< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (15. sayfa)

-
-
ürünlink atin ne kadarsa bakalım hocam
-
-
Alacağınız urun link atabilir misiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam adamlar 20 Lira ilk yüklemeye veriyorlar 100 lira da indirim veriyorlar 200 liraya 4 lira da tekrar cüzdana iade ediyorlar, iade.comdan girersen 4 lira da ordan alırsın. daha ne olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300 TL yi cüzdana kredi kartından yükleyebilir miyiz yoksa illa ki hesaptan mi çekiyor?
Beyler cüzdana 300 eklesek 390lık ürünü 290a alabilir miyiz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral1kral1
Alacağınız urun link atabilir misinizbunu alacağım, fiyatı tamamlasın diye yanına
ekliyorum cüzdanı kullandırmıyor. 309 tl değerinde tek hdd atarsam kullandırıyor şimdi gördüm. Antivirüsü kabul etmiyormuş sanırım
-
Normalde 465 liralık alışveriş yaptım. 315 lira ödedim. Hem kendi indirimleri hem de 100 lira indirim ile. İlgilenen arkadaşlar olursa diye yazıyorum. Kahve dünyası sepette indirim ve 100 lira üstüne 25 lira indirim veriyor. Çok çok uyguna geliyor..
-
iade.com bilmiyordum sağol kardeşim yeni bir şey daha öğrendik:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkforceHiçbir yerde yazmayıp son aşamada üstüne 9.90 kargo ücreti de ekleyince tam olarak indirimsiz fiyata ulaşmış oluyoruz.
Alıntıları Göstero bitirici vuruş zaten
-
steam kodlarında geçiyor mu acaba deneyen var mı
-
Arkadaşlar cüzdanda 144 TL para vardı iade yapayım dedim karta hemen para geldi ancak gelen para 122 TL.
Bunun sebebi nedir? Kendi kasasında hediye parası 2 TL felandı hadi onu düş 142 TL gelmesi gerekmiyor mu?
Not : Tahminimce 20 TL eksik göndermeleri cüzdana üye olurken ve para yüklerken toplamda gelen 20 TL olan para. Ancak ben farklı bir alışveriş yapmıştım onun hediye para ordan düşmesi gerekmez miydi? Geri kalan paramı iade alınca 20 TL hediye parasını vermiyor hemde sistemden o parayı siliyor.
O kadar saçma bişey ki anlatınca bile anlamayanal olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 12 Kasım 2020; 19:37:53 > -
Mi box 452 liraya düşmüş.
-
Geri ödemesi gelen oldu mu hiç
-
Düşeli 3 saate yakin oldu ben 3 tane tvbox 300/100 le almistim. +20 de geldi. +7tl de cuzdana iade geldi. Bonusla aldim 45tl de oyle geldi fakat 113tl sini tekrar kartima iade ettim bu yüzden 45 bonus yerine 35tl olarak guncellenir.
Bu arada Avantajx vs bosuna denemeyin cuzdan da gecerli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzelÜyelik -- 12 Kasım 2020; 19:48:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X