Şimdi Ara

Transport Giant 'ı bileniniz var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nerden bulacaz bu oyunu sitesi flan yokmu download edebileceğimiz deneyelim bayımm :D severim zor oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türos -- 1 Eylül 2007; 22:12:40 >
  • Çok zordu bu oyun almıştık ama oynayamamıştık diye hatırlıyorum sanki. Winter bilir bunu
  • Biri beni mi çağırdı
    Evet bi dönem bakmıstık. Aynı yapımcının Endustry Giant oyunu daha bi mantıklıydı. Bu tarzın ölümsüz oyunu A-Train'dir, eskiler bilir. Rayları ayarla, trenleri, istasyonları....
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Biri beni mi çağırdı

A-Traini sen baya bi oynamıştın
  • Download linkini bulursam hemen indirirm.
  • Locomotion oynayın
  • biri bana linkini atabilirmi full ise indireyim
  • Yanlısın var Industry Giant Adı üzerinde üretim, satış,pazarlama oyunudur. Taşımacılığınıda sen yapabilirsin.

Hiç alakası yok aynı türden oyunlar. Yanlış bilgi vermeyelim. Şehir falan kurduğun yok. Fabrika, Maden ocağı kurabilirsin. Zaten onları kurmadan da oyunu oynayamazsın. Industry Giant ta sadece insan taşıyamazsın. Zaten oyunun isminden belli. INDUSTRY

quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

arkadaslar tanıtımı yaptıgım şu oyun transport giant'dır.transport giant ile industry giant ayrı turden oyunlar.
    industry giant simcity'nin bi benzeri.şehir kurup şehrinize, çeşitli binalar kuruosunuz.transport giant'ta ise
    yollar kuruosunuz, taşımacılık ve ticaretten para kazanıosunuz.bu arada tahmin edebileceginiz uzere oyun
    cok zor.kısaca sorunlarınızı da cozmeye calısiim=
    1.)ticaret yapmaya baslamadan once istasyonlarınızı kurmalısınız.ve kurdugunuz istasyonların turune
    gore tasımacılıgı ustlenecek araçlar edinmelisiniz.örnegin; bi at arabasını aldınız.bi at arabası istasyonuna
    tıklayın.kenarda gosterilen malzemelerden (et, insan yada mektup) birini secin ve at arabanıza yukleyin.
    sonra bu malzemeleri taşımak üzere ikinci bi istasyon secin ve onaylayın.hepsi bu kadar.ayrıca başlangıc
    ve varış istasyonları arasına bikac istasyon daha ekleyebilirsiniz.
    2.)tren istasyonu ile taşımacılık yapacaksanız, iki tren istasyonu arasındaki yolların dogru duzenlendiginden
    ve en onemlisi bu yolları olusturacak kadar "paraya" sahip oldugunuzdan emin olun.ilk iki istasyondan sonra
    ek istasyonlar kurmak istiyorsanız, bu iki ek istasyonu once birbirlerine tek hatla baglayın.sonra bir
    yolu ilk kurdugunuz istasyona(taşımacılıga başladıgınız ilk istasyon), oteki yolu ise kurdugunuz ikinci istasyona
    yonlendirin.sorununuz cozulecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naten -- 2 Ekim 2007; 16:18:26 >

• biliyorum oyunu fakat bence indusrty giant2 çok daha güzel oyunda o kadder ayrıntı varki mesela birini anlatıyım :
    şimdi mesela petrol buldunuz herhangi bir yerde oraya petrol çıkartma rafinerisi gibi bişey koyuyosunuz sonra onu plastiğe çevirme fabrikasına götürüyorsunuz (plastik petrolden üretiliyo :D ) sonra plastiği ürettikten sonra oyuncak fabrikasına yolluyosunuz ordan oyuncağa çevriliyo sonra da oyuncak satış mağazasına gönderiyosunuz oyuncağı sonrada satılıyo :D bu oyunda olucakların sadce küçücük bir örneği tabi malların üretilmesi içn depo olması lazım fabrikaların yanında onları filan kurmanız gerekiyo malı başka bi yere taşımak içn de otobüs uçak gemi filan lazım var fabrikaların yanlarına onları kurmanız lazım

Not : Bu anlattıklarım industy giant2 içn geçerlidir

• evet çok güzel oyundur kendileri.ben de yeni oynayan arkadaşlara birkaç ipucu vereyim.çok para kazanmak için tren hatları çok avantajlı.bir de istasyonlar ne kadar uzak olursa para da o kadar çok olur.şehirlere taşınan yüklerden çok para kazanmak için o şehirin neye ihtiyacı olduğu da "supply" olarak yazar.aynı şehirden taşınacak malları da "demand" yazan yerde görebilirsiniz.kısa mesafeler için ise tır filoları idealdir.
  • Transport Giant güzel oyundur gerçekten. Oyunu çok sevdiğimden dolayı ek paketiyle birlikte orjinal aldım .
    Oyunun ek paketinde Avusturalya var ve o upuzun tren kamyonlarla taşımacılık yapıyorsunuz.Oyun taşımacılı similasyonu oyunları arasında en iyilerinden biri bence
  • Sek e katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: naten

Yanlısın var Industry Giant Adı üzerinde üretim, satış,pazarlama oyunudur. Taşımacılığınıda sen yapabilirsin.

Hiç alakası yok aynı türden oyunlar. Yanlış bilgi vermeyelim. Şehir falan kurduğun yok. Fabrika, Maden ocağı kurabilirsin. Zaten onları kurmadan da oyunu oynayamazsın. Industry Giant ta sadece insan taşıyamazsın. Zaten oyunun isminden belli. INDUSTRY

quote:

arkadaslar tanıtımı yaptıgım şu oyun transport giant'dır.transport giant ile industry giant ayrı turden oyunlar.
    industry giant simcity'nin bi benzeri.şehir kurup şehrinize, çeşitli binalar kuruosunuz.transport giant'ta ise
    yollar kuruosunuz, taşımacılık ve ticaretten para kazanıosunuz.bu arada tahmin edebileceginiz uzere oyun
    cok zor.kısaca sorunlarınızı da cozmeye calısiim=
    1.)ticaret yapmaya baslamadan once istasyonlarınızı kurmalısınız.ve kurdugunuz istasyonların turune
    gore tasımacılıgı ustlenecek araçlar edinmelisiniz.örnegin; bi at arabasını aldınız.bi at arabası istasyonuna
    tıklayın.kenarda gosterilen malzemelerden (et, insan yada mektup) birini secin ve at arabanıza yukleyin.
    sonra bu malzemeleri taşımak üzere ikinci bi istasyon secin ve onaylayın.hepsi bu kadar.ayrıca başlangıc
    ve varış istasyonları arasına bikac istasyon daha ekleyebilirsiniz.
    2.)tren istasyonu ile taşımacılık yapacaksanız, iki tren istasyonu arasındaki yolların dogru duzenlendiginden
    ve en onemlisi bu yolları olusturacak kadar "paraya" sahip oldugunuzdan emin olun.ilk iki istasyondan sonra
    ek istasyonlar kurmak istiyorsanız, bu iki ek istasyonu once birbirlerine tek hatla baglayın.sonra bir
    yolu ilk kurdugunuz istasyona(taşımacılıga başladıgınız ilk istasyon), oteki yolu ise kurdugunuz ikinci istasyona

pardon arkadasım.ben industry giant1 in demosunu oynamıstım uzun bi sure once.yanlıs bilgi verdiysem affola.
    aklımda oyle kalmış.bi oyun tanıtımı yapmaya calısıorum kendi bilgilerimle.elbette ki bilgileri karıstırabilirim.ama senin de bu kadar sertçe eleştirmen bana gore gereksizdi.ama canın sagolsun

