Şimdi Ara

Transport Giant 'ı bileniniz var mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.
    serkan73 arakadaşıma bi sorum olacak , istasyon kurmada bi sorun yok . ama bir istasyondan diğer istasyona ray döşerken kıvrımlarda , raylar hep sağa doğru. sola doğru kıvrımlar yok.
    mesala tır taşımacılığı yaparken yolları birbirne bağlarken kendiliğnden bağlanıyor. ( özelikkle kıvrımlar )
    ama tren taşımacılığında kıvrımlar hep sğa doğru.ben mi bir yerde yanlış yapıyorum yoksa başka bi yolu var mı? şimdiden teşşekür ederim.
  • space tuşuna basarsan saga sola dogru döner onda bende cok takılmıştım
  • teşekkür ederim
  • Bir aralar oynamıştım ama grafikler çok kötü diye bilgisayardan kaldırmıştım.İndirdiğim linki bulursam buraya veririm.
  • birçok tren istasyonu hattı kurabildim fakat bunları yapmam için bütün tren yollarının birbirine bağlı olması gerekiyo
    oyun içinde rakiplerime baktıımda aynı istasyonda birden çok peronları var ve bu sayede tren raylarını birbirne bağlamasına gerek kalmıyor
    ayrıca bu sayede high speed trenlerle monorail trenleri aynı anda kullanablyor.
    peron kısmını anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • industry giant 2 harika bi oyundu
    yıllarca oynadım

transport giant ta çok iyi
    bi tekirdağlı olarak marmara bölgesinin haritasının verilmiş olması ayrıca güzel

herkese tavsiye ederim

oyunla ilgili bi sıkıntınız olursa yardımcı olabilirim
    pm atın yeter
  • Akrabam oynarken bakıyordum çok zevkli bir oyundu ama ben yolları yapmama ramen hiç bir zaman araba ,otobüs ve ya tren kaldıramadım.
  • ya arkadşlar yardım edeck birisi yokmu şu trenler , tren rayları , peronlar hakkında bilgi verebilecek ??
  • arkadaşlar torrent link i varsa birisi bana Pm den atabilirmi.. ??
  • Arkadaşlar Transport Giant Gold editionu yukledim fakat oyunu bir turlu oynamayı beceremıyorum.Napıcamı anlamadım WEST i seçtim campagnde amerikada fortlara wood lazım diyor bunları götürmek gerekiyor vehicle alıyorum wood için öküz ayda at arabası sanırım yukarda wooden diye bir şehir var oraya da bir vehicle buıldingi kuruyorum bide store house koydum ama yuklesemde olmuyor çıldıırıcam rehber bölümde koymamışlar nasıl çözücez yahu daha kaldırmadım bile at arabasını:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: KayipKral

Bu transport giant mı industry giant mı ??? ben industry giantı cok oynadım ve beğendim...

Dostum industrial giantın cd sini senden almam mümkün mü?
  • Arkadaşlar Transport Giant Gold editionu yukledim ama ek paketi yok bende trene vagonlar filan ekleyemiyorum ek paket linki varmı
  • dostum trene vagonu sen ekleyemiyosun...
    yükler için ilgili istasyonu kurunca gelir vagonlar otomatik olarak.
    aylık üretime göre yani...
    bi denemeni öneririm.
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmak olucak ama bi soru sormam lazım. Biliyorsunuz bu oyunda bütün tren istasyonları birbirine bağlı olmak zorunda. İlerki zamanlarda da bu yüzden monorail ya da superconductor trenleri yapamıyoruz. Birbirinden ayrı tren istasyonları yapabilme imkanımız yok mu?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın galiba yine hortlatıyorum.
    Rayları döşeyemiyorum. İstasyonların yönlerini belirleyemiyorum. Bütün tuşları, kombinasyonları denedim olmuyor.
    Settling bölümünde de control tuşlarını bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
    İstasyonun yönünün güneye, doğuya, batıya çevirmek ya da viraj raylarının yönünü değiştirmek istiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.
  • Dostum çok uzun zaman oldu oynamayalı ama Ctrl alt ya da space tuşlarından birisi olması lazım. Onlar da değilse klavyeden bir kısayolu vardı ama hatırlayamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ettim. Hemen bakıyorum. Olmazsa tekrar dönüyorum.
  • Bir hort da benden. Oyunu hiçbir yerde bulamıyorum. Yardımcı olacak var mı?
  • Transport Giant Gold Edition var sağda solda.
  • OpenTTD den farklı bir oyun mu bu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.