Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ay hadi inşallah canım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Ben sizi anladım hocam tamam, uzatmanın, edebiyat yapmanın manası yok. O telegram grubunu çok iyi biliyorum. Kesin ihtiyaçtan almıştır oradakiler.

"200 cm lik baza da kullanılmaz diye emir mi var siz yokluk görmemişsiniz" En çok buna güldüm ama, siz yokluk içerisinde misiniz mesela? Neden bazanıza uymayacak bir yatak aldınız? Bazaya uymayan yatak yerinde sürekli oynar, hayatımda hiç bazadan küçük yatak kullanan görmedim. Kullanan varsa da gerçekten yokluk içerisindedir ve hayatında Telegram bile duymamıştır. Ne zor durumdaymışsınız evinize 300-500 liralık bazanız ölçüsünde bile yatak alamıyorsunuz, vay be.Gereksiz acıtasyon yapıyorsunuz, başka bir şey değil.

Hayır samimi olsanız keşke, kimse üstünüze gelmeyecek. İptal edileceğini bal gibi bilerek aldınız hepiniz o yatakları.

Mesajınızında fiyatla ilgili kısmını yanlış anlamışım, benim misal veriyorsunuz sanmıştım. Kastım ürünü fiyatının %30'una kimsenin satmayacağıydı, sizde sürekli internetten alışveriş yapan birisi olarak gayet iyi biliyorsunuz bunu zaten.

Son olarak insanların hakkına girenler sizlersiniz, gerçekten ihtiyaç sahipleri alsa belki adamlar gönderecek.(200 liralık yatağı alamayan birisinin Trendyol'dan falan alışveriş yapacağını sanmıyorum orası ayrı.) Yarım saat içerisinde 1500 yatak siparişi nedir? Bu siparişi de o gruplardakiler verdi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 26 Nisan 2020; 4:34:37 >

• Çek mafyası bakın size kimi buldum o da almış yataktan

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

• Çoh yazıh olmuş. Ölücülerin gözleri yaşlı Beleşe konma planları tıkır tıkır işliyordu ama uzun sürmedi. Hayalleri suya düştü Hadi destek olalım ve hakları olmayan bu paraları almalarının yollarını arayalım

• daquied kullanıcısına yanıt
    Fazla takip etmiyorum fiyatları ama öyle ucuza da vermiyorlar. Fazlasını kendileri kazanıyor. 100 liralık çeki 80 yazarlar. Sorsan Altlimitsiz olduğu için derler. Sanki taş atmış yorulmuş. Her neyse dediğim gibi burada esnafa atılan kazık var. Esnaf fiyatı hatalı girerek bir yanlış yapmış ama burada ki keneler de esnafa yapışıyor kanını kurutana kadar içiyorlar. Oda yetmiyor birde dalga geçiyorlar.

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Büyük kapak, seninde mi hesabını banladılar yoksa?
  • hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Yahu adamların amacı iptal edilmesi zaten, hala burada edebiyat yapanlar var. Yazmaya utanırım şuraya bunu yapıyor olsam.
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Benim satan ve işlerle uğraşanlarla ilgili değildi öğrenmek istediğim.

E hadi taş çatlasın 30 lira falan kar ediyorlar satın alan. Bence mantıksız desen ki 80 lira kar ediyorsun amenna ama 30 lira için başkasının hesabından sipariş vermek takip etmek işlemleri yapmak mantıksız benim görüşüm.

Bu işlerle uğraşan içinde taş mı attı da kolu yoruldu muhabbetinde katılamıyorum sonuçta uğraşıyor adamın işi bu. He ama baktığın zaman etik hiç bir yanı yok heleki böyle acıtasyonlar vs ne tip psikolojik durumda olduklarını özetliyor.

Alana da satana da kolay gelsin. Hak iddia etmek isteyen de istediği şekikde hak iddia etsin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Adamın biri tanesi 1050 liradan 36 adet klarnet almis bildiğin KLARNET
    36 bin lira yuzde 5 den güzel para kazanmis demek 😀

• Adamın birisi lokantada yemek yese. Sonra kalkıp gitse ve cüzdanını da masada ya da koltuğun üzerinde unutsa. Sizde peşinden o masaya oturup cüzdanı bulsanız cebe attığınızda bu hırsızlık olmaz mı kardeşler ? O zamanda eeee dalgınlık yapmayıp masada unutmasaymış mı diyeceksiniz ? Adamın dalgınlığı sizin yaptığınızı doğru mu kılar ? Trendyol 1 tane yatak alan adamın hesabini banlamaz. Belli ki organize şekilde aynı hesaptan zibilyon tane yatak siparişi edildi ve hediye kupon peşine düşüldü.

Aynı zihniyet zamanında Amazon Amerika yida iyi söğüşlemişti.

Bunlar kendi limitleri bitince haber veriyorlardır birde birbirlerini bile ısırıyorlardır. Ne diyelim DH harbiden ölücüymüş kolay gelsin.

Klarnet olayın da 300 ve 500 liralık çekler verildi. Altın satışları oldu hatalı 9bin 14bin civarlarında da fiyatları olan. Onlar da çok yüksek çekler verildi. Allah yardımcısı olsun o esnafların. Para kolay kazanılmıyor. Böyle bir anda hava yere uçup gitmesi insana çok koyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Adamın biri tanesi 1050 liradan 36 adet klarnet almis bildiğin KLARNET
    36 bin lira yuzde 5 den güzel para kazanmis demek 😀
    Sulalenin hepsine belki de almış sülalesi müzisyen olabilir 😁 Yatak bahane çek şahane
    Hatalı fiyat ürün arama bu kişilerde moda oldu n11 gg hb de de bir sürü hatali fiyatlar var ordan niye almiyorlar. Çünkü bu tür kişiler ordan kendilerine ekmek yok.
    Yatak ihtiyaçları gruba atılınca tavan yapti.
    Ayrıca satıcı yatağı kargolasa iade etmeyecek kaç kişi var Çek için almadım diyen kendisini kandırıyor. Çek satış sayfası cekin ne olduğunu bilmeyip satış yapanlar ile doldu

• 2 senedir kıyafetimi ayakkabımı aklına gelebilecek herşeyi buradan alıyorum.İnsanların hatalarını kollayıp tilkilik kovalayan insanlar ne kolay çamur atıyor.Meyve veren ağaç taşlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Amazon
    eBay
    Hepsiburada
    Ben bu üç site dışında alışveriş önermiyorum.

Hele hele amazonda bir olay gördüm. MSI Optix monitörü adam 3.kez almış yine ölü piksel çıkmış. Amazon göndermiş sürekli al kardeşim diye..

Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Her siteden alışveriş yapılmaz. Yatak da internetten alınmaz, gidip mağazadan alınır.
    Yaziktir günahtır. Milleti de saf yerine koyarak anlatıyorsun bir de olayı. Bir monitör neyine yetmedi. Yarı fiyatına bir monitör alıp ekstradan bedava 2 monitör daha almak. Pes doğrusu.

• O yüzden gelişmiyor bu işler işte sonra trendyol müşterinin yanında durmayınca kızıyoruz veya n11 veya hepsiburada veya veya. Bu müşterinin arkasında kim durur adamları yıldırırsan umrunda bile olmaz artık müşteri. Bu tarz etik olmayan şeylerden yine toplum etkilenir. Tabi toplum kimin umrunda herkes bencillikten ölüyor. Ne diyeyim bunların olması gayet normal. N11 arkanızda olmaması vs hepsi normal.

• Orada demek istediği değişim yapılmıştır bana kalırsa. Harbiden 1 siparişe 3 monitör vermemişlerdir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Orada demek istediği değişim yapılmıştır bana kalırsa. Harbiden 1 siparişe 3 monitör vermemişlerdir herhalde
    Ne değişimi hocam. Amazon önceden güven öncelikli ilerliyordu. Black friday zamanı burada millet çatır çatır elektronik ürün aldı yarı fiyatına. Sonra ürün bozuk falan diyip ikincisini gönderttiler. Bazılarına yetmemiş üçüncüyü istemişler.

Amazon o tarz şeylerde kusurlu ürünlerde müşteri memnuniyeti için ürünü geri bile istemiyordu. Onu kullandı adamlar. Güle güle anlatıyorlar birde.

Amazon gibi bir firma ölü pikselli ürün yollamaz merak etme. Hasbelkader bir kere yollar. Aynı adama 3 kere ölü piksel yollanirsa hata amazon'da değildir bunu unutma.

Sonradan Türkiye den çok dili yandı Amazon Amerika nin. Peşinden çoğu ürünün tr gonderimini kapadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 26 Nisan 2020; 4:47:55 >

• >>>Burda ilk suçlu yarım saatte bin sipariş verilen bir ürünü anında şüpheli diye tespit edemeyip esnafı zarar ettiren Trendyol yazılımıdır. Sorun yazılımda.
    >>>Trendyol sizin gerçek tüketici olmadığınızı anlamış ve yasaklamış.
    >>>Satış sözleşmesi gerçek tüketiciyle yapılır piyasa fırsatçısı cambazlarla yapılmaz.
    >>>Adam şu günde üretim yapıyor, işçi çalıştırıyor para kazanıyor.
    >>>siz de geçmiş bir parazit yaşam örneği gibi adamın kazancından kupon parası kırpmak istiyorsun.

Bknz.
    -----Ava giderken avlanmak.
    -----Dimyat`a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak.

• Vay arkadaş vay vay ağzım açık kaldı resmen. Dediğim gibi ondan sonra firma arkamızda durmuyor diyorlar durmasın abi vallahide billahi de durmasın bu nedir

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.