Trenyol bu senenin kazananı |
TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (14. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Niaynı satıcıda ucuz bir şey yoksa alttakini ekleyebilirsin
Çok teşekkürler hocam oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kupon sadece seçili ürünlerde geçerli.
Altın ve telefon harici diyor ama sadece belirli ürünlerde geçerli.elektronikten birkaç ürün denedim olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssalman67 -- 12 Kasım 2020; 16:56:4 > -
300 e 100 bana da gelmiş ama aşağıdaki ürünün fiyatı bana çok geliyor. biraz daha inmesi lazım ki kullanayım
-
110 liralık sepet yapıyorum. çek kullanımı sonrası (100/40) 100e düşüyor anlamadım bu işi, indirimsiz fşyat üxerinden mi hesaplama yapıyor çeki kullanınca
Merhaba,
Alışveriş yaptım.
Kalan 106TL'yi iade ettim
İade size ne kadar sürede geliyor?
Aktardığım 395TL kart provizyonunda.
-
Provizyona düştü ise yarın geçer hesaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, sağ olun.
-
Aynen öyle hocam bu şekilde de çok çok bir anlamı kalmamış oluyor indirimlerin
Önce cüzdana 300 TL yükleyip indirimden yararlandıktan sonra 100 TL sini geri iade alabiliyor muyuz acaba?
Evet hocam mobil uygulamadan 106TL iade ettim.
Arkadaş dedi yarın iade gerçekleşir diye.
-
Tamamdır çok teşekkürler
kuponları tam bir kandırmaca.
359 tl lik ayakkabı %15 sepet indirimi var diyor fiyatı 305 göstermiş.
oh ne güzel diyorum 100 lira kupon var 205 e gelir.
ama öyle olmuyor. çünkü kupon kullanınca ürün fiyatı 359 dan 259 a düşüyor ve oradan %15 indirim sonucunda ürün 220 ye geliyor.
100 liralık kuponun 15 tl si buharlaştı.
yani demem o ki elinizde hesap makinesi hangi ürün kaça geliyor takla ata ata hesap yapıp ürün arayacaksınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aktasonlineTrenyol bu senenin kazananı
Daha bitirici vuruşu yapmadı bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
110 liralık sepet yapıyorum. çek kullanımı sonrası (100/40) 100e düşüyoranlamadım bu işi, indirimsiz fşyat üxerinden mi hesaplama yapıyor çeki kullanınca
sepette indirimlerle hiçbir şekilde birleşmiyor. birleşiyor diye satan tipitipler var onlara aldanmayın. ödeme esnasında indirim yapılmış gibi gözüküyor ancak sepette indirimli ürünler indirimsiz halinden hesaplanıyor.
-
Aynen katılıyorum 10lira bi indirim oluyo. Burdaki amaç millet girsin fiyatlara baksın, vaktini harcasın, sonra indirim olmasada fiyatlar zaten uygunmuş deyip alsın. Dün biz öyle yaptık çünkü 😂😂
edit : trendyol milla kuponu için bahsediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 12 Kasım 2020; 18:47:10 >
Cüzdana para yükledim, sepete indirimi de yaptım ama ödeme seçeneklerinde cüzdan görünmüyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: iSo-9001
Aynen katılıyorum 10lira bi indirim oluyo. Burdaki amaç millet girsin fiyatlara baksın, vaktini harcasın, sonra indirim olmasada fiyatlar zaten uygunmuş deyip alsın. Dün biz öyle yaptık çünkü 😂😂
edit : trendyol milla kuponu için bahsediyorumHiçbir yerde yazmayıp son aşamada üstüne 9.90 kargo ücreti de ekleyince tam olarak indirimsiz fiyata ulaşmış oluyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X