Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f@ithline

Bu mesaj silindi.
    niye sen boş boş telegram grubunda cirit atıyosum ben de emek verip hesap açıyorum sonra değerlendiriyorum.

ama sen bir ara 5 tl ücretle grup kuran zeki arkadaş gibi bir şeyde yapmış olabilirsin şüphelenmiyor değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avcı10

50-100 hesap açıp yöneticilik yaptığın wp gruplarında satmadın mı?

Milleti suçluyorsun 100 hb hesabı açtın aynı kartlarla o dönemdeki açıkları kullanıp 5 liralık steam kodları aldın kazanılan hb çeklerini sattın mı satmadın mı bunu söyle?

Alıntıları Göster
    Konu niron yatak hırsızlığı mı yoksa ben miyim

Nasılda köşeye sıkışıyorlar. Hemen karşı tarafı suçlama ya da bir kabahat uydurup karşı tarafı zan altında bırakma eylemi

Sen ne yapacan beni? Sen kaç tane yatak aldın? Böyle hatalı fiyatlarla kaç esnafın canını yaktın onu de.

Sen ne yapacan benim katıldığım kampanyaları. Ben hırsızlık diyorum sen şu kampanyaya katılmışsın diyorsun. Bu kadar aciz olmayın çıkın şu kadar aldım deyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hırsız görse utanır bu ne yüzsüzlük. Bu zor dönemde yatak aldik devamli evde yatiyoruz mağduruummmm uleeenn

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Tamamen haklısınız. Ancak satilmayan bir modele 1400 adet stok koymak nedir? Fiyat hatası insanlık hali okur ama bu miktarda stok girmeniz de sizin hatanız. ( Elinizde en fazla 15-20 adet stok vardır)

Alıntıları Göster
    Günlük 250 yatak üretimimiz var sipariş üzerine anında üretimine geçebiliyoruz gönderim süresi içinde.
  • Niron Yatak N kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl ticaret yapıyor sunuz? Kanunları kuralları bilmiyor musunuz? İnternetten sattığınız herhangibir ürünün satış sözleşmesi okumaya tenezzül ettiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niron Yatak

Iptal et gönderirsen cayma hakkımı kullanırım diyenler normal yani?

Bakın alınan şey özel ölçü yatak bir çoğunun siparişi bir kamyon tutuyor ayrıca spota da satılamaz kazançlı şekilde çünkü nadir satılan bir ölçü.

Burada linki fiyat hatalı gelmez diyerek sipariş veriyor ve yönlendiriyorlar burada gerçek dışı alışveriş söz konusu
    Ooo milleti tehtid eden firma görevliside gelmiş.1 tane bile yatak almadım ama almış olsam ne hakla beni mahkemeye verecektiniz merak ediyorum?

O yazdığınız tehtid mesajından sonra çevremden bir kişiye bile sizden yatak aldırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 25 Nisan 2020; 22:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Konu niron yatak hırsızlığı mı yoksa ben miyim

Nasılda köşeye sıkışıyorlar. Hemen karşı tarafı suçlama ya da bir kabahat uydurup karşı tarafı zan altında bırakma eylemi

Sen ne yapacan beni? Sen kaç tane yatak aldın? Böyle hatalı fiyatlarla kaç esnafın canını yaktın onu de.

Sen ne yapacan benim katıldığım kampanyaları. Ben hırsızlık diyorum sen şu kampanyaya katılmışsın diyorsun. Bu kadar aciz olmayın çıkın şu kadar aldım deyin.

Alıntıları Göster
    Ben yatak almadım sadece burda yazdıklarını gördüm yazmak istedim

Neden cevap vermedin soruma, yada cvp veremiyormusun???

Wp gruplarında satış yapmaya devam et, cevapda veremiyorsan sorulara buda herşeyin doğru olduğunu ortaya çıkarır, başarılar dilerim bu şekilde sitelerin eksiklerini bulup kendine avantaj çıkarmaya

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Aşiretmisin ne çevren varmış 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Aşiretmisin ne çevren varmış 😂😂
    Ne aşireti hocam akrabalar vs denk gelirsem söylicem almasınlar diye

• quote:

Ben yatak almadım sadece burda yazdıklarını gördüm yazmak istedim

Neden cevap vermedin soruma, yada cvp veremiyormusun???

Wp gruplarında satış yapmaya devam et, cevapda veremiyorsan sorulara buda herşeyin doğru olduğunu ortaya çıkarır, başarılar dilerim bu şekilde sitelerin eksiklerini bulup kendine avantaj çıkarmaya

Alıntıları Göster
    Konu burada ben miyim yoksa yatak alan arkadaşların mağduriyeti mi?

Sen salla beni, gelip benden niye konuşuyorsun. Burada konu ben miyim? Senin konu ile fikrin yok alakan yok gelmişsin direk bana pislik atıyorsun. Senin niyet belli dostum.

• Reco. kullanıcısına yanıt
    Çok boş muhabbet yapmaya başladınız çekilmiyor. Bol bol hesap açmalar size buyrun devam edin..

• quote:

Konu burada ben miyim yoksa yatak alan arkadaşların mağduriyeti mi?

Sen salla beni, gelip benden niye konuşuyorsun. Burada konu ben miyim? Senin konu ile fikrin yok alakan yok gelmişsin direk bana pislik atıyorsun. Senin niyet belli dostum.

Alıntıları Göster
    Cevap veremiyorsun anlaşıldı lafı dolandırıyorsun

Hb açığı bittiyse başka yerlerden devam edersin kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Çok boş muhabbet yapmaya başladınız çekilmiyor. Bol bol hesap açmalar size buyrun devam edin..
    köşeye sıkıştım yazacak kelimem yok yazamadığından bu bahanen kabul edilmiştir.

• quote:

Cevap veremiyorsun anlaşıldı lafı dolandırıyorsun

Hb açığı bittiyse başka yerlerden devam edersin kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Adamın konu ile alakası yok. Bana pislik atmaya gelmiş, atamayıp kendi üzerine bulaştırdı gitti. Çok garip. Allah'tan fb-gs bahsi açmadı.

• quote:

Adamın konu ile alakası yok. Bana pislik atmaya gelmiş, atamayıp kendi üzerine bulaştırdı gitti. Çok garip. Allah'tan fb-gs bahsi açmadı.

Alıntıları Göster
    Hb visa kart ekle çek kazan zamanı 100 hesap açtıkdan sonra o açık ile çekleri kazanıp sattın mı satmadın mı bunu söyle?

Söyleyemiyorsan susucaksın

• Reco. kullanıcısına yanıt
    Seninle sabaha kadar yazışırız sıkıntı yok ama benim anlattıklarım senin anlama eşiğin kadar olacağı için uzatmanın manası yok. Bu tarz kampanyaları sistematik şekilde suistimal eden sizsiniz. Çek satış bunun en güzel örneği açıp baksın insanlar. az laf yalansız çok çek haramazsız olmazmış :) bu işin kaynağı sizsiniz gelip burada edebiyat yapıyorsunuz. Selametle...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çek Satış-Altın Fırsatlar wp sayfandan devam et

Cevab veremediğin konuları uzatmamayı öğrenirsin belki, diğer sitelerin açıklarını aramaya devam et

Kişilere laf söylüyorsun önce kendine bir bak, firmayı destekle yatak firmasıymış sanada 1 adet yatak gönderir yatarsın başarılar

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.