Şimdi Ara

Pedal Commander kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
25.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürünü merak edip fikir almak için geldim, çok fazla met eden var, gerçekten kullanan varsa görüşlerini alabilir miyim?
    Konuyla ilgili güzel reklam yapmışlar hoş ama gerçek referans kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.

Lütfen ürün firma vs. baltalama için yazacaklar yazmasın, teknik olarak falan araştırdım, kullanan arkadaşlar fikir yazsın, kirletmeyin.

Fikir sahibi olmayan arkadaşlar:www.pedalcommander.com.tr adresinden Pedal Commander ile ilgili bilgilere göz atabilirsiniz.

Teşekkürler.

• Sirf urunun reklamini yapmak adina acilmis bir konu. Ilk mesaji okuyunca adamin acik sekilde propoganda yaptigi urunu birilerine reklamsi bi sekilde yansitmaya calistigi belli. Bence para tokatlamak icin yapilmis bi alet. Ayni su evdeki elektrik faturasini dusurdugu soylenen cihazlar gibi bi icat. Bu tarz kisilerin oyunlarina kanmayin
    Bilmem kaç yüz tane Alman, Fransız, Japon, hatta Çin vs vs mühendisler bir araya gelmiş yapmış.

Ama çok yanlış yapmış olmamış bu.

Bizim üstün sanayi ustalarımız bir araya gelmiş 1 tane elektrik teknisyeniyle birlikte gaz tepkisini hızlandıran ara cihaz geliştirmiş.

Tamam ortada bir emek söz konusu fakat bunu araçları üretenlerin düşünmediğini düşünmek çok yanlış.

En basitinden bir örnek vereceğim.

Her gaza bastığımda arabam üreten firmanın ayarladığından çok daha hızlı bir şekilde hızlanırsa, aracın motorundaki millerine çok daha fazla ani yük biner ve bu millerin ömrü 400.000 km iken olur bize 250.000 km.

Ani hızlanmak sizin için iyi olabilir yürüyen aksama zarar vermeyebilir. (Bilya porya vs vs)

Fakat motor için aynı şeyi söyleyemezsiniz. Motorda güç artışı ve ya ekstra sıkıştırma yapmıyor olabilirsiniz fakat o malzemelerin ani yük binme sınırlarını zorluyorsunuz.
  • Konuyla ilgili olarak yapılan araçlar ve detaylar için firma ile iletişime geçtiniz mi?

Genel merkezleri Ankara'da, Hyundai Accent Blue aracımda keyifle kullanıyorum, oldukça güzel sonuçlar da aldım, 2014 model aracım var.

Ürün ile ilgili olarak kendi bilgisayarımda araştırma yaparken çok fazla veri depoladım en iyisi kendi aracınızla gidin test edin kendiniz görün.

Pedal Commander için aracınızın elektronik gaz pedal sistemine sahip olması gerekiyor, araç bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olalım.

Ürün Türkiye distribütörü Ankara Ostimde, oldukça güzel bir ortamları var arkadaşların, Ali bey satış müdürü olarak size özel hissettirmeyi başarıyor.

Tavsiye ederim, ama gidip kendiniz görürseniz daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathicious

Konuyla ilgili olarak yapılan araçlar ve detaylar için firma ile iletişime geçtiniz mi?

Genel merkezleri Ankara'da, Hyundai Accent Blue aracımda keyifle kullanıyorum, oldukça güzel sonuçlar da aldım, 2014 model aracım var.

Ürün ile ilgili olarak kendi bilgisayarımda araştırma yaparken çok fazla veri depoladım en iyisi kendi aracınızla gidin test edin kendiniz görün.

Pedal Commander için aracınızın elektronik gaz pedal sistemine sahip olması gerekiyor, araç bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olalım.

Ürün Türkiye distribütörü Ankara Ostimde, oldukça güzel bir ortamları var arkadaşların, Ali bey satış müdürü olarak size özel hissettirmeyi başarıyor.

Tavsiye ederim, ama gidip kendiniz görürseniz daha iyi olacaktır.

Opel Astra aracım var atmosferik bildiğim kadarıyla zaten bu arkadaşların sponsorluğuda var H Team üyesi olarak indirimli ürün alabiliyorum diye söyleniyor.
    Belirli Opel ve Chevrolet gruplarına indirim uygulanıyormuş.

Ama birkaç gün önce fiyata zam gelmiş, şu anda 549 TL deniyor. Söylenenlere göre çok iyi, fiyat olarak da iddia edilen performansla kıyaslanınca oldukça makul, zaten atmosferik araca yazılım yaparım diyen arkadaşlardan kaçıyorum; bu adamları aradım, aracınızda turbo yoksa Chip veya Yazılım yapmıyoruz gerek yok dendi, güvenimi kazandılar.

Neyse gidip denemek lazım fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
    Olumlu olumsuz fikirlerinizi yazarsanız tüm arkadaşlar sevinirim, az para değil sonuçta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: paragons

Opel Astra aracım var atmosferik bildiğim kadarıyla zaten bu arkadaşların sponsorluğuda var H Team üyesi olarak indirimli ürün alabiliyorum diye söyleniyor.
    Belirli Opel ve Chevrolet gruplarına indirim uygulanıyormuş.

Ama birkaç gün önce fiyata zam gelmiş, şu anda 549 TL deniyor. Söylenenlere göre çok iyi, fiyat olarak da iddia edilen performansla kıyaslanınca oldukça makul, zaten atmosferik araca yazılım yaparım diyen arkadaşlardan kaçıyorum; bu adamları aradım, aracınızda turbo yoksa Chip veya Yazılım yapmıyoruz gerek yok dendi, güvenimi kazandılar.

Neyse gidip denemek lazım fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
    Olumlu olumsuz fikirlerinizi yazarsanız tüm arkadaşlar sevinirim, az para değil sonuçta :)

Valla ne Vitalen Garage ve Pedal Commander isimlerine videolarına denk gelene kadar aşina değildim, takıntılıyım böyle konularda, araştırdım baktım birkaç usta ile görüşüp fikir alışverişi yaptık, cihazın bir zararı yok, yürüyene baskısı yok, araç aynı araç, senin yerine gaza basıyor deniyor bir çok yerde ama onu diyenler almasın sadece gaza bassın(!) kesinlikle aynı şey değil.

Araca dokununca gazı direk alıyor, gecikme süresi kalmıyor araçta. Hani basarsın da dipgaz ışıkta pati yapayım diye ama araç ağır ağır kalkar, engeller seni ASC anti patinaj sistemi falan derler, alakası yok, sistemi kapatınca da aynı şekilde engelliyor, çünkü gaz pedalında engel var; cihazı takında bunu anladım.

Mantık basit, üretimde firmalar yüksek mühendislik kullanarak risk faktörlerini minimize etmek için gecikmeli hızlanma sağlıyor, kademeli hızlanıyor araç; mantıklı. Ama benim böyle bir engele ihtiyacım yok.
    Bu yüzden gittim, denedim, aldım kullanıyorum.

Kendi aracınızla gidin, aşina olduğunuz bir araçla farkı net görebilirsiniz, zaten deneme için ücret istemiyorlar, sorun yok.

• şu senin yerine pedala basan alet mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

şu senin yerine pedala basan alet mi?

Dediğiniz gibiyse siz gaza olabildiğince dipgaz olarak basmaya devam edin, biz de Pedal Commander keyfini sürelim. Ciddi farklar mevcut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

şu senin yerine pedala basan alet mi?

Bir sitede yayınladıkları makaleden alıntı yapıyorum, hala araştırmadayım; adamlar noktayı koymuş olaya :)

Pedal Commander elektronik gaz pedal sistemine sahip araçlarda fabrikasyon sırasında üretimde uygulanan gecikme süreleri ve aracın tepki verme hantallığını ortadan kaldırıp, gaz potansını daha da yükseltiyor, yani var olan fiziksel gücünüzü limitlerden ve gecikme sürelerinden kurtarıp size asıl gücü verimli bir şekilde kullanmanız için olanak sağlıyor.
    Pedal Commander uygulaması için aracınızın elektronik gaz pedal sistemine sahip olması gerekmektedir.

Merdiven altı üreticilerin karalama tabiriyle "yani bu cihaz olmadan gaza biraz fazla basarım ne olmuş" veya "dipgaz yaparım aynı şey" mantığından ötesi mevcuttur. Ayrıca dilediğiniz konfor ve sürüş hakimiyeti için farklı modlar ile sürüş keyfinizi konum ve lokasyonunuza göre ayarlayabiliyor, araç memnuniyetinizi yükseltiyor. Bulunduğunuz ortam koşulları (yokuş, offroad, şehir içi vs.) ve ruh halinize göre düzenlemenizi sağlayan 4 ana mod ile birlikte 8 ara mod mevcut, toplam 32 farklı modda sürüş gerçekleştirebilirsiniz.

Bahsettikleri gecikme sürelerini hakkaten denedim kendi aracımda, var ya, doğru söylüyorlar yani.. Biraz daha araştırıp gidip denicem kendi aracımda :) :) :p

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Commander alan var mı ??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sirf urunun reklamini yapmak adina acilmis bir konu. Ilk mesaji okuyunca adamin acik sekilde propoganda yaptigi urunu birilerine reklamsi bi sekilde yansitmaya calistigi belli. Bence para tokatlamak icin yapilmis bi alet. Ayni su evdeki elektrik faturasini dusurdugu soylenen cihazlar gibi bi icat. Bu tarz kisilerin oyunlarina kanmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel reklam konusu, kimseye tavsiye etmem baskı balatayı bitiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experimentation -- 20 Kasım 2016; 15:40:10 >
  • dci motorlara kesinlikle takılmalı tepkileri çok yavaş. ama iki potansiyometre için 540 lira çok. 500 ü fazla. 40 lira makul.
  • ilk iki yazan kisi arasinda güzel tiyatro donmus
  • Bilmem kaç yüz tane Alman, Fransız, Japon, hatta Çin vs vs mühendisler bir araya gelmiş yapmış.

Ama çok yanlış yapmış olmamış bu.

Bizim üstün sanayi ustalarımız bir araya gelmiş 1 tane elektrik teknisyeniyle birlikte gaz tepkisini hızlandıran ara cihaz geliştirmiş.

Tamam ortada bir emek söz konusu fakat bunu araçları üretenlerin düşünmediğini düşünmek çok yanlış.

En basitinden bir örnek vereceğim.

Her gaza bastığımda arabam üreten firmanın ayarladığından çok daha hızlı bir şekilde hızlanırsa, aracın motorundaki millerine çok daha fazla ani yük biner ve bu millerin ömrü 400.000 km iken olur bize 250.000 km.

Ani hızlanmak sizin için iyi olabilir yürüyen aksama zarar vermeyebilir. (Bilya porya vs vs)

Fakat motor için aynı şeyi söyleyemezsiniz. Motorda güç artışı ve ya ekstra sıkıştırma yapmıyor olabilirsiniz fakat o malzemelerin ani yük binme sınırlarını zorluyorsunuz.

• Az önce bi girdim baktım sitelerine. Fazla 500 liranız varsa verin bana, ben aracınıza iltifat ederim o gazla daha iyi rampa çıkarsınız.
  • Şu yorumları varsayımlarla yazanlar haricinde bir kişi de denemedi değil mi..?
    Klasik Türk mantığıyla yola devam ediyoruz :)
    2 aydır kullanıyorum, sıkıntı yok. Sorusu olan varsa ulaşsın, Ankara içi aracı bile deneyebilir..
  • Geçen hafta cumartesi aracıma cam filmi yaptırmak için antalya'da yetkili firma olan uludağ otogaz'a gittim. Aracın işi uzayınca beni bırakmayı teklif ettiler.Şirkete ait araçla giderken bu ürünü kendi araclarına yeni bağladıklarını fark ettim ve merakımdan dolayı sordum.Onlarda cihazın isminin pedalbox olduğunu ve yazılım atmadan gaz tepkimesini hızlandırdığını dilersem kendi aracıma test amaçlı takabileceklerini söylediler.Bende geçiştirmek için aracı almaya geldiğimde denerim dedim.

Aracı almaya geldiğimde şirket çalışanları cihazı çoktan aracıma bağlamıştı.Bende birşey diyemedim ve test sürüşüne çıktım.Yanımda bu cihazı anlatan çocuk çok abarttı cihazım şöyle çalışır böyle çalışır vs. diye.Öncelikle o cihazın gerçekten etkisini hissedebiliyorsunuz.Arac daha iyi ivmeleniyor ve daha hızlı tepki veriyor. 10 km civarı test etme fırsatım oldu açıkcası ben çok beğendim ancak hem fiyat aşırı pahalı hemde ürün çok kalitesiz.Basit bir plastik içine 2-3 tuş koymuşlar bastıkça tak-tuk ses çıkarıyor. O zevk için 600 tl vermek ve aracın orjinalliğini bozmak bana pek doğru gelmiyor.Paranız çoksa gerçekten tat verecektir.Ama 600 tl verilir mi orası tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AdreaLisT

Geçen hafta cumartesi aracıma cam filmi yaptırmak için antalya'da yetkili firma olan uludağ otogaz'a gittim. Aracın işi uzayınca beni bırakmayı teklif ettiler.Şirkete ait araçla giderken bu ürünü kendi araclarına yeni bağladıklarını fark ettim ve merakımdan dolayı sordum.Onlarda cihazın isminin pedalbox olduğunu ve yazılım atmadan gaz tepkimesini hızlandırdığını dilersem kendi aracıma test amaçlı takabileceklerini söylediler.Bende geçiştirmek için aracı almaya geldiğimde denerim dedim.

Aracı almaya geldiğimde şirket çalışanları cihazı çoktan aracıma bağlamıştı.Bende birşey diyemedim ve test sürüşüne çıktım.Yanımda bu cihazı anlatan çocuk çok abarttı cihazım şöyle çalışır böyle çalışır vs. diye.Öncelikle o cihazın gerçekten etkisini hissedebiliyorsunuz.Arac daha iyi ivmeleniyor ve daha hızlı tepki veriyor. 10 km civarı test etme fırsatım oldu açıkcası ben çok beğendim ancak hem fiyat aşırı pahalı hemde ürün çok kalitesiz.Basit bir plastik içine 2-3 tuş koymuşlar bastıkça tak-tuk ses çıkarıyor. O zevk için 600 tl vermek ve aracın orjinalliğini bozmak bana pek doğru gelmiyor.Paranız çoksa gerçekten tat verecektir.Ama 600 tl verilir mi orası tartışılır.

Pedalbox denen cihaz 3-4 senelik eski bir ürün, 3 ana modu var ve sadece sert yumuşak orta gibi ne olduğunu sadece renkle anlayabileceğiniz bir teknoloji, zorla kaçamak takmış olmaları normal bence.. PedalBox isimli ürünün Ankara'daki ilk distribütöründe o ürünü de denedim ama saçma geldi, şu anda Pedalbox adına her yerde 199€ diye bağırıyorlar, Türk usulü 600 mü yapmışlar fiyatı? Zaten ürün de fiyatı gibi pek güven de vermedi açıkçası. Tercihim olarak 32 modlu Pedal Commander için 550TL verdim, mutluyum, tavsiyemdir.

• Taş çatlasın ederi 100-150tl olmalı. 550 nedir yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Taş çatlasın ederi 100-150tl olmalı. 550 nedir yav.

Yaw Allah aşkına neye göre? Almanya'da 260€, Amerikada $299 dolardan satılan bir ürün, neye göre 100-150 TL, biz de 550TL kampanyalı satıyor adamlar, bazıları eski sürümü bile 600-700'e satıyormuş.. Ona rağmen alan var da, 100-150 TL nereden çıkıyor, neden bu kadar küçümser bi' milletiz?..
  • Deathicious kullanıcısına yanıt
    Kazıkçılar işte. Maliyeti neki 300 dolara satıyorlar. 20tl bile değildir onun maliyeti. Tutturabildiğine işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Taş çatlasın ederi 100-150tl olmalı. 550 nedir yav.

kesinlikle katılıyorum hadi arge çalışması vs de içine kat olsun 250 tl.550 tl gercekten ucuk bir rakam donanım olarak parçalarını toplasan belki 100 tl anca eder nerdeyse sırf yazılımdan para kazanıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.