Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onun içinde gideceğim dalga geçer gibi yatağı iptal edip çek verdiler hesap kapalı :) özür maili çek bilgisi mevcut kazanılmış hak mevcut neden hesap kapatıldı yazılı bilgilendirme istediğimi kayıt oluşturdum yollamazlar ise ihtar çekeceğim bilgi edinme hakkım var sonuçta. Ucuza yatak aldı banladık mı diyecekler? Thh ye hak mahrumiyetimi belirten hesabımın aktif edilip tanımlanan çekin tekrar tanımlanmasını talep ettiğim dilekçemi hazırlıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam satıcı ürünü belirttiği sürede göndermeze paranızıda iade etmezse vs bi sonuç çıkar. Ben daha geçen ay thh ye gittim aklımda olanları da sordum. Sizin dediğiniz gibi sipariş verdim ürünü bu paradan istiyorum gibi bir durumun mümkünlüğü thhde gözükmüyor. Paranı alamazsın veya vadedilen sürede teslim edilmez sonra iptal edilir olabilir ama vaad edilen süre içerisinde iptal gerçekleşmiş. Varsa böyle alan helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etiketteki fiyatı gördüm aldım. Demek yeterlidir.. hatalı olan karşı taraf siz değilsiniz.

Kanunlar öyle "Abi ben şöyle yaptim kusura bakma abi yanlışlıkla oldu" diyenlerle çok karşılaştığı için yüksek ihtimal firma avukatları fazla mal çekip iade edenlerle uğraşacak. Ama karşı tarafin ceza alma ihtimali olduğunu düşünmüyorum çünkü yukarda belirttiğim gibi etiketteki fiyatı gördüm aldım der ve ek olarak yasal iade hakkimi kullandim diyebilir.

• -Fiyatı gördüm aldım

+ Ürün gelmedi mi?

- Hayır

+ Para iadesi yapılmadı mı

- Yapıldı

+ Sen ne istiyorsun?

Thh de geçecek muhabbet budur he oraylada münakaşa edip dilekçe verebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 26 Nisan 2020; 3:33:43 >
  • Amazon
    eBay
    Hepsiburada
    Ben bu üç site dışında alışveriş önermiyorum.

Hele hele amazonda bir olay gördüm. MSI Optix monitörü adam 3.kez almış yine ölü piksel çıkmış. Amazon göndermiş sürekli al kardeşim diye..

Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Her siteden alışveriş yapılmaz. Yatak da internetten alınmaz, gidip mağazadan alınır.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Benlik birşey yok kendin sordun.

• Kimse bahsetmişmi göremedim ama ben şunu merak ediyorum. Bu sehven! Yanlış fiyat yazan arkadaşlar sırf o fiyatla yaptıkları reklamı normalde kaç paraya yaptırıyorlar? Bir değil iki değil. Hadi birinin e ticaret personeli yok, diğeri entegrasyon sisteminden dolayı hata yaşıyor. Bunlar tamam. Ama işin viral reklam boyutu nedir? Bir de bunları hesaplayın. Gerçek piyasada vitrine herşey On lira yazıp içeri girdiğinde 150-200 ler havada uçuştuğu gibi, e-ticarette yeni trend bu. Ama işte hep söylüyorum denetim. Denetlenmeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Onun içinde gideceğim dalga geçer gibi yatağı iptal edip çek verdiler hesap kapalı :) özür maili çek bilgisi mevcut kazanılmış hak mevcut neden hesap kapatıldı yazılı bilgilendirme istediğimi kayıt oluşturdum yollamazlar ise ihtar çekeceğim bilgi edinme hakkım var sonuçta. Ucuza yatak aldı banladık mı diyecekler? Thh ye hak mahrumiyetimi belirten hesabımın aktif edilip tanımlanan çekin tekrar tanımlanmasını talep ettiğim dilekçemi hazırlıyorum :)
    Hayırlı işler 😄

• Sen dedin ya fiyatı gördüm aldım der diye o yüzden diyorum.

Şahsen aldım hocam. Hem internet mağazası hem normal mağazadan. Yasanın söylediği açık bariz şekilde fiyatı sergiliyorsa satıştan kaçamaz. Biraz da thh'nize bağlı kafalarına göre davranıyorlar. Burda 100 tane yatak alan adam zaten gidip thh'ye vermez bence , verse de kabul edilme ihtimali hepsi için çok zor 1 tane olsa olabilir. 100 tane alanlar zaten çek için alıyor çeki verme olay kapanır böyle bir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 26 Nisan 2020; 3:44:32 >
  • Bir yorumdada adam oteline almis yatak diyordu otelin adida at otels birde at kafasi resmi koymuştu yoruma sonrasında kaldirdi at kafali yorumu
    birde bu işleri yapanlar yağ gibi uste çıkıp dalga mesajları yazıyorlar
    gecen dede diye bir satici fiyat hatasi yapti diye "dedeye sahip cikalim" yorumları yapan ayni tip insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanberber53 -- 26 Nisan 2020; 3:47:53 >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Güzel kapak olmuş pardon cevap :):)

• hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Dedenin hepsine selamı var. Çok iyi dilekler sundu bize ziyaret ettik kendisini. Çok iyi anıyor o arkadaşları

• Rdvncan kullanıcısına yanıt
    Mağzacılıkta yöneticilik vs de yaptım dediğiniz olmaz merak etmeyin :) 100 tane alamazsınız kimseye de haber verip bin tane aldırma şansınız yok. Personel etiketi söker kasada da size ne kadar alabileceğinizi söylerler ürünün çeşitine göre hatta hiç alamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda çirkefçe yaklaşan değil anlayışla yaklaşan kazanır. Siz 3 5 alıp kasaya gelseniz size verirler hatalı da olsa. Ama illa alacağım diye ortalığı yıkmak 100 tane almak millete haber vermek vs hem çirkefliktir hem mümkün değildir.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    500 gr yerine 500 kg yazan satici ve verilen cevaplar hala bunlari savunan varya Allah hidayet versin ne demeli
    Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması.

• 25 liralık çek için 10 tl ödeme yapılıyor anladığım kadarıyla. 15 lira kar ediyor alan kişi satan kişide bu işlerle uğraşmanın karşılığında 10 tl kazanıyor çek başına benim anladığım bu.

Şimdi bu çekler 25 mi hepsi hadi desem 100 liralık çeki 20 ye satıyorlar falan çeki kullanmak cazip olabilir.

Bide bu çekler bir çok üründe geçmiyor bildiğim kadarıyla. Açıklamalarda çek geçmez yazıyor ürünlerde.

Müşteri memnuniyeti için verilen çekler tüm ürünler de geçerli. Altın hariç. Sipariş tutarı 500 TL ye kadar olan siparişler için 25 lik çek veriyor. 500 ile 1000 arasına 50 lik çek veriyor. 1000 üzerine %5 veriyor. Tutar yükseldikçe çek tutarı da yükseliyor. 2700 lik yatak alan akıllı arkadaşlar 100 liralık çek için almışlar her halde.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Sağol bilgilendirme için 50 liralık çeki ortalama kaçtan satıyorlar. 100 liralık çeki kaçtan veriyorlar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.