Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yify
  • Diğer malum film de düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Diğer malum film de düştü

• Adam akıllı altyazı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Diğer malum film de düştü

Transformers

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir altyazı bu kadar kötü olabilirdi,keşke biraz daha bekleseydim.Aman diyim izlemeyin şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bluray az önce düştü. 720p mevcut. Ben 1080p bekliyorum. İmax de izlemiştim. Evde Bluray keyfide yapalım.

1080p sparks sürümü çıktı hocam
  • hala çıkmadı mı ya düzgün türkçe altyazı
  • izleyen varmıı. ben 3. filmi izlemiştim ve hiç beğenmemiştim.bu izlenirmi. 165 dk dayanılabilecek gibimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bluray az önce düştü. 720p mevcut. Ben 1080p bekliyorum. İmax de izlemiştim. Evde Bluray keyfide yapalım.

1080p sparks sürümü çıktı hocam

Evet hocam aldım listeye ama dts değil yaaw

• Sağlam filmdi. İlk filmi kadar sevdim açıkçası. Epey de uzundu yani görsel efektli sahneleri de uzun tutmuşlar. İlk başlarda sıkmıştı ortalara ve sonlara doğru çok iyi toparladı.

Tasarımlar da güzeldi. Şu yeşil, pelerinli olan ile samurai kılıklı autobot'ların tasarımları hoşuma gitti. Dinozor kılıklılar da fena değildi. Optimus Prime'ın daha önceki filmlerinde donüştüğü tır daha güzeldi buradakini çok beğenmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne sam kaldı ne de sam yerine geçecek başka aktör aşağılık pislik yaptı yine yapacağını allahtan bulsun paraya aç şerefsiz karaktersiz pislik ya
  • JusTiMe kullanıcısına yanıt
    Noldu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: JusTiMe

ne sam kaldı ne de sam yerine geçecek başka aktör aşağılık pislik yaptı yine yapacağını allahtan bulsun paraya aç şerefsiz karaktersiz pislik ya

Yönetmene mi, Sam karakterine can veren Shaila'ya mı kızdın anlayamamakla birlikte abarttığını düşünüyorum hocam. Bu serideki hiçbir insani karakter kendini sevdirmiyor hepsi yapmacık. Bi Megan Fox vardı o da 3. filmden itibaren yoktu zaten kimse de onun karakteriyle ilgilenmiyordu sadece ne giymediği ve nasıl durduğuyla ilgileniyordu izleyici. Sen ne bekledin bilmiyorum ama bu seriyi izleuen yalnızca bu robotların kapışması ve bol bol görsel rfekt için izliyor. Sam'in olup olmaması pek bir şey ifade etmiyor aslında çünkü bi film karakter eksenli değil. Mesela Karayip Korsanlarında Jack karakterini canlandıran J. Depp olmasa o filmi kimse izlemez film batar. Sirf J. Depp'li Jack Sparrow karakteri için gidiyor millet. Ama Transformers öyle değil. Karakterleri için izlenen bir film değil. He Sam'e alışmıştık, olsa daha iyi olurdu ama bu filmde bir getirisi olduğunu söyleyemeyeceğim. Bu kadar takılmamak lazım.

Ayrıca bir önceki sayfadaki birkaç yify yorumu gördüm, uyarmam farzdır. Arkadaşlar bu görsel şölen filmi. Siz bu filmi yify sunumuyla izleyerek hem 1080p/720p izlediğinizi sanıp kendinizi kandırırken seyir zevkinin doruklarına ulaşmaktan da mahrum kalıyorsunuz. Yapmayın etmeyin adam gibi bir sunum indirin. Spark çıkmış mesela asılın torrentlere.En son doğru düzgün altyazısı yoktu ben izlediğimde. Bazı yerler çevrilmemişti ve ufak tefek senkron sorunları çıkardı arada bir. Ama iş görür ya da çıkmadıysa da çıkar yakında adam gibi bir altyazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Eylül 2014; 2:51:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• yönetmene sinirliyim açıkçası başta megan foxu filmden çıkarması sonra 4.filmde hiç 1şey olmamış gibi sam karakterini yoketti tamamıyla 3.filmde ölme mi ölüyorda çıkarttı onu mübarek ben buınların tamamen olmasına sinirliyim. @Düşünen Biri

ek olarak söylemek gerekirse ben filmdeki o oyuncuların rolleri için izlerdim optimus falan umrumda değil yaptığı rol benim çok ilgimi çekerdi bu yüzden ben o filmi izledim herkesi kendinle bir sanma herkes senin gibi düşünmek zorunda değil @Kartal Göz yorumlarından anlaşıldığı gibi filmdeki animasyonlara takılmışsın
    quote:

Ayrıca bir önceki sayfadaki birkaç yify yorumu gördüm, uyarmam farzdır. Arkadaşlar bu görsel şölen filmi. Siz bu filmi yify sunumuyla izleyerek hem 1080p/720p izlediğinizi sanıp kendinizi kandırırken seyir zevkinin doruklarına ulaşmaktan da mahrum kalıyorsunuz. Yapmayın etmeyin adam gibi bir sunum indirin. Spark çıkmış mesela asılın torrentlere.En son doğru düzgün altyazısı yoktu ben izlediğimde. Bazı yerler çevrilmemişti ve ufak tefek senkron sorunları çıkardı arada bir. Ama iş görür ya da çıkmadıysa da çıkar yakında adam gibi bir altyazı.

film iyi olsun 360p bile izlemek beni çok tatmin ediyor gözünü yükseklere çıkartma

• JusTiMe kullanıcısına yanıt
    Bu filmi oyunculukları için izleyen çok kişi olduğunu sanmıyorum. Zira bu görsel efektleri kaldırırsanız büyük bir kitle bu filme gitmeyecektir. Herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil ama bu bir düşünceden öte gerçektir: büyük bir kitle görselleri için gitmiştir ben dahil.

Şimdi her filmden bir görsellik beklemiyorum tabi ama filmi de amacına ve türüne göre seçiyor, izliyor, değerlendiriyorum.

Bak şimdi kendi düşüncemi söylüyorum. Film güzelse 360p'de de haz verir. Doğru ama bu filmi 1080p izlersen daha da haz alırsın. Hatta görsel şölen sunan filmler 720p aşağısında izlenmemeli diye düşünüyorum. Ama harbi 720p ve 1080p olanlardan, hani yify gibi çakma olanlar değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen gün izledim filmi biraz geçte olsa güzel film yapmış keratalar
  • Arkadaşlar filmi izledim, önceki 2 filmin kaymağını yediğini düşünüyorum, bana pek bir keyif vermedi, animasyonlar bile takır tukur, 3 saatlik film olunca millet salmış...

Henüz çok taze ama eksileri sayarsam bi 20 satır olur kanaatindeyim.

Filmi fragmanda iyi pazarladıkları da aşikar.

10 üzerinden en fazla 6 diyorum, Sinema bir sihirdir ve izleyiciyi kendi diyarına çeker, ben bu filmde çok yapmacık şeyler buldum, izlerken cgi faktöründen bakacak olursam saygı duydum

ama insan faktöründen yana sınıfta kaldı kanaatindeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bu filmi oyunculukları için izleyen çok kişi olduğunu sanmıyorum. Zira bu görsel efektleri kaldırırsanız büyük bir kitle bu filme gitmeyecektir. Herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil ama bu bir düşünceden öte gerçektir: büyük bir kitle görselleri için gitmiştir ben dahil.

Şimdi her filmden bir görsellik beklemiyorum tabi ama filmi de amacına ve türüne göre seçiyor, izliyor, değerlendiriyorum.

Bak şimdi kendi düşüncemi söylüyorum. Film güzelse 360p'de de haz verir. Doğru ama bu filmi 1080p izlersen daha da haz alırsın. Hatta görsel şölen sunan filmler 720p aşağısında izlenmemeli diye düşünüyorum. Ama harbi 720p ve 1080p olanlardan, hani yify gibi çakma olanlar değil.

bu yoruma saygı duyarım şayet senin kendi düşüncen olduğu için ama önceki yorumumda dediğim "film iyi olsun 360p bile izlemek beni çok tatmin ediyor gözünü yükseklere çıkartma" lafım burada konuyu sonlandırıyor bu da benim düşüncem yani

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.