Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

geçen transformers ler çok yoğun aksiyondan dolayı beyinimi paketlemişti

buda aynı mı ?

Evet insandan uzak bir film daha çok karakterlere yükleniyorlar çokda iyi oldu böyle saçma sapan sevgili sahneleri yok sadece 1 öpüşme var diğerlerinde 105165310231561 tane vardı. şimdi adam gibi robot savaşı gördük bide 5.filmde mübarek robot unicorn amcayı göreyim ölsem gam yemem.

3. Film zaten transformers filmi degil adeta +18 filmdi. Bunda durum ne?

Micheal bey yine mi bol aksiyon yapti? Abarttiklari sahne cok oluyordu. Suan durum ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

geçen transformers ler çok yoğun aksiyondan dolayı beyinimi paketlemişti

buda aynı mı ?

Evet insandan uzak bir film daha çok karakterlere yükleniyorlar çokda iyi oldu böyle saçma sapan sevgili sahneleri yok sadece 1 öpüşme var diğerlerinde 105165310231561 tane vardı. şimdi adam gibi robot savaşı gördük bide 5.filmde mübarek robot unicorn amcayı göreyim ölsem gam yemem.

3. Film zaten transformers filmi degil adeta +18 filmdi. Bunda durum ne?

Micheal bey yine mi bol aksiyon yapti? Abarttiklari sahne cok oluyordu. Suan durum ne?

Yok allaha şükür 1 öpüşme var oda en son klasik zaten. Evet bol aksiyon var ama robotlar arasında yani çizgi filme sadık diyebiliriz. abd ordusu yok insan karakterler sadece ana karakterler diğerlerinden eser yok ve bu benim için iyi birşey yaptıkları 3 filmde transformers dünyasını lekelediler ve film genel olarak güzel ancak galvatron ve unicorn hatta optimus prime'ın ölüme yürüyüş hikayesinin başı olduğu için beğenmeyen olabilir bunun nedeni ise ana hikayeyi 5 filme saklamış olmaları zaten film aynı 300 gibi yarıda bitti ve ana hikayede yarıda başlıyor daha doğrusu akılda şekilleniyor ve amaç kesinleşiyor. kısacası bam başka bir transformers isterseniz gidin derim ancak hikaye olarak geri planda nedeni ise esas hikayeyi 5 inci ve olası 6 filme saklamaları en azından iyi bir robot savaşı ve dinobotları gördük buda yeterli

• Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    5. filmde de robotları öpüştürmesinler Şaka bir yana beşinci film Cybertron'da mı yoksa başka bir gezegende mi geçer belli olmaz. Gel de Shockwave, Soundwave, Ironhide, Starscream, Jetfire, Ratchet vs. robotlar için üzülme. M. Bay senin ..................................... Serinin son filminde yuvalarına dönüp yeniden başlamalarını işlerlerse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

5. filmde de robotları öpüştürmesinler Şaka bir yana beşinci film Cybertron'da mı yoksa başka bir gezegende mi geçer belli olmaz. Gel de Shockwave, Soundwave, Ironhide, Starscream, Jetfire, Ratchet vs. robotlar için üzülme. M. Bay senin ..................................... Serinin son filminde yuvalarına dönüp yeniden başlamalarını işlerlerse süper olur.

Shockwawe sil ordan insan kardeşlerimiz ultra mühendislik yetenekleri ile iki kafalı shockwawe yarattıya olum

Ve komik olan filmde yeniden doğan deceptionlardan sadece galvatron konuştu bol bol oda lider oldugu için bide shockwawe 1 kelime oda

GİDİYORUZ!!

Transformers: Age Of Extinction

Silmeyecem bana ne Benim için artık öldü. Nerde o bilim adamı Shockwave? Böcek olan robotlar(adı aklıma gelmedi) olursa en azından filme renk gelir.
  • mesajı okuyunca hatırladım hakkaten bu nasıl iki kafalı oldu
  • bugün sinemada 4. filmi izledim 3 kadar iyi olmasada fena değildi bence. Bu arada meraktan soruyorum eski çizgi filmlerden hot shot hep favori karakterimdi fakat bu 4 filmlik seride neden hot shot yok aceba ?

+ bide bi saçmalık dikkatimi çekti bu büyük uzay gemisi prime'in olmadığını farkedip dünyaya geri geldi ve mıktanısla gemileri arabaları felan yukarı çekip tekrar bırakıyodu ve bunlar arabayla kaçıyodu. Bi bunların içinde olduğu arabayı çekmiyodu mıknatıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trident682 -- 12 Ağustos 2014; 19:43:21 >
  • quote:

Silmeyecem bana ne Benim için artık öldü. Nerde o bilim adamı Shockwave? Böcek olan robotlar(adı aklıma gelmedi) olursa en azından filme renk gelir.

Lockdown dan bahsetdikleri gibi shockwawe gibi zeki bir robotdanda bahsetmeleri lazımdı hiç üstünde durulmadı şimdide iki kafalı olarak geri geldi bence yazık oldu... ayrıca unicorn olacakya 5 inci filmde o yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

bugün sinemada 4. filmi izledim 3 kadar iyi olmasada fena değildi bence. Bu arada meraktan soruyorum eski çizgi filmlerden hot shot hep favori karakterimdi fakat bu 4 filmlik seride neden hot shot yok aceba ?

+ bide bi saçmalık dikkatimi çekti bu büyük uzay gemisi prime'in olmadığını farkedip dünyaya geri geldi ve mıktanısla gemileri arabaları felan yukarı çekip tekrar bırakıyodu ve bunlar arabayla kaçıyodu. Bi bunların içinde olduğu arabayı çekmiyodu mıknatıs

Mıknatısın çekim alanına girdikten sonra son anda kurtuldular. Aslında geminin bir parçasının dinobotlar ve optimus ile birlikte kaybolduğunu anlayınca döndü. Yoksa yaratıcılar Lockdown'u Kızının sevgilisinin arabasını Hot Shot diye paylaşan bir site vardı. Önceki sayfalarda paylaşmıştım. Belki beşinci filmde sürpriz yapıp dönüşümünü gösterirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

bugün sinemada 4. filmi izledim 3 kadar iyi olmasada fena değildi bence. Bu arada meraktan soruyