler iptal ettiler ayrıca parasını almak içinde uğraştım. Böle kötü niyetli fırsatçı esnafta var. Buradaki yatak satan esnaf haklı 50 veya 60 tane yatak almak için ya hayırsever olacaksın yada otelin olması lazım. Sorun 60 yatağın tek tek alınması. Ben satıcının yerinde olsam şişme yatak yollardım.

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu yalancı bakmayın 1 tane aldın diye ne hakla atacaklar seni. 10 tane 20 tane almışlar ve hesapların da bu zamana kadar hep müşteri memnuniyeti çeki tanımlanmış. Kısacası mimlenmiş hesaplar. Birde mağdurum diye ortada geziyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.