< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (23. sayfa)

-
-
Bu iste/rezalette suistimal edenlerin dindarligindan suphem vardir ...
HIRSIZ hapse atilmis/ Diyor ki beni hapse attilar ... Magdrum ....
Musluman HIRSIZ mi yoksa HIRSIZ Musluman ?
Anlasilan din netice itibariyle bir faydasi yoktur... -
Beyler şu telegram grubuna nasıl ulaşırım ya :D link atsanıza
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar iyi günler dilerim.quote:
Orijinalden alıntı: XBlades
Konuyu okudum ama çok detaylı değil. Çok uzun yazanlar var.
Öncelikle burada tamamen satıcı hatalı. Bir mal varsa etiketteki fiyat geçerlidir. Bunu bilir bunu konuşurum.
Mantıklı düşünün. Dükkanlarda ki etiketler yanlış olsa 20 lira fark vs aldığınızı geri koyarmiydiniz yoksa hakkınızı mi arardiniz? Aa yanlış etiket. 70 liradan 90 lira mı olmuş?
Şaka gibi. Bu kadar tartışma da boş muhabbet.
Kanun neyse o Trendyol a dava açabilirsiniz. Ayni şekilde satıcıya da. Mağdur durumda kalanlar haklarini rahatlikla arayabilirler. Satıcı kendi ipini kendi çekmiş maalesef.
Bu arada önüne gelen de avukat ile tehdit eder oldu.
Sanırım detaylı incelemediğinizden bu şekilde yorum yaptınız.
Ben sizin için özet geçeyim
Öncelikle ürün çok nadir satılan ÖZEL ÖLÇÜ 160X190 CM
10 yıllık istatistikler binde 3ü aşmaz bu ölçüde.
Ürün doğru fiyattan 0 sipariş almış bu sene trendyolda.
Hatalı fiyattan da 99 dakikada 0 sipariş gelmiş
Derken telegramda gizli SADEFE TRENDYOL FIYAT HATASI paylaşan bir gruptan paylaşılmış ardından bu gruptakiler izlerini kaybettirmek için bu linki açık bir telegram grubundan da paylaşmış ardından sohbet grubundan tekrar linki paylaşarak hataı fiyat ürün gelmez yorumları yaparak insanlar alıma yönlendirilmiş hemen ardından alım yapanlar 23×30 25x100 gibi çek tutarı hesabı yapmışlardır.
Ne hikmetse 1 yıldır doğru fiyattan 0 adet satan ürün ve hatalı fiyattan 99 dakika 0 adet satmış ürün 30 dakikada hatalı fiyat ürün gelmez yorumunu görenlerce çoğu mükerrer ve çoklu alım olacak şekilde 1.506 adet sipariş geçilmiştir.
Ardından telegram üzerinden tarafımıza "hocam uğraşma iptal et çekimizi alalım göndersen de cayma hakkımızı kullanırız " diye tehditlerde bulunmuşlardır.
Alımların sadece 62 adedi tekli ve mükerrer değildir biz bu kişilere de iyi niyet gösteren payaşımlarımızı gerek trendyol mesajlarından gerek gruplardan ilettik.
Şimdi bizim olayımızda olayın patlama sebebi şudur.
Ürün BÜYÜK bir ürün şöyle ki 50şer tane alanlara 1er kamyon mal gidecek demek!
Ayrıca yüksek kargo maliyetli ve özel ölçü yani bazı kişilerin yaptığı gibi vegisiz kar edecek şekilde faturasız spota satma şansları da yok haliyle sistem daha sipariş geçilirken gelmez çek yüklenire kurulu.
Ki bunu sohbet grubunda daha sipariş vermeden bu şekilde yorumluyorlar zaten.
Bu dediklerimin bazıları nöbetçi noter onaylı ekran görüntüleriyle sabit.
İyi niyetli olduğunuza eminim şimdi lütfen bu özel durumu bir kez daha değerlendirin.
Bu arada biz asla müşterileri hedef alan bir tutumda değiliz ama bunu iş haline getirenlerin müşteri olmadığı ayırdına varılması gerekmekte.
