Şimdi Ara

Transport Giant 'ı bileniniz var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aranızda transport giant'ı bilenler ve oynayanlar war mı?
    eger varsa birbirimizle fikir paylasımı yapalım derim.cok guzel bi oyun bu.
    bilmeyenler için kısaca tanıtalım:
    transport giant , jowood productions tarafından tasarlanmıs 1850lerden gunumuze kadar gelebilecegimiz bi ticaret oyunu.
    at arabaları ve kagnılarla ticarete basladıgımız oyunda, yıllar gectikce ucak, zeplin ve helikopter gibi tasıtlarla da ticaret
    yapma imkanına sahip oluyoruz.ayrıca oyunun europe(avrupa) bolumunde bosphorus(bogaz içi) heritası ve tabii ki
    istanbul bulunuyor.oyun cok eglenceli.kurdugunuz her "dogru" ticaret yolundan tasıtlar gectikce para kazanıorsunuz.
    üstelik oyun da calıstırılabilmesi icin pek bişe istemiyor.örnegin; PII 350mhz, 64mb ram, 16mb 3d ekran kartı yeterli.
    bilmeyenler icin işte oyundan bi resim=
     Transport Giant 'ı bileniniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 5 Ocak 2008; 14:59:13 >

• ben bu oyunu 3 sene önce fln almıştım. sarmamıştı bana çok zor gelmişti. bende silmiştim.
  • hoca link vs. var mi indirsek?
  • güzel oyuna benziyor tanıtım için teşekkürler bakayım torrentda var mı ?
  • walla aradım linki fakat bulamadım.zaten oyun biras eski.ama oyunu cozdukten sonra acaip sarıo.ben gene de bi bakarım linkine...
  • up
  • link buldum isteyene atarım pm den

bişey sorcam bir türlü çözemedim ben oyunu yol yapıyorum filan aldığım araçlar yola çıkmıyor nasıl yapcağım bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vanilla Sky Anlayan var mı?
    18 yıl önce açıldı
    Commander alan var mı ??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu transport giant mı industry giant mı ??? ben industry giantı cok oynadım ve beğendim...
  • Arkadaşlar, ben de bu aralar Transport Giant Gold'u oynuyorum. Çok güzel bir oyun, tüm Campaign'leri bitirmeden de bırakmıycam. Yalnız bir sorum olacak. Mesela iki ayrı hat kurmak istiyorum, trenle bağlıycam. Örneğin iki istasyon kurdum ve tren çalışmaya başladı. Ancak daha sonra uzakta iki istasyon daha kurmak istediğimde build'deki o ok yeşil olmuyor. Ta ki tren yolunu öbür istasyonlara bağlayana kadar. Sizin bildiğiniz bir çözüm var mı?
  • Arkadaşlar bende bu oyunu zamanında merak etmiştim ama indirip bir türlü oynamamıştım. Şimdi oynamak istiyorum. Birşey sormak istiyorum Normali mi yoksa gold edition'ı mı indireyim; hangisini önerirsiniz? İkisi arasında çok büyük fark var mı?
  • Bu oyun en sevdiğim oyunlar arasındadır. Tycoon seven herkese öneririm. Multiplayer özelliği de olsaydı keşke.
    Soruna gelince;
    İkisi arasında pek fark yok. Gold Editionda Australia'yı da eklemişler, ve sanırım birkaç tane yeni taşıt var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XyronZ

Bu oyun en sevdiğim oyunlar arasındadır. Tycoon seven herkese öneririm. Multiplayer özelliği de olsaydı keşke.
    Soruna gelince;
    İkisi arasında pek fark yok. Gold Editionda Australia'yı da eklemişler, ve sanırım birkaç tane yeni taşıt var.

Oyunu bir türlü çözemedim. İki şehir arasına tren istasyonu yaptım ve trenide aldım ama bunlardan sonra trenle taşımacılığa nasıl başlayacağım bir türlü bulamadım. Ayrıca at arabasıylada bir türlü gene taşımacılık işlemine başlayamadım. Kısaca birisi anlatabilirse aslında çok güzel olurdu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge980 -- 30 Ağustos 2007; 15:19:10 >
  • güzele benziyor oyun aynı zamanda zora da benziyo
  • Bu oyunun kötü olması imkansız çünkü googlede aradım jowood productions çıktı jowood n kötü oyununu hiç görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 30 Ağustos 2007; 15:42:33 >
  • bunu bilmiyorum ama industry giant2 favori oyunlarımdandır ve oynayıp da sevmeyecek pek insan yoktur onu biliyosanız muhabbeti güzel olur
  • Idustry giant oyununu çok severek oynamıştım defalarca yeni şirketler kurdum yılları ilerlettim. Çok zevkliydi. Büyük bir hevesle 2. sini indirdim. Ancak ne yazık ki bir türlü oynamayı beceremedim. Bir türlü üretim yaptıramıyorum ham madde toplayamıyorum. Bu oyunlara gönülden bağlı birisinden resimli ve ayrıntılı bir rehber gelirsse inanın çok sevinicem. Hevesle bekliyorum bir yardım severi.
  • arkadaslar tanıtımı yaptıgım şu oyun transport giant'dır.transport giant ile industry giant ayrı turden oyunlar.
    industry giant simcity'nin bi benzeri.şehir kurup şehrinize, çeşitli binalar kuruosunuz.transport giant'ta ise
    yollar kuruosunuz, taşımacılık ve ticaretten para kazanıosunuz.bu arada tahmin edebileceginiz uzere oyun
    cok zor.kısaca sorunlarınızı da cozmeye calısiim=
    1.)ticaret yapmaya baslamadan once istasyonlarınızı kurmalısınız.ve kurdugunuz istasyonların turune
    gore tasımacılıgı ustlenecek araçlar edinmelisiniz.örnegin; bi at arabasını aldınız.bi at arabası istasyonuna
    tıklayın.kenarda gosterilen malzemelerden (et, insan yada mektup) birini secin ve at arabanıza yukleyin.
    sonra bu malzemeleri taşımak üzere ikinci bi istasyon secin ve onaylayın.hepsi bu kadar.ayrıca başlangıc
    ve varış istasyonları arasına bikac istasyon daha ekleyebilirsiniz.
    2.)tren istasyonu ile taşımacılık yapacaksanız, iki tren istasyonu arasındaki yolların dogru duzenlendiginden
    ve en onemlisi bu yolları olusturacak kadar "paraya" sahip oldugunuzdan emin olun.ilk iki istasyondan sonra
    ek istasyonlar kurmak istiyorsanız, bu iki ek istasyonu once birbirlerine tek hatla baglayın.sonra bir
    yolu ilk kurdugunuz istasyona(taşımacılıga başladıgınız ilk istasyon), oteki yolu ise kurdugunuz ikinci istasyona
    yonlendirin.sorununuz cozulecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 1 Eylül 2007; 20:47:56 >

• İlginç bir oyun olabilir bulmaya çalışacağım
  • Çok Zor Bir Oyun Çabuk Sıkıyor İnsanı....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.