Var, 750 limiti anlık olarak aşıp alabilirsin. |
TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (18. sayfa)

-
-
Cuzdana para yuklediginiz kredikartina tekrr iade edebiliryorsunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akeles198657
Flo dan adidas ayakkabı almaya çalışıyorum ama cüzdan ile alakalı bir şey çıkmıyorÜrün tutarından indirim düştükten sonra kalan tutar kadar parayı önceden cüzdana yüklemiş olman gerekiyor.
-
Teşekkürler
Ben de bunu merak ediyorum.
Dün 75/25 kullandım
Ürün tutarı: 92₺ (Sepette %11 indirim ~10,10₺ =82₺)
-25₺ =67₺
- %11 ~7,40₺
Kuponu iptal etmiyor fakat %11 indirimi 67₺'den düşüyor. Cüzdanda şimdi 300₺'lik falan ürün sepette 200'e vs düşer sonra kuponu kafasına göre kullanır emin olmak lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cüzdana para yükleme seçenği görünmüyor. kayıtlı kredi kartım yok , alışveriş yapmadanda kaydedemiyoruz :S
-
-
ya ben anlamadım. deneme 160 lira bi ürün seçiyorum. 50 lira kod kullanıyorum. bana 25 lira indirim yapıyo. hangi fiyat üzerinden hesaplıyo. normalde 350 olan bi ürün. 160 olmuş. 50 kuponla 135 e geliyo. gelmesin abi ne anlamı var. nasıl tam ayarında kullanabiliriz bu kuponu. hangi giyim mağazasından alışveriş yapalım.
-
Sepette % indirim diyen urunlerde % oraninda daha az indirimden faydalaniliyor. Sepet indirimi olmayan urunler deneyin.
saçmalamış sistem ya. 2 gün önce ben garantinin verdiği trendyol kuponuyla bu 160 lık ürünü 110 a alabiliyodum. şimdi kuponu kullan diyorum normal fiyatı 350 den baz alıp 50 düşüyo 300 e satın aldırtıyo. lan mal site. sen bu ürünü zaten şu an 160 a satıyosun. 50 kuponla 300 e alınır mı. mal bunlar ya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShotgunPadre
Sepette % indirim diyen urunlerde % oraninda daha az indirimden faydalaniliyor. Sepet indirimi olmayan urunler deneyin.işte bu yüzden sanki 12 den sonra indirim mevzusu bittiğinde daha karlı alışverişler ortaya çıkacak diye düşünüyorum. zaten ürünlerin normal fiyatı bu. % bilmem kaç indirim yapıyoruz ayağına 350 400 fiyat çakıp yüzde olayını yükseltiyolar. 12 den sonra yüzde olayı bitsin. ürün zaten direk 160 dan satılcak. hayır bunlar da bizi geçirmeye çalışıyo. yemeyin olm bu numaraları. ve bu yüzden sordum hangi mağazadan alışveriş yapıyosunuz diye. onlarca mesaj atılmış. benim her baktığım mağazada % indirimleri mevcut.
-
maalesef kullanamazsınız. toplam tutar kadar yatırıp ödeme yaptıktan sonra kalanı geri çekmeniz gerekecek
-
Tosla kart 100 ün 30 unu ay sonunda iade edecek
aynı ürünün sepette indirimi olmayan satıcısına bakın. bazen 3,5 liralık bir farkla farklı satıcıda aynı ürünü bulabiliyorsunuz. böylelikle kuponu tam anlamıyla kullanmış olursunuz
-
Aynen dediğiniz şekildeki gibi bir formül işliyor hcm tamamen.quote:
Orijinalden alıntı: MKTR_AHMET
Bu kupon sepette ek indirimi tamamen mi iptal ediyor. Yoksa sepet indirimini kupon miktarı düştükten sonra yeniden mi hesaplıyor.
Son zamanlarda Trendyol'un bazı kuponları bu şekilde işliyor. Misal normalde 100 lira olan ürün diyelimki %10 sepet indirimiyle 90 lira gözüküyor. Biz ona 100/40 indirim sağlayan bazı kuponları uygulayabiliyoruz. 100 lira üstünden 40 ₺ indirip sonra %10 düşüyor. 60*0.9 dan 54 ₺ ye geliyor.
Acaba bu kupon da böyle mi. Yoksa visa kart kayıt kampanyasından gelen kupon gibi sepet indirimlerini hepten mi siliyor?
1- KAÇ LİRALIK ÜRÜN ALACAKSANIZ O KADARIN TUTARINI CÜZDANA YATIRIN.
2- GERİ KALAN TUTARI ÇEKERSİNİZ.
3- BEĞEN YUKARIDA KALSIN HERKES GÖRSÜN SÜREKLİ SORUP DURUYORLAR .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 13 Kasım 2020; 0:22:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faydalanırsınız, ben o şekilde yaptım ve oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SenceruCüzdana para yükleme seçenği görünmüyor. kayıtlı kredi kartım yok , alışveriş yapmadanda kaydedemiyoruz :S
webden bende de çııkmadı. mobil uygulamada çıktı ordan halletim
-
bende 2 saattir nereden para yükleyeceğiz diye bakıyorum sebebi buymuş demek ki
Çok saçma bir uygulama olmuş gerçekten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hecatonbende 2 saattir nereden para yükleyeceğiz diye bakıyorum sebebi buymuş demek ki
Çok saçma bir uygulama olmuş gerçekten.
mobil uygulamadan çıktı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X