Bizim amacımız sistemin açıklarının iyileştirilmesi, gizli trendyol fiyat hatası gruplarına verinin nasıl sağlandığının açığa çıkarılıp sorumluların cezalandırılmasıdır.
Bunu başka esnafların canının yanmaması adına yapıyoruz kendimiz için de değil!
Tüketici de üretici de korunmalıdır.
Nasıl ki fahiş fiyatla halkı sömürmeye çalışanlara "tüccar" yerine sahtekar diyorsak
Üreticiyi alacağı çek sevdasına gerçek dışı alımlarla sömürmeye çalışana da aynı gözle bakmalıyız.
iyi niyetli ve büyük çoğunlukta olan kıymetli tüketicilerin de, bizim fahiş fiyatla halkı sömürmeye çalışan sahtekarları dışladığımız gibi, bu sözde "tüketicileri" dışlamaları gerek.
neden biliyor musunuz?
Bu kişilerin bu organize hareketleri yüzünden tüketici yararına olan bir çok uygulama ve kanunda değişikliğe gidilmesi söz konusu olabilir!
Herkese sağlıklı günler dilerim.Dipnot sözlerimde hedef aldığım kişiler ürün gelmez diyerek hediye çeki için
sipariş verip gönderse de cayma hakkımı kullanırım diyenlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niron Yatak -- 26 Nisan 2020; 9:56:28 >
-
Sayın yetkili;quote:
Orijinalden alıntı: Niron Yatak
Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Hayırlı ramazanlar dilerim.
Sizleri bilgilendirmek için buradayım.
Bahsi geçen yatak satışı %71 hatalı fiyat ile neredeyse kargo maliyeti olan 223 tl ye satışa açılmıştır.
Bu ürün çok az talep gören özel ölçü 160x190 cm çift kişilik yatak olup bu yıl trendyol üzerinden hiç sipariş almamıştı. Üstelik telegramda önce gizli trendyol hatalı fiyat grubunda ardından açık olan fırsatlar grubundan paylaşılmadan önce geçen 99 dakikalık zamanda da hatalı fiyattan hiç satış almamıştı.
Derken hatalı fiyat kesin gelmez yönlendirilmeleriyle sipariş vermeye organize bir şekilde yönlenirken gruptan kazanacakları çek hesaplamalarını yapıp şakalaşıyordu bu arkadaşlar.
Linklerin ardından organize bir şekilde alıma yönelen grup üyeleri yarım saat içerisinde 1.506 adet özel ölçü yatak almışlardır.
Ve bu alımların sadece 62 tanesi tekil alımlardır, diğerleri mükerrer alımlar veya farklı hesap aynı adres gibi türevler ve birlestirildiğinde 80er 50şer art niyetli alımlardır.
Ne tesadüf ki az önce telegram grubunda organize olarak trendyolu ve bizi bu forumda karalamak üzere anlaştıkları bu başlığı açan arkadaşlar, telegram grubunda tescilli markamızı nicki yapıp tarafımızdan yapılmış gibi tehditler yazmış ve bize hakaret edip tehditler savurmuşlardır.
Ve yine ne tesadüf ki bazı arkadaşlar telegramdaki kupon alınık satılık gruplarına üyeydiler.
Zaten link hatalı fiyat gelmez denerek grupta tekrar paylaşılmış ardından gülerek kazanacakları çek tutarlarını hesaplayan bazı arkdadaşlar eminiz ki ihtiyaçtan alım yaptılar.
Evet zor bir süreçteyiz o yüzden vicdanlı olmalıyız.
Biz bu zor süreçte işçi çıkartmadan, fahiş fiyat artışları yapmadan üretmeye tüm zorluklara rağmen devam ederken kötü olanız
Telegram üzerinden uğraşma bas iptali alalım çekimizi yoksa yollasan da cayma hakkını kullanırız daha çok zarar edersin diyenler iyi
Ya da birleşip dava açacağız tehditleri savuranlar melek.
Vergisini veren, istihdam sağlayan, ihracat yapıp ülkeye döviz girdisi sağlayan %100 yerli sermaye ile yerli üretim yapan biz kötüyüz.
Vergisiz kayıt dışı çek ve ürün satışı yaparak haksız kazanç peşinde olanlar iyi.
