Şimdi Ara

TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.533
Cevap
20
Favori
121.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Çok teşekkürler hocam oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupon sadece seçili ürünlerde geçerli.

Altın ve telefon harici diyor ama sadece belirli ürünlerde geçerli.elektronikten birkaç ürün denedim olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssalman67 -- 12 Kasım 2020; 16:56:4 >
  • 300 e 100 bana da gelmiş ama aşağıdaki ürünün fiyatı bana çok geliyor. biraz daha inmesi lazım ki kullanayım

https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-air-purifier-2h-akilli-hava-temizleyici-p-33959848?boutiqueId=534655&merchantId=113666

• 110 liralık sepet yapıyorum. çek kullanımı sonrası (100/40) 100e düşüyor anlamadım bu işi, indirimsiz fşyat üxerinden mi hesaplama yapıyor çeki kullanınca

• hissedersin kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Alışveriş yaptım.

Kalan 106TL'yi iade ettim

İade size ne kadar sürede geliyor?

Aktardığım 395TL kart provizyonunda.

• lalow61 L kullanıcısına yanıt
    Provizyona düştü ise yarın geçer hesaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hissedersin kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, sağ olun.

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam bu şekilde de çok çok bir anlamı kalmamış oluyor indirimlerin

• Önce cüzdana 300 TL yükleyip indirimden yararlandıktan sonra 100 TL sini geri iade alabiliyor muyuz acaba?

• iamNS kullanıcısına yanıt

Evet hocam mobil uygulamadan 106TL iade ettim.

Arkadaş dedi yarın iade gerçekleşir diye.

• lalow61 L kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkürler

• kuponları tam bir kandırmaca.

359 tl lik ayakkabı %15 sepet indirimi var diyor fiyatı 305 göstermiş.

oh ne güzel diyorum 100 lira kupon var 205 e gelir.

ama öyle olmuyor. çünkü kupon kullanınca ürün fiyatı 359 dan 259 a düşüyor ve oradan %15 indirim sonucunda ürün 220 ye geliyor.

100 liralık kuponun 15 tl si buharlaştı.

yani demem o ki elinizde hesap makinesi hangi ürün kaça geliyor takla ata ata hesap yapıp ürün arayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktasonline

Trenyol bu senenin kazananı

Daha bitirici vuruşu yapmadı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

110 liralık sepet yapıyorum. çek kullanımı sonrası (100/40) 100e düşüyor anlamadım bu işi, indirimsiz fşyat üxerinden mi hesaplama yapıyor çeki kullanınca

sepette indirimlerle hiçbir şekilde birleşmiyor. birleşiyor diye satan tipitipler var onlara aldanmayın. ödeme esnasında indirim yapılmış gibi gözüküyor ancak sepette indirimli ürünler indirimsiz halinden hesaplanıyor.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum 10lira bi indirim oluyo. Burdaki amaç millet girsin fiyatlara baksın, vaktini harcasın, sonra indirim olmasada fiyatlar zaten uygunmuş deyip alsın. Dün biz öyle yaptık çünkü 😂😂

edit : trendyol milla kuponu için bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 12 Kasım 2020; 18:47:10 >
  • Cüzdana para yükledim, sepete indirimi de yaptım ama ödeme seçeneklerinde cüzdan görünmüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: iSo-9001

Aynen katılıyorum 10lira bi indirim oluyo. Burdaki amaç millet girsin fiyatlara baksın, vaktini harcasın, sonra indirim olmasada fiyatlar zaten uygunmuş deyip alsın. Dün biz öyle yaptık çünkü 😂😂

edit : trendyol milla kuponu için bahsediyorum

Hiçbir yerde yazmayıp son aşamada üstüne 9.90 kargo ücreti de ekleyince tam olarak indirimsiz fiyata ulaşmış oluyoruz.  

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.