350 ye xiaomi mi box s aldım. haber veren arkadaşa teşekkür ederim |
TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (12. sayfa)

-
-
Yine diğer kuponlar gibi o zaman. Teşekkürler hocam. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: chatmece5 hesapla bekliyordum 1 tanesine 300/100 cıkmış alacağım ürünü halltim. 300/100 +10tl, ziraattin kampayası ve avantajx derken 200 tl gibi bir indirim sağlamış oldum. Çok şükür işimizi hallettik.
Ziraat kampanyası hangisi hocam
-
Arkadaşlar tosladan cüzdana para yüklenince tosla 100/30 olur mu
-
Olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
süper cüzdan kuponları sepet indirimi ile birleşiyor mu?
-
tencere seti alacağım fiyatı 299 TL. Kargo bedava ne ekleyebilirim. Digital kod ekliyorum aktif olmuyor cüzdan.
-
-
aynı satıcıda ucuz bir şey yoksa alttakini ekleyebilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur2780Hayır ikisi aynı anda kullanılmaz . Ikiside indirim kodu olarak geçiyor ve Trendyol da iki çek birleşmiyor. Cüzdana direk bakiye olarak yüklerlerdi kullanırdı ikisi aynı anda
Teşekkürler. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 300/100
100/40 kuponla birlesirmi
arkadaşlar pep kart 250/50 kampanyasıyla birleştirmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
-
sepetim 322 cüzdanımda ise 402 var fakat cüzdan ödeme çıkmıyor neden acaba ?
-
Cüzdana para yüklemek için kart kayıtlı mı olmalı?
-
pep kartınla cüzdana tl yükleyebilirsin.
-
Nihayet bugün benim hesaba da geldi. Cüzdan aktif di. Mi tv box aldım. Cüzdan kampanyasının dan sonra toplam 332 tl ye geldi. Baya iyi oldu bu.
Eşimin hesabına da gelmiş uzun zaman önce açıldı hesap sadece dün alışveriş yaptık cüzdan aktif değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg61Cüzdana para yüklemek için kart kayıtlı mı olmalı?
Gerek yok başka kart bilgilerini girebilirsin.
Sanırım sadece uygulamadan yüklenebiliyormuş. Ben sitede arıyordum, bulamayınca uygulamayı yükleyip oradan yükledim para.
-
Neye göre yükleniyor beyler biride yazmamış alışveriş oranına göremi ben hesap oluşturdum şimdi 10tl verdi hesap cüzdanına
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X