Şimdi Ara

TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.533
Cevap
20
Favori
121.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu süper kupon fırsat indirimlerinde geçiyor mu? Para yükleyip geçmez ise boç yere aktarma ile uğraşmayalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aateshh A kullanıcısına yanıt
    Es dost

• akeles198657 A kullanıcısına yanıt

Indirimli ürünlerde 100 lira değil 50 lira civarı düşüyor..

Iadesi kolay anında karta geri yatıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi i3 10100f 878,44 TL benim bunu 100 lira indirim uygulama şansım var mı çünkü en fazla cüzdana 750lira ekleyebilirsiniz diyor

https://www.trendyol.com/intel/comet-lake-i3-10100f-1200pin-fanli-box-p-55361430?boutiqueId=531251&merchantId=118479

• xewy kullanıcısına yanıt
    Cüzdan limitini 10 bin tl yapabilirsiniz.

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Flo dan adidas ayakkabı almaya çalışıyorum ama cüzdan ile alakalı bir şey çıkmıyor

• Beyler/Bayanlar sorunu anladım eklediğiniz ürünün sepette ek indirim sağlamaması gerekir o zaman tam anlamıyla 100tl indiriyor.

• akeles198657 A kullanıcısına yanıt
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• 300/100 gelmiş ama alışveriş yaptık 100 iade yapmadı.

• Sepette indirimli ürünlerde tam olarak 100tl düşmüyor. İlgilendiğim bir ürün var, sepette %25 indirimle 360tl ye düşerken bu kuponu kullanmak istediğimde 80tl civarında bir indirim düşüyor. Yani işin aslı bu kuponun daha önceki yüklenen indirim kuponlardan bir farkı yok.
    Benim merak ettiğim cüzdana yükleme yaparken bonuscardimi kullandım. Malumunuz üzere %10 sektör kısıtlı bonus kampanyası var. Cüzdana yükledim ancak kampanya kapsamında sayıldı mi sayilmadi mi net değil. Trendyol normalde sektör olarak giyim yada elektronik geçerdi ancak cüzdana yükleme yaptığımda işyeri adı olarak param/Trendyol yazmakta. Sanırım kampanya sektörü dışında bu cüzdana bakiye yükleme işlemleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Sepette indirimli ürünlerde tam olarak 100tl düşmüyor. İlgilendiğim bir ürün var, sepette %25 indirimle 360tl ye düşerken bu kuponu kullanmak istediğimde 80tl civarında bir indirim düşüyor. Yani işin aslı bu kuponun daha önceki yüklenen indirim kuponlardan bir farkı yok.
    Benim merak ettiğim cüzdana yükleme yaparken bonuscardimi kullandım. Malumunuz üzere %10 sektör kısıtlı bonus kampanyası var. Cüzdana yükledim ancak kampanya kapsamında sayıldı mi sayilmadi mi net değil. Trendyol normalde sektör olarak giyim yada elektronik geçerdi ancak cüzdana yükleme yaptığımda işyeri adı olarak param/Trendyol yazmakta. Sanırım kampanya sektörü dışında bu cüzdana bakiye yükleme işlemleri.

sayaçta görünmedi mi

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    Bu değildi ama bu da olabilir

• Yeni cüzdan açmaya çalışıyorum, telefona kod yollamıyor. Sistem yoğunluğundan olabilir mi?

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

Hayir, temin 6 adet ama te sms sorunsuz çalıyor

• Arkadaşlar , cuzdandan kredi kartına para transferi yapabiliyor muyuz

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

2 farklı bonus karttan aldim onaylanir onaylanmaz. İkisinde de bonus yuklenme uyarısı cikti sorun yok. Hatta diğer karttan %10 a tiklanmamis harcama yaptıktan sonra tikladim katildim yani direk bonus geldi.

Param/trendyol görünüyor normalde is bankasina 400 uzerine 2. Harcamaya 40tl toplam 200tl kadar kampanyasi var ama simdi giyim gecmez ugrastirirlar hic gerek yok diye bonusu kullandim

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    DenizBonus var bende ve onlarda sayaç yok ztn. Ancak MH yi arayıp teyit almak lazım. İşyeri adındaki ifadeden sanırım sektörü ödeme sistemleri şeklinde görüyor olabileceğini tahmin ediyorum.garanti yada diğer bonuscard gruplarında nasıldır bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bot Player Tr

Cüzdan limitini 10 bin tl yapabilirsiniz.

Emin misiniz ? sanki böyle birşey yok gibi

• Bu kupon sepette ek indirimi tamamen mi iptal ediyor. Yoksa sepet indirimini kupon miktarı düştükten sonra yeniden mi hesaplıyor.
    Son zamanlarda Trendyol'un bazı kuponları bu şekilde işliyor. Misal normalde 100 lira olan ürün diyelimki %10 sepet indirimiyle 90 lira gözüküyor. Biz ona 100/40 indirim sağlayan bazı kuponları uygulayabiliyoruz. 100 lira üstünden 40 ₺ indirip sonra %10 düşüyor. 60*0.9 dan 54 ₺ ye geliyor.
    Acaba bu kupon da böyle mi. Yoksa visa kart kayıt kampanyasından gelen kupon gibi sepet indirimlerini hepten mi siliyor?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.