Şimdi Ara

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
31.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yaa bu filmede kötü diyemezsiniz. bazı arkadaşlar işi siyasete dökmüş amerikan bayrağı var diye, Türk filmlerinde Türk Bayrağını göstermiyomuyuz bizde? adamlarında hakkıdır kendi bayraklarını göstermek.

bu filmi kesinlikle izleyin ve teknolojinin film sektöründe nereye geldiğine bakın bi tek. filmin ilk yarısı bittiğinde daha arkadaşlarıma söylemeye başladım burdada söyliyim hayatımda izlediğim en iyi filmler arasında.

filmi daha izlememiş olan arkadaşlarımada orjinal izlemelerini öneririm. tabi ben türkçe dublajınıda izlicem hatta 2 gün sonra başka arakadaşlarla 2. kez gidicem
  • Şaşırıyorum vallahi şaşırıyorum bu film nasıl kötülenir 1.side superdi buda super hatta üzerine koymus bile diyebilirim merak ediyorum 200M$ harcanan bu film seviyesinde bir film cıkar mı Türk film sektorunden ileri ki 100 yıl icerisinde :S
  • 1. filmde polis (barricade) yi bumblebee pataklamıştı öldü sandım
    sonra filmin sonlarında otoban sahnesinde göründü araba olarak demkki ölmemiş
    2. filmde barricade varmı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurofıghter

1. filmde polis (barricade) yi bumblebee pataklamıştı öldü sandım

2.filmde 1.filmdeki çölde akrepe benziyen robot(adını bilmiyorum) varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: afsdfas

quote:

Orjinalden alıntı: eurofıghter

1. filmde polis (barricade) yi bumblebee pataklamıştı öldü sandım

2.filmde 1.filmdeki çölde akrepe benziyen robot(adını bilmiyorum) varmı?

barricade yok
    çöldeki o robot scorponok bu 2. filmde war yanlış hatrlamıosam jetfire bi güzel benzetiodu onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Yarın tek başıma yalnız gidebilirim. Yetti yahu. Arkadaşla gidicez diye beklersem çok bekleyeceğim anlaşılan.

......et arkadaşı ben de tek gittim sinemaya gelen olmayınca, kimseyi nazlandırmam sana da aynını öneririm.

Öyle olacak gibi.

PAzar(bugün) büyük salon kapalıymış. Bugün tek gidecektim. Diğer salonlar ufacık. Büyük salondan aşağısında izlenmez ki bu film. Onun için pazartesiye kaldı.

Türkçe Dublaj yalnız. Niye hemen sokarlar şu dublajı anlamış değilim.

PHI sana tavsiyem sakın DUBLAJ lı versiyona gitme. Verdiğin paraya yazık. Konya'da yaşıyorsun zaten. Doludur sinema. Perdesi büyük olan güzel bi salona git yeter. Ama tavsiyem orjinal ses kesinlikle.

Not: Mesela ben Bursa'da yaşıyorum Transformers (2007) a gittiğim salona gittim yine. Nostajli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 30 Haziran 2009; 3:45:22 >

• film tek kelime ile enfes ve dehşetti..komedi-aksiyon-duygusallık-... filmde ne ararsanız var..yukarda beğenmeyenlerin yorumlarını okudumda sadece güldüm..vay dedim bizde ne kalite!! üyeler varmış..hiçbirşeyi beğenmez olmuşlar..acaba o yüce şahışlar!! önerselerde hangi filmleri izlesek..kamera açışına laf söyleyenler zaten ayrı komik kişilikler..kardeşim bu film aksiyon-bilim kurgu bu kadar kargaşanın olduğu filmde kamera açılarının hareketli olması gayet normal..ilkine göre çıtayı baya yükselten bir film..efekten gözlerim öyle doyduki aylarca artık sinemeya gitmeme gerek kalmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

film tek kelime ile enfes ve dehşetti..komedi-aksiyon-duygusallık-... filmde ne ararsanız var..yukarda beğenmeyenlerin yorumlarını okudumda sadece güldüm..vay dedim bizde ne kalite!! üyeler varmış..hiçbirşeyi beğenmez olmuşlar..acaba o yüce şahışlar!! önerselerde hangi filmleri izlesek..kamera açışına laf söyleyenler zaten ayrı komik kişilikler..kardeşim bu film aksiyon-bilim kurgu bu kadar kargaşanın olduğu filmde kamera açılarının hareketli olması gayet normal..ilkine göre çıtayı baya yükselten bir film..efekten gözlerim öyle doyduki aylarca artık sinemeya gitmeme gerek kalmadı..

Ben de senin yorumunu okuyunca katıla katıla güldüm. Şu filme '' Muhteşem '' diyen sinemadan zerre anlamıyordur, açık ve net. İki patlama-çatlamaya tav olan sinema izleyicisi modeli..

Filmdeki saçmalıkları saymaya başlasam 2 saatimi alır. Saçma sapan bir senaryo, saçma sapan diyaloglar.

Milletin dötüne giren daha da çıkmayan bir kamera. Her Konuşma esnasında 360 derece dönen bir kamera (Hmm normal ama bu). 150dk boyunca 360 derece dönen bir kamera, ulan bir kere de 180 derece dön be, bir kere de tam yuvarlak yapma

Karmakarışık kapışmalar.

Filmde robottan çok ABD askeri, bayrağı ve uçak-tank modelleri gördük var mı ötesi ? Daha önce hiçbir filmde görülmemiş bir ABD yalakalığı yapılmış. Bilmemne uçak modeli kalkış yaptı Sör, bilmemne silah modelini kullanıyoz Sör, bilmemne tank modeli onları haklar Sör

Heleki reklamlar. Msn reklamı gördük Muhabbete bakın 5dk Siem internete bağlanacak onu bekliyoruz

Filmde 2 saat boyunca Fallen aşağı Fallen yukarı başımızın etini yediler. Cortlağın teki çıktı. Biz de esaslı bir kapışma bekliyoruz. Vah yazık bize. Primeların mezarı kağıt gibi bir duvarın arkasında çıktı ki o an koptum. Hiçkimse bulamamış orayı

Daha nicelerini sayar insan. Çünkü film mantık hatalarıyla dolu. Senaryo sıfır.

Ha ama bunlar önemli değil çünkü adamlar işini biliyor. Çocukluğumuzun hayalindeki robotları nasıl dayarsam dayayım izler bunlar diyor. Nitekim haklılar da izliyoruz malesef. Güzelim Transformers'ı ne hale getirmişler. İnsanların çocukluk çağındaki duygularını sömüren aşağılık herifler..

• Devilsemo sayfalardır amma kötüledin ne kinmiş arkadaş ya. Hepimiz gördük amerikan ordusunun ne kadar yüceltildiğini birde her sayfada 2 paragraf yazıp da gözümüze sokmana gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

Devilsemo sayfalardır amma kötüledin ne kinmiş arkadaş ya. Hepimiz gördük amerikan ordusunun ne kadar yüceltildiğini birde her sayfada 2 paragraf yazıp da gözümüze sokmana gerek yok.

Kin mi ? Neye karşı ?
  • ABD'de 5 günlük hasılatta $201.2M$ yapmış, 1.sırada olan Dark Knight ise 203.8M yapmıştı.
  • @devilsemo

senin gibilerden daha çok aramızda görmek isteriz..

bu üstün sinema yorumlarında burada harcanıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

@devilsemo

senin gibilerden daha çok aramızda görmek isteriz..

bu üstün sinema yorumlarında burada harcanıyorsun..

İnşallah benim gibi gerçeği konuşanlar fazlalaşır da, insanlar doğruyu bilir

Yoksa iki patlamaya, muhteşem başyapıt diyen, filmi beğenmeyenleri de alay geçer gibi '' güldüm, yüce şahıslar '' diyen insanlara kalacak ortalık...
  • arkdaşlar filmi seven war sevmeyen war hayranı olan war olmayan war. sert eleştiri yapanda olabilir çok doğal. şu ana kadar 4/4 lük bir film gördünüzmü ? milyarlarca insanın evet mükemmel dediği film ? tabikide olamaz herkesin zevkleri farklıdır. ben de bu filme 2 kez gittim hoşuma gidio. yapabilceğim birşey yok benim gözümü dolduran film.

bir arkadaş yukarda bu sene watchmen izlediğim en iyi filmlerden biri demiş ayrıca kendisi transformersı eleştirmiş.. bende watchmen kadar berbat film görmedim ama transfrmrs hayranıyım .

bunlar normal şeyler yaa burda kavga ediceksnz nerdeyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M1A2Abrams

arkdaşlar filmi seven war sevmeyen war hayranı olan war olmayan war. sert eleştiri yapanda olabilir çok doğal. şu ana kadar 4/4 lük bir film gördünüzmü ? milyarlarca insanın evet mükemmel dediği film ? tabikide olamaz herkesin zevkleri farklıdır. ben de bu filme 2 kez gittim hoşuma gidio. yapabilceğim birşey yok benim gözümü dolduran film.

bir arkadaş yukarda bu sene watchmen izlediğim en iyi filmlerden biri demiş ayrıca kendisi transformersı eleştirmiş.. bende watchmen kadar berbat film görmedim ama transfrmrs hayranıyım .

bunlar normal şeyler yaa burda kavga ediceksnz nerdeyse.

forrest gump
  • oyununu indirdim eski oyunları gibi iğrençti film nası olur bilemiyorum
    not:daha izlemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

oyununu indirdim eski oyunları gibi iğrençti film nası olur bilemiyorum
    not:daha izlemedim

Genelde filminden uyarlanan oyunlar veya oyundan uyarlanan filmler berbat oluyor. Oyunu kötüyse filmi kötü olacak diye bir şey yok, çoğu güzel filmin oyunları zaten iğrenç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Yarın tek başıma yalnız gidebilirim. Yetti yahu. Arkadaşla gidicez diye beklersem çok bekleyeceğim anlaşılan.

......et arkadaşı ben de tek gittim sinemaya gelen olmayınca, kimseyi nazlandırmam sana da aynını öneririm.

Öyle olacak gibi.

PAzar(bugün) büyük salon kapalıymış. Bugün tek gidecektim. Diğer salonlar ufacık. Büyük salondan aşağısında izlenmez ki bu film. Onun için pazartesiye kaldı.

Türkçe Dublaj yalnız. Niye hemen sokarlar şu dublajı anlamış değilim.

PHI sana tavsiyem sakın DUBLAJ lı versiyona gitme. Verdiğin paraya yazık. Konya'da yaşıyorsun zaten. Doludur sinema. Perdesi büyük olan güzel bi salona git yeter. Ama tavsiyem orjinal ses kesinlikle.

Not: Mesela ben Bursa'da yaşıyorum Transformers (2007) a gittiğim salona gittim yine. Nostajli oldu.

Konya'dayım ama adam gibi bi sinema yok bu koca şehirde. Bizim insanımız(Konyalılar) genelleme yapmak istemem ama sinemaya tiyatroya karşı duyarsızdır. Sinema iş yapmıyor fazla. 3 tane vardı büyük. Biri kapandı. Biri tadilatta. Bi tanesi açık. Orda da dublajlı var.
    Yeni bi sinema açılacak ama o da 2010'u bulur galiba.

Vel hasılı kelam tek alternatifim dublaj.

Halen gidemedim yarın kesin gidicem artık.

• Hocam filmi bende izleyemedim ama benim izleyememe nedenim film hala gelmedi buraya
  • kesin gidin kaçırmayın..verdiğiniz son kuruşuna kadar hak ediyor..ben 15 tl verdim içim cız bile etmedi.. (6-9 tl ye gidenler var )

türkçe dublaj böyle bir filmi katleder ama zorunlu olanlar gidebilir tabii..sabırsızlıkla hd sini bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.