Bu arada bu ölcüde 50 yatak 1 kamyon ediyor arkadaşlar düşünün evinize 1 kamyon yatak geliyor ihtiyaçtan üstelik çok nadir özel ölçü hepsi.
Bu başlığı açan kişiler telegram grubundan mı evet bu link destek grubundan hatalı fiyat gelmez yorumu yapılarak tekrar paylaşılmış mı evet ardından çek hesabı muhabbetleri olmuş mu evet.
Şimdi burada masum gibi bizleri karalıyorlar.
AYIPTIR!
Biz bundan sonra başka esnaflar hatalı fiyattan puan ticareti uğruna mağdur olmasın diye mücadele edeceğiz.
Biliyoruz ki iyi ve vicdanlı insanlar çoğunlukta ama artık sesimizin daha çok çıkması gerekiyor.
Desteklerinizi bekliyorum.
Organize kötülüğe karşı IYİLİK GALİP GELSİN!
Alan arkadaşlarda suçlu
Sizde suçlusunuz.
Özel üretim yatağı hadi fiyat yanlış girildi.
Stoğa 1506 tane yatak girmek mantıklımı sizce.
Altını çizerek söylüyorum ÖZEL ÜRETİM YATAK.
Alanlar 1 hata yapmışsa,kusura bakmayın siz 2 hata yapmışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalarquote:
Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut
Sayın yetkili;
Alan arkadaşlarda suçlu
Sizde suçlusunuz.
Özel üretim yatağı hadi fiyat yanlış girildi.
Stoğa 1506 tane yatak girmek mantıklımı sizce.
Altını çizerek söylüyorum ÖZEL ÜRETİM YATAK.
Alanlar 1 hata yapmışsa,kusura bakmayın siz 2 hata yapmışsınız.
Alıntıları Göster
Bunu daha öncede açıklamıştım tekrar açıklayayım tek vardiyada 250 adet yatak üretebilmekteyiz yani belirlenen sürede kargoya verme kapasitesine sahibiz.
Ancak girilen stok 1.000 idi ilk manüpilatif alımları yapanların alıp hemen iptal etmeleri toplam siparişi etkilemiş olabilir durum detaylıca inceleniyor.
-
Stokçuluk yada hediye çeki için alanlar konusunda haklısınız. Ancak bu durum sizin yanlış yönlendirmenizle başlıyor. Fiyat hatalı girilmiş, stok hatalı. Sizin kaça satacağınıza biz mi karar veriyoruz. Siz yazmışsınız, alan kişi de almış. Ne fiyatlara ne ürünler satıldı. İnsanları ihtiyacı olan şeyleri belki yanlış fiyattır diye almasın mı? Siz niye işinizi düzgün yapmıyorsunuz ki. Ben bu konuda sizi haksız buluyorum. Tabiki Çek için alanlar hakkında konuşmama gerek bile yok. Eğer ticaret yapacaksanız, hakkını verin. İşinizi düzenli yapın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haklısınız satıcıda da ihmal noktaları var. Ancak karşı tarafa bakında organize bir hareket var ve hareket iptal ediliğinde 25 lira çekimiz garanti hareketi. Üreticiyi gönderirsen cayma hakkımızı kullanırız diye tehdit edenlere ne demeli? Belki 1-2 sipariş geçilse bu hata giderilebilir ve bu zarar kabul edilirdi. Ancak 1506 siparişten bahsediyoruz.
Kaldı ki daha önceden müşterilere özel site çözümleri sunuyorduk, site açıldıktan 3 sene sonra saçma sapan bir bug ile spetteki ürünlerin fiyatının sıfıra düştüğünü gördük. 1 müşteride oldu olay ve müşteri bunu bilerek yapmamıştı. Şimdi ne yapacaksınız, fiyat hatası yüzünden 1 aylık karınızı mı yakacaksınız?
Bu tarz hatalar dijital sistemlerde olabilir veya insan/kullanıcı hatası da olabilir. Bunun her zaman tölere edilmesi gerekir. Sonuçta olay açıklanmış, izah edilmiş.
-
Herzaman söylüyorum. Bu ülkede işçisinden memuruna esnafından müşterisine amirinden müdürüne öğrencisinden eğiticisine kısaca vatandaş olarak hiç birimizin bir diğerinden farkı yok. Sadece roller farklı oyunculuk hep aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kurunun arasinda illaki yaş olanda yanmıştır.
trendyol iptallerde 25 lira çek yukleme olayini kaldirsa iş bu raddeye gelmez.
hani derlerya YORGAN GİTTİ KAVGA BİTTİ
Fiyat ve stok bilgisi giren sisteme kim siz Hata yapıncada her tarafa mağdurum deme yerine kusura bakmayın yerine tehtid et Thh dilekçeleri hazırlamış millet kolay gelsin yatak firması
tarikat olmuş hicam bunlar anında elleri mousede bekliyor
Trendyol hesaplarını kapatmak yetersiz, bu ölücü milletin ekmeğiyle oynayan tiplerin TC lerini banlamak lazım böyle alışveriş sitelerinden, birde utanmadan konu açıp destek istiyorlar.
Bir tane alan içinde fikrim aynı , fiyat hatali birilerinden çıkacak bu belli.
Wtf olucu saniyoz bizde kendimizi :) 100 lira ucuza alinca
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben ölücüleri haklı buldum.
Firmanın mağduriyetini anlıyorum ama kullandığı argümanlar ve mahkemeye vereceğiz lafları saçmalık.
Telegram grubu kurmalarından bahsediyor mesela. İster WhatsApp grubu kurarlar ister telegram. İnsanların iletisim yolu kimseyi ilgilendirmez. Yasa dışı bir iş yapıyorlarsa konuşursun. Ama ben ortada yasa dışı bir iş göremiyorum. Çakallık görüyorum.
Gülüyor, dalga geçiyorlarmis. İsterlerse söverler birbirlerine, kime ne?
Kimin kaç tane alacagi, bir kamyon yatağı ne yapacağı da kimseyi ilgilendirmez.
Niye mahkemeye vereceksiniz? Telegram grubu kurdukları için mi? 50 tane yatak aldıkları için mi? Güldükleri için mi?
Keşke firma bu denli zarara ugratilmasaymis, ama gidip de bunun faturasını bu zarara uğratanlarin ahlakına değil de eylemlerine keserseniz haklı olamazsınız.
Benim bir tane alan için fikrim sizden farklı hocam. Ama bazı kansızlar fiyat hatası olduğu bile bile 80-90 tane almış. İnşallah komple alışveriş yapamaz hale gelir bu kansızlarquote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__
Trendyol hesaplarını kapatmak yetersiz, bu ölücü milletin ekmeğiyle oynayan tiplerin TC lerini banlamak lazım böyle alışveriş sitelerinden, birde utanmadan konu açıp destek istiyorlar.
Bir tane alan içinde fikrim aynı , fiyat hatali birilerinden çıkacak bu belli.
Ahahaa. Seninde mi hesabın silindi? Daha beter olun.quote:
Orijinalden alıntı: CemalSanane
Fiyat ve stok bilgisi giren sisteme kim siz Hata yapıncada her tarafa mağdurum deme yerine kusura bakmayın yerine tehtid et Thh dilekçeleri hazırlamış millet kolay gelsin yatak firması
Firma sonuna kadar haklı. Bu mezarcı tayfasının hesapları full silinmeli.
Bunlar iğrenç insanlar ya boş mezar bulsalar girip icine beklerler. Ülkenin veremi bunlar
Çek alabilmek için hatalı ürün siparişi geçen ,firmanın zarar ettiğini bile bile ,yapmasa idi vs diye vicdanını yada karşı savunma geliştirme çabasında olan , ürünün ihtiyacı olsa bile ürünün piyasa fiyatından absürt düşük hatalı fiyattan sipariş adetli geçen kim varsa kusra bakmasin , ölücü bile değil daha ağır işsiz dir hırsız dir
Aynen öyle hocam bunu düşünemiyor firmaquote:
Orijinalden alıntı: endülüs_faruki
kurunun arasinda illaki yaş olanda yanmıştır.
trendyol iptallerde 25 lira çek yukleme olayini kaldirsa iş bu raddeye gelmez.
hani derlerya YORGAN GİTTİ KAVGA BİTTİ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X