• İdustry Giant çok hoş bir oyundu.Tarnsport giant da oynamışlığım var.
  • arkadaşlar merhaba
    bu oyunu google dan aradığım zaman oyun cehennemi diye bir site var ordan indirdim. ama kurarken baya bi zorlandım. oyunu çözemedim. oyun ile ilgili arşatırma yaprken bu siteyi gördüm. bi arkadaş çok güzel açıklama yapmış. aynen uyguladım. baya bi zevkli. fakat; taşımacılık tır veya gemi ile yapabiliyorum , ama tren ile yapamıyorum. arkadaşın söylemiş olduğu süreçleri yaptım ama yine olmadı.
    bir arkadaş teker teker özellikle trn taşımacılığı ile olan olguyu açıklayabilir mi?
    özelikle, bir fabrikaya tren istasyonu kurduğum zaman, diğer bir fabrikaya ikinci bi istasyonu kuramıyorum.
    yeterli param da var!!!!
  • bu cengaver bu oyunu oynama bence deymez
  • o senin dusuncen bizce oyun cok iyi.
    ayrıca yazdıklarınla begenenlerin de kafasını karıstırma...
  • @cengaver61, belki sorununun çözümünü burada bulabilirsin...
    olmazsa yine yardımcı olabilirim...

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 10 Ocak 2008; 21:42:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengaver61

arkadaşlar merhaba
    bu oyunu google dan aradığım zaman oyun cehennemi diye bir site var ordan indirdim. ama kurarken baya bi zorlandım. oyunu çözemedim. oyun ile ilgili arşatırma yaprken bu siteyi gördüm. bi arkadaş çok güzel açıklama yapmış. aynen uyguladım. baya bi zevkli. fakat; taşımacılık tır veya gemi ile yapabiliyorum , ama tren ile yapamıyorum. arkadaşın söylemiş olduğu süreçleri yaptım ama yine olmadı.
    bir arkadaş teker teker özellikle trn taşımacılığı ile olan olguyu açıklayabilir mi?
    özelikle, bir fabrikaya tren istasyonu kurduğum zaman, diğer bir fabrikaya ikinci bi istasyonu kuramıyorum.
    yeterli param da var!!!!

ikinci bir istasyon kuramıyorum derken tam olarak ne demek istediğini açıklarsan daha çok yardımcı olabiliriz.mesela hat mı çekemiyorsun?ne gibi...

• çok guzel oyun tam anlamıyla cozmemi 1-2 gunumu aldı cozerken kafayı yiyonuz tabi :) herkeze tavsiye ederim oyunu oyunda cok gercekci şeyler var 1850 yıllarından başlayıp at arabalarından 2000 li yıllarında hızlı trenle yolcu taşıma vb... ve tabiki endüstri tasımacılıgı mesala mısır tarlasından mısırı alıyon,Koyun çiftligine taşımacılık yapıyon,Sonra orada yün üretiliyor, yünüde tekstil fabrikasına goturuyon yapılan giysileride şehirlere dagıta biliyon

quote:

Orjinalden alıntı: cengaver61

arkadaşlar merhaba
    yeterli param da var!!!!

Öncelikle ilk istasyonunu bir kaynagın yanına kur (kömür mısır tarlası) vb.... oradan tren yolunu hangi kaynagı goturuceksen onun fabrikasına kadar demiryolunu gotur ve demir yolunu getir ve istasyonunu kur eger (2. bir demir yolu daha kurmak istersen o istasyondan devam ettirmen gerekir farklı alanlarda kurulmuyor cunku) istasyonun on tarafında zaten demir yoluna gore hazırlanmış bi açıklık onu tren yolunun uzerine getirmen gerekir sonra bitane tren al eger kömürlü tren kullanıyorsan su kulesi kurmayı unutma deilse trenin kazanı havaya ucuyor ilk başta kaynagın ordaki tren istasyonunu aç treni obur tarafa at ve vagonlara kaynagı ekle sonra fabrikanın ordaki istasyona tıkla ve oradan hiç bişi alma sonra tik işareti yanacak ordaki ona basınca tren hareket etmeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntercem -- 12 Ocak 2008; 8:41:08 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.