Arkadaşlar ogame de commander denen paralı bir özellik var.. Bu commander dan alan var mı aranızda ? Avantajları nelerdir ?
yardımcı olursanız sevinirim....
Ben aldım, ama öyle ciddi avantajları yok.
oyunda menüde "commander hakkında" diye bir seçenek var. orayı inceleyebilirsin.
bence para vermeye gerek yok. firefox - foxgame eklentisi yeterlidir. sanırım mesajları saklama için de bir eklenti daha çıkarmışlar ancak linkini bulamıyorum.
Tek avantajı bina yapım sıralaması başka diğer özellikleri Firefox-foxgame ile halledilebilir.
löpçük@ bulursan bizimlede paylaş.
bence büyük avantajı var galaksiden aylara sonra ve ha toplayabilme inşa sıralamasıda bi avantaj
Bence para verilcek kadar önemli bişey değil
eskiden arada bi kullanima acarlardi reklam olsun diye 3 gun [72 saat ] deneme yapardik
bence guzel bisey yani tum somleri 1 yerde gormek ve kademeleri 5 kademeye kadar siraya koyabilme basabilecek gemileri renkli gorme ve tiklayinca basma (madene gore) harabeleri tek tikla toplama ayi da sondalayabilme galakside gezerken
bence guzel bi eklenti ama daha ucuz yapsalar da herkes alsa diye dusunmuyorlar
oyuna yeni baslayacak biri icin tavsiye edebilirim sonradan gereksiz ilk baslarda kademeleri siraya koyabilme daha cok ise yarar cunku sonradan zaten bi kademe 1-2 gun aliyor siraya koymasinin mantigi kalmiyor
Bence Çok Gerekli Her Gazegeninizi Kontrol Altında Tutabiliyorsun.
Ayrica Bir Bina Kademesi Basmak İçin İçin Ne Kadar Maden Eksiği Olduğunu Otomatik Söylüyor Hesap Makinesine Gerek Kalmiyor..
Yani Commander'a Alışan Normal Oyuna Geçince Epey Zorlanır
ne kadar bu almayı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Darth Revan
ne kadar bu almayı düşünüyorum
3 Aylık 15 YTL
ogame i sürekli oynayan; hastası olmuş kişiler için muhakak olması gerektiğini düşündüğüm; başlangıç ve gelişim sürecinde büyük kolaylıklar sağlayan bir özellik bence. Aylık 5 ytl ye geliyor ve bence buna değer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme