Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
8
Favori
22.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşten güçten firsat bulup gidememiştim dün aksam gösterimden kalkmadan gidelim dedik gitmez olaydim.. 30 liramiz boşa gitti.. Ha parayi yumurup çöpe atmışız ha transformers 5 i izlemişiz ayni şey..

    Keşke film baştan sona orta çag savas filmi olsaydi eminolun daha çok tutardi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim ve seri içerisinde izlediğim en berbat Transformers filmiydi ve filmin tamamı saçma sapan işlenmiş. Mesela Merlin ne alaka ? Yok robotları çağırıyorlar filan çok saçma. Halbuki ilk filmden beri bilinen bir gerçektir ki robotların hepsi uzaydan, Cybertron'dan gelmiştir. Ne ara dünyaya gelipte tarihi savaşlara karıştılar. Sonra Galvatron'a ne oldu ? Megatron nasıl geldi ? Unicron zaten Decepticonların tarafında olan devasal gezegen büyüklüğünde bir robottu ama Quintessa neden onu yoketmek istedi ? 5.4 puan değil bana göre 3.0 olmalı o puan. Bu filmi izleyene kadar ilk 3 filmini on kere izlerim daha iyi.


    Üşüyoruz reis

     Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star25e -- 31 Temmuz 2017; 23:41:45 >




  • Sinemaya gidip izleyecektim ama yorumları okuyunca vazgeçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 1 Ağustos 2017; 21:11:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    son gününde imax 3d izlemiştim, şimdiye kadar izlediğim en iyi imax 3d görüntüsü bu filmdeydi, hem 3d olarak hem de görüntü kalitesi olarak en iyisi buydu.
    cam gibiydi görüntü, 3d derinliği sanki oradaymış gibi hissettirdi. filmin %98 i imax 3d kamera ile çekilmiş, gerçekten de kalite olarak çıtayı çok yükseltmiş imax 3d kamera. normalde 3d filmler montaj kısmında 3d ye çevrilirken derinlik hissi verirken görüntüyü bozuyorlar. ama bu filmde görüntü 10 numara, 3d 10 numara.

    pop-out yani dışarı taşma efektleri nasıldı kıvılcımlar metal parçaları vs..+ derinlik nasıldı 3d olarak şu ana kadar en iyisi diyebilirmisin bende 3d bluray bekliyrum sırf 3d sini merak ettiğim için
  • 600'ü kesin görecek. Japonyada falan yeni vizyona girdi çünkü. En azından kar etti, devamı her türlü gelir. Ki zaten çekiliyor.
  • Büyük balon fazla şişti sonunda patladı
  • dizi alemlere düşmeye başlamış galiba.

    Sparks 1080p düştü mü acaba?
  • Amzn sürümü iyi oluyor genelde bakalım sparks sürümünün yerini tutacakmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    Amzn sürümü iyi oluyor genelde bakalım sparks sürümünün yerini tutacakmı

    amzn sürümü ne hocam ? adı bu mu yani amzn?

    ha şimdi gördüm 8.5 gb 'lik 1080p'imiş.Bunu çeksek mi yoksa sparks'ı mı beklesem hangisi daha kaliteli acaba? gerçi bu web-dl ,sparks direk bluray ekliyor sparks daha iyi olur herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Eylül 2017; 18:49:13 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben var ise her zaman sparks tercih ederim görüntü ve ses kalitesi olarak çok iyidir
  • bluray çıktı
  • ----------------------------------SPOİLER İÇEREBİLİR-------------------------------------------------

    İZLEMEYİN İZLETMEYİN ARKADAŞLAR
    Film boyunca her şeye tamam derim de o kız kaç kez üstünü değişti?
    Tamam her şeyi bilgisayardan yapıyorsunuz da bu kadar mı baştan savurma çekim olur. bazı sahne geçişleri vardı beni öldürdü. Ne ara arabaya bindiler ne oldu anlamadan başka sahne geldi. 5.2 çok bile buna 2-3 bandı yeterli bu filme.
    Hayır her şeyi geçtim tam diyorsun tamam optimus sahneye cıkacak film toplanacak. Bir anda film meydan muharebesine dönüşüyor. Optimus falan yok. Onu da geçtim bu bee yi neden optimusun üstüne saldınız? drama mı yapmak istediniz robotlarla onu anlamıyorum. 2 saatlik zaman kaybı

    ----------------------------------SPOİLER İÇEREBİLİR-------------------------------------------------

    Kısaca güzel araba secimleri kötü yönetmen seçimi ya da komple set kötü diyelim.




  • 22 gb truehd atmos-hdc mi indirsem yoksa 14 gb amiable mi indirsem acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Eylül 2017; 23:42:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead


    quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    Amzn sürümü iyi oluyor genelde bakalım sparks sürümünün yerini tutacakmı

    amzn sürümü ne hocam ? adı bu mu yani amzn?

    ha şimdi gördüm 8.5 gb 'lik 1080p'imiş.Bunu çeksek mi yoksa sparks'ı mı beklesem hangisi daha kaliteli acaba? gerçi bu web-dl ,sparks direk bluray ekliyor sparks daha iyi olur herhalde

    Yanıt için biraz gecikmiş olsam da mesajı görünce cevaplamadan geçmek istemedim. Transformers.The.Last.Knight.2017.1080p.AMZN.WEB-DL.X264.AC3-EVO sürümünden bahsetmiş sanırım. Ben bu sürümü az önce izledim. Kalitesi beni tatmin eder düzeydeydi.

    Filme gelirsek bir önceki filmden yani 4. filme dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Hatta o filmi sıkılarak bitirmiştim. Bunu ise daha az sıkılarak bitirdim -filmsizlikten olsa gerek- hatta bazı görselleri hoşuma bile gitti. İlk filmden bu yana da ilk kez filmin senaryosuna odaklandım. Ama önceki filmden hiçbir şey hatırlamadığım için bağlantıyı kurmakta zorlandım. Önceki
    filmde Optimus Prime'a ne olmuştu? Uzaya filan uçtuklarını hatırlıyorum.
    Önceki filmle Mark Whalberg Transformers serisine giriş yapmıştı. Lakin son 2 filmle ilk 3'lemenin bir bağlantısı var mıydı? Ana karakterleri yani ilk 3 filmdeki Sam karakteriyle, son 2 filmdeki Cade karakterlerinin birbiryle bir bağlantısı var mıydı? Sam'e bir şey mi olmuştu da son 2 filmdeki rolünü kestiler ve yerine Cade karakterini atadılar? Yoksa bir şey olmadan birden karakteri senaryo dışı mı bırakmışlardı?

    Bu filmle ilgili merak ettiğim bir diğer şey
    Megatron ve saz arkadaşları bu filmde Quitessa'nın mı etkisi altındaydı yoksa kendi hür iradeleriyle mi kötülük ve iş birliği yapıyorlardı. Malum Megatron'un suratında kırmızı bir işaret vardı. Optimus Prime'ı da etkisi altına aldığında yüzünde kırmızı bir leke oluşmuştu ve hatta gözlerindeki ışığın rengi de farklıydı.



    Filmin sonuna gelirsek Quintessa ölmemiş.
    Transformers 6 yolda diyebilir miyiz? Sonraki film için açık kapı bırakmışlar. Ne diyorsunuz?


    O değil de bu Transformers serisinin şöyle birkaç problemi var.

    Bunlardan ilkine değinelim. Abi efekttir, sestir, aksiyondur, müziktir iyi güzel de fizik kuralları çok değişik işliyor. Hele hele son filmde. Yav adam
    Cade kurabiye kadar kültesi olan metalik şeyden kocaman bir kılıca sahip oldu. La o kütle nereden geldi? Gerçi aynı saçmalığın daha büyüğünü 2. ya da 3. filmde de yapmışlardı. Küçücük küpten devasa bina gibi bir şey ortaya çıkmıştı.

    Başka bir saçmalık da bu ağır silahlı askerî araçları bile indirecek güçte, kütlede olan bu yaşayan metallere karşı bildiğin mermi atan sıradan silahlarla karşı konulmaya çalışılması. Önceki filmleri hatırlamıyorum ama bu filmde bunu görünce yav bi gidin dedim. Karşındakinin nasıl bir güç olduğunu ezbere biliyorsun ama taramalıyla giriyorsun. İşin saçmalığı da bu filmde Transformer'ın bu mermiler karşısında engellendiğini ya da çaresiz bırakıldığını gördük.

    Bir başka saçmalık da kocaman metalik şeylerin insanlara darbe indirirken insanların ölmemesi, parçalanmaması. Yav koca metalik bir kütleden metalik balyoz gibi tekme yiyorsun bir şey olmuyor. Bina, araç, ağır zırhlı yok eden robotların silahları insanları parçalarına ayıramıyor. Bu filmde de bol bol takla atan insanlar gördük. Birileri bir silahla bir yere sıkıyor insanların yakınlarına, bir patlama oluyor insanlar bi takla atıp sersemliyor o kadar. Lan aynısını Optimus Prime, Megatron'a yapınca kocaman akkor halinde bir yarık oluşuyor, toprakta meteor krateri açacak etikiyi yaratıyor bu zıkkım ama insanın yakınına düşüyor ve en fazla toz toprak içinde takla attırıyor. Bu da gerçekçilik algısını baltalıyor haliyle. Filmi ciddiye alamıyorsun.
    Bu saçmalık hemen hemen tüm Transformers serisinde var, ilk filmde bu kadar yoktu sanırım, çok net hatırlamıyorum gerçi.
    Ama bu dediğim olursa da film kafadan R Rated olur ki keşke olsa. İşte o zaman daha gerçekçi bir algı oluşturur, film bizi içine daha çok çekerdi.

    Fizik kurallarını geçersek Transformer serisindeki en büyük eksik görsel efektlere bürünmüş aksiyonlu dövüş ve kapışma sahnelerini çok çabuk bitirmeleri. Kapışmalar çok kısa sürüyor. Autobot'lar anında kesip biçiyor ve olayı bitiriyor. Megatron gibi kral bir düşman Optimus Prime tarafından anında paket yapılıyor ki bu çok da can sıkıcı bir durum. Bunda ilk filmden beri rahatsızım aslında. Böyle karizma villianlar bu kadar kolay harcanmamalı. Zıplayıp savaş uçağına dönüşen ve inişi de bir o kadar karizmatik yapan kaç tane Transformers var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Eylül 2017; 4:46:53 >




  • İndirdim ama öyle yorumlar varki izleyesim yok .
  • Bende pek beğenemedim filmi. Film yapmak için film yapılmış. Anlam yok.

    Diğerlerinden bile kötüydü.

    10/5.2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumlu altyazı bulamadım daha ama izledim yinede arasak çok fazla mantık hatası bulabiliriz en basit örneği filmin başında
    Büyücü merlin gemiye giderken gemi çok dik bir şekilde duruyor ama konuşmaya başlayınca nasıl oluyorsa birden dümdüz bir yer oluveriyor hiç hoş olmamış bu kısım
    , Filmin başlarındaki çocuklar iyiki tüm film boyunca yoktu çok kısa bir süre kalsalar'da olumsuz etki etmiş kesinlikle, Kız biraz daha iyi bir şekilde yansıtılabilirmiş fazla rahatsız etmedi beni, Böyle gider uzatmaya gerek yok fazla belki serini en kötü filmlerinden biri olabilir ve diğerlerinden daha sıkıcı olduğu kesin.
  • Ne oldu ne bitti anlamadım. Görsel olarak haa 10 numara ama hikaye bakımından boktan. 10/4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi büyük merakla bekliyordum, gerçekten o kadar kötü mü? İndiriyorum şuan.
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    İzlenir kesinlikle ama beklentileri karşılamadığı'da kesin.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.