Şimdi Ara

Trendyol firmasının ucuza aldığımız yatak sonrası hesaplarımızı askıya alması. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
72.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ortada olan şeyleri yazıyorum sen ıvır zıvır çekler ile geçinen bunlarla uğraşacak kadar boş zamanı olan bir adamsın insan bir utanır yazmadan evvel. Bir yatak bile alanın hesabı kapatıldı bunun savunulacak bir yanı yok bunu satmak için sömüren tipler senin gibi tipler işte. Seni aralarına almamışlar ki baya bir içerlemişsin ama bu konuda mağdur olan herkes öyle değil. Kendine gerçek bir iş bul veya çalışıyorsan yaptığın işin hakkını ver önce yoksa her kaçırdığın çek satış fırsatı için bu kadar sinir mazallah sağlığın için iyi olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşler karışmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Ben ortada olan şeyleri yazıyorum sen ıvır zıvır çekler ile geçinen bunlarla uğraşacak kadar boş zamanı olan bir adamsın insan bir utanır yazmadan evvel. Bir yatak bile alanın hesabı kapatıldı bunun savunulacak bir yanı yok bunu satmak için sömüren tipler senin gibi tipler işte. Seni aralarına almamışlar ki baya bir içerlemişsin ama bu konuda mağdur olan herkes öyle değil. Kendine gerçek bir iş bul veya çalışıyorsan yaptığın işin hakkını ver önce yoksa her kaçırdığın çek satış fırsatı için bu kadar sinir mazallah sağlığın için iyi olmaz...
    Hahaha beni hırsızlar niye arasına alsın
    Görmüyor musun yerin dibine girdiniz. Yerin dibine girmek için mi beni aralarına alsınlar. Ders almadınız daha, sen hem emek hırsızı hem yalancıydın. Yetmemiş birde iftiraya başlamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Niron Yatak

Öncelikle herkese iyi akşamlar.
    Hayırlı ramazanlar dilerim.

Sizleri bilgilendirmek için buradayım.

Bahsi geçen yatak satışı %71 hatalı fiyat ile neredeyse kargo maliyeti olan 223 tl ye satışa açılmıştır.

Bu ürün çok az talep gören özel ölçü 160x190 cm çift kişilik yatak olup bu yıl trendyol üzerinden hiç sipariş almamıştı. Üstelik telegramda önce gizli trendyol hatalı fiyat grubunda ardından açık olan fırsatlar grubundan paylaşılmadan önce geçen 99 dakikalık zamanda da hatalı fiyattan hiç satış almamıştı.

Derken hatalı fiyat kesin gelmez yönlendirilmeleriyle sipariş vermeye organize bir şekilde yönlenirken gruptan kazanacakları çek hesaplamalarını yapıp şakalaşıyordu bu arkadaşlar.

Linklerin ardından organize bir şekilde alıma yönelen grup üyeleri yarım saat içerisinde 1.506 adet özel ölçü yatak almışlardır.

Ve bu alımların sadece 62 tanesi tekil alımlardır, diğerleri mükerrer alımlar veya farklı hesap aynı adres gibi türevler ve birlestirildiğinde 80er 50şer art niyetli alımlardır.

Ne tesadüf ki az önce telegram grubunda organize olarak trendyolu ve bizi bu forumda karalamak üzere anlaştıkları bu başlığı açan arkadaşlar, telegram grubunda tescilli markamızı nicki yapıp tarafımızdan yapılmış gibi tehditler yazmış ve bize hakaret edip tehditler savurmuşlardır.

Ve yine ne tesadüf ki bazı arkadaşlar telegramdaki kupon alınık satılık gruplarına üyeydiler.

Zaten link hatalı fiyat gelmez denerek grupta tekrar paylaşılmış ardından gülerek kazanacakları çek tutarlarını hesaplayan bazı arkdadaşlar eminiz ki ihtiyaçtan alım yaptılar.

Evet zor bir süreçteyiz o yüzden vicdanlı olmalıyız.

Biz bu zor süreçte işçi çıkartmadan, fahiş fiyat artışları yapmadan üretmeye tüm zorluklara rağmen devam ederken kötü olanız

Telegram üzerinden uğraşma bas iptali alalım çekimizi yoksa yollasan da cayma hakkını kullanırız daha çok zarar edersin diyenler iyi

Ya da birleşip dava açacağız tehditleri savuranlar melek.

Vergisini veren, istihdam sağlayan, ihracat yapıp ülkeye döviz girdisi sağlayan %100 yerli sermaye ile yerli üretim yapan biz kötüyüz.

Vergisiz kayıt dışı çek ve ürün satışı yaparak haksız kazanç peşinde olanlar iyi.

Bu arada bu ölcüde 50 yatak 1 kamyon ediyor arkadaşlar düşünün evinize 1 kamyon yatak geliyor ihtiyaçtan üstelik çok nadir özel ölçü hepsi.

Bu başlığı açan kişiler telegram grubundan mı evet bu link destek grubundan hatalı fiyat gelmez yorumu yapılarak tekrar paylaşılmış mı evet ardından çek hesabı muhabbetleri olmuş mu evet.

Şimdi burada masum gibi bizleri karalıyorlar.

AYIPTIR!

Biz bundan sonra başka esnaflar hatalı fiyattan puan ticareti uğruna mağdur olmasın diye mücadele edeceğiz.

Biliyoruz ki iyi ve vicdanlı insanlar çoğunlukta ama artık sesimizin daha çok çıkması gerekiyor.

Desteklerinizi bekliyorum.

Organize kötülüğe karşı IYİLİK GALİP GELSİN!
    Ben ne yatak paylaşımını gördüm ne de aldım. Alanlara da kaç sefer lafımı söyledim. Ama burda buna çanak tutan ürün satışı yaptığınız trendyola da bir laf kelam etseniz eminim çoğu kişi çok mutlu olacak. Bunu müsebbibi trendyoldur. Sizden önce kaç esnaf binlerce TL ceza ödedi. Trendyol bunu engellemesi bilakis teşvik etti . Çünkü verdiği çekle satış yapılacak ve kazanan ty olacaktı .

• quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

https://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü kısmındaki SATIŞ ibaresi kaldırılmalı. Forumda hiçbir şekilde çek, kupon, hesap vb satışına izin verilmemeli. İşte o zaman sorun çözülür.
    Admin göremsi dileğiyle bu talebi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niron Yatak N kullanıcısına yanıt
    Hocam ALLAH yardımcınız olsun

• izzet43 kullanıcısına yanıt
    Eminim bundan sonra TRENDYOL bu durumun önüne geçecek önlemleri ivedilikle alacaktır.
    Sistem izin vermezse bunlar zaten olmaz
    Alıcı da Satıcı da korunarak çok daha güzel hale gelecektir.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    soyken yavaş ciğerlerini söktün

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güldüm ya bu ne kadar güzel bir yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Neler dönüyormuş çek satışta bayağı aktif biri olarak soruyorum. Hayır ben o kadar aktifim bilmediğim şeyler mi varmış? 20 TL'ye satılan kuponu çeki vs. bile 1 TL indirimle 19 TL'ye olmaz mı diyenler mi söylüyor bunu?

Biz de seni çok seviyorduk. Sana bugünden sonra forumda çek mek satış yapanın aklına tüküreyim. Adam forumda forumun ilgili bölümüne bir tek sövmediği kaldı ona izin olsa onu da yapar. YALLAH ekşine.

Alıntıları Göster
    bayağı aktif yerine çek satışçılarından biri de benim diyebilirsin;https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=2463450&cat=841&m=129037638

bu kuponlar gökten yağıyor da bizim mi haberimiz yok ?

İhtiyacı olan kullansın kimseye sözüm yok, çek satanda satsın.
    Ama sistemde bir açık yakalayıp sonra bu açık kapandığında da ağlamayacaksınız.
    Bahsettiğim kitle burger king kampanyaları falan gibi kampanyalarda site de açık yakalayıp kutu kutu stoklayanlar, milletin hakkını yiyenler.
    Sende onlardan birisin belli rahatsız olduğuna göre.

forumdan 1 kere bile çek almadım, aksine geçmişte ücretsiz defalarca n11 kuponu paylaştım işime yaramadığında.

• dadas2558 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mafyaları da hem uçkurları ele veriyor

• quote:

Eminim bundan sonra TRENDYOL bu durumun önüne geçecek önlemleri ivedilikle alacaktır.
    Sistem izin vermezse bunlar zaten olmaz
    Alıcı da Satıcı da korunarak çok daha güzel hale gelecektir.
    Üzerinde ivedikle durup başka satıcıların canlari yanmasın diye umarım sizin bu yaptığınız ile Trendyol sözleşmeyi değiştirmesini umuyoruz. Alanların %90 indan fazlası ihtiyaç dışı çek almak için satın aldılar. Bu tür olaylar bundan sonra kimsenin başına gelmesin diye Trendyola görüş bildirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: invadersmustdie

bayağı aktif yerine çek satışçılarından biri de benim diyebilirsin;https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=2463450&cat=841&m=129037638

bu kuponlar gökten yağıyor da bizim mi haberimiz yok ?

İhtiyacı olan kullansın kimseye sözüm yok, çek satanda satsın.
    Ama sistemde bir açık yakalayıp sonra bu açık kapandığında da ağlamayacaksınız.
    Bahsettiğim kitle burger king kampanyaları falan gibi kampanyalarda site de açık yakalayıp kutu kutu stoklayanlar, milletin hakkını yiyenler.
    Sende onlardan birisin belli rahatsız olduğuna göre.

forumdan 1 kere bile çek almadım, aksine geçmişte ücretsiz defalarca n11 kuponu paylaştım işime yaramadığında.

Alıntıları Göster
    o şahıs konuda yemeksepeti kullanmayan varsa alabilirim yazıyor.

kendi kullanmadığı kodları da satıyor. ayrıca yaşı ufak cahillik ediyor diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 25 Nisan 2020; 22:14:54 >

• quote:

Öncelikle herkese iyi akşamlar.
    Hayırlı ramazanlar dilerim.

Sizleri bilgilendirmek için buradayım.

Bahsi geçen yatak satışı %71 hatalı fiyat ile neredeyse kargo maliyeti olan 223 tl ye satışa açılmıştır.

Bu ürün çok az talep gören özel ölçü 160x190 cm çift kişilik yatak olup bu yıl trendyol üzerinden hiç sipariş almamıştı. Üstelik telegramda önce gizli trendyol hatalı fiyat grubunda ardından açık olan fırsatlar grubundan paylaşılmadan önce geçen 99 dakikalık zamanda da hatalı fiyattan hiç satış almamıştı.

Derken hatalı fiyat kesin gelmez yönlendirilmeleriyle sipariş vermeye organize bir şekilde yönlenirken gruptan kazanacakları çek hesaplamalarını yapıp şakalaşıyordu bu arkadaşlar.

Linklerin ardından organize bir şekilde alıma yönelen grup üyeleri yarım saat içerisinde 1.506 adet özel ölçü yatak almışlardır.

Ve bu alımların sadece 62 tanesi tekil alımlardır, diğerleri mükerrer alımlar veya farklı hesap aynı adres gibi türevler ve birlestirildiğinde 80er 50şer art niyetli alımlardır.

Ne tesadüf ki az önce telegram grubunda organize olarak trendyolu ve bizi bu forumda karalamak üzere anlaştıkları bu başlığı açan arkadaşlar, telegram grubunda tescilli markamızı nicki yapıp tarafımızdan yapılmış gibi tehditler yazmış ve bize hakaret edip tehditler savurmuşlardır.

Ve yine ne tesadüf ki bazı arkadaşlar telegramdaki kupon alınık satılık gruplarına üyeydiler.

Zaten link hatalı fiyat gelmez denerek grupta tekrar paylaşılmış ardından gülerek kazanacakları çek tutarlarını hesaplayan bazı arkdadaşlar eminiz ki ihtiyaçtan alım yaptılar.

Evet zor bir süreçteyiz o yüzden vicdanlı olmalıyız.

Biz bu zor süreçte işçi çıkartmadan, fahiş fiyat artışları yapmadan üretmeye tüm zorluklara rağmen devam ederken kötü olanız

Telegram üzerinden uğraşma bas iptali alalım çekimizi yoksa yollasan da cayma hakkını kullanırız daha çok zarar edersin diyenler iyi

Ya da birleşip dava açacağız tehditleri savuranlar melek.

Vergisini veren, istihdam sağlayan, ihracat yapıp ülkeye döviz girdisi sağlayan %100 yerli sermaye ile yerli üretim yapan biz kötüyüz.

Vergisiz kayıt dışı çek ve ürün satışı yaparak haksız kazanç peşinde olanlar iyi.

Bu arada bu ölcüde 50 yatak 1 kamyon ediyor arkadaşlar düşünün evinize 1 kamyon yatak geliyor ihtiyaçtan üstelik çok nadir özel ölçü hepsi.

Bu başlığı açan kişiler telegram grubundan mı evet bu link destek grubundan hatalı fiyat gelmez yorumu yapılarak tekrar paylaşılmış mı evet ardından çek hesabı muhabbetleri olmuş mu evet.

Şimdi burada masum gibi bizleri karalıyorlar.

AYIPTIR!

Biz bundan sonra başka esnaflar hatalı fiyattan puan ticareti uğruna mağdur olmasın diye mücadele edeceğiz.

Biliyoruz ki iyi ve vicdanlı insanlar çoğunlukta ama artık sesimizin daha çok çıkması gerekiyor.

Desteklerinizi bekliyorum.

Organize kötülüğe karşı IYİLİK GALİP GELSİN!
    geçmiş olsun, yanınızdayız hiç merak etmeyin hakkınızı yedirmeyiz.
    Eğer trendyol arkanızda durmaz ise buraya yazın gerekli kamuoyunu twitter'da oluşturalım.

Zaten konu da bir absürtlük olduğu belliydi, 62 kişinin 1500 adet sipariş geçmeside tahminlerimizi haklı çıkarttı.

Ayrıca gerçekten artniyet olmadan 1-2 tane sipariş veren adam iptal sonrası böyle bir konu açmaz. Kuduran bu çekçi tayfa. :)

Farklı farklı hesaplar açıp sipariş geçtiler muhtemelen.

• Niron Yatak N kullanıcısına yanıt
    Sayın firma yetkilisi forumdan bir arkadaşımız 100 yatak almış. Anadolu da yardıma ihtiyacı olan bir öğrenci yurduna bağışta bulunmak için ve kendisi şu an çok mağdur ne yataklar geldi ne çekler ne yapacağını şaşırmış durumda.

• invadersmustdie kullanıcısına yanıt
    İfşa videoları çıktı normal kudurmaları

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Hahaha beni hırsızlar niye arasına alsın
    Görmüyor musun yerin dibine girdiniz. Yerin dibine girmek için mi beni aralarına alsınlar. Ders almadınız daha, sen hem emek hırsızı hem yalancıydın. Yetmemiş birde iftiraya başlamışsın.

Alıntıları Göster
    İftira atan sensin göster sattığım çeki diyorum halen masal anlatıyorsun ben senin çek satışlarını dökeyim mi ortaya? Çek satış konusu kapansa aç kalacaksın tehlikenin farkında mısın? Hani normal fikrini belirtsen sorun yok haklı haksız herkese iftira atıyorsun bu da bana seni aralarına almayan arkadaşlarına içerlediğini gösteriyor. Yoksa 220 TL ye yatak almış ne ayıp etmiş bu adamın hesabı silinsin ne kadar mantık dışı bunu düşünen adamın bu forumda işi yok zaten veya ciddi samimiyetsizlik hasıl. Bunu satmak amaçlı sömüren insanlar senin gibi insanlar bunu da iftira olarak demiyorum çek satışta yıllardır bu işi yapıyorsun. Bu işi yapıp sadece tek hesapla legal yoldan yaptığını savunuyorsan git çocukları kandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

İftira atan sensin göster sattığım çeki diyorum halen masal anlatıyorsun ben senin çek satışlarını dökeyim mi ortaya? Çek satış konusu kapansa aç kalacaksın tehlikenin farkında mısın? Hani normal fikrini belirtsen sorun yok haklı haksız herkese iftira atıyorsun bu da bana seni aralarına almayan arkadaşlarına içerlediğini gösteriyor. Yoksa 220 TL ye yatak almış ne ayıp etmiş bu adamın hesabı silinsin ne kadar mantık dışı bunu düşünen adamın bu forumda işi yok zaten veya ciddi samimiyetsizlik hasıl. Bunu satmak amaçlı sömüren insanlar senin gibi insanlar bunu da iftira olarak demiyorum çek satışta yıllardır bu işi yapıyorsun. Bu işi yapıp sadece tek hesapla legal yoldan yaptığını savunuyorsan git çocukları kandır.

Alıntıları Göster
    Şu konuda mağdurum diyen kaç kişi senin telegram grubundan :)

Ortaya hırsız diyorum senin niye zoruna gidiyor. Ben senin için çek-takas zart zurt demedim ki. Hatalı fiyat peşinde koşan birisin dedim.

Sen sıcak fırsatçı değilsin. Böyle hatalı fiyatlı ürün gördün mü paylaşıp milletin ocağına incir ağacı dikiyorsun sadece. Çek mekte anlamıyorsun ve satmıyorsun onlardan anlamak için sıcak fırsatçı olmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 25 Nisan 2020; 22:25:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Offf Offf Offf

Durmuyordu vuruyordu inletiyordu mafyayı emek sömürenleri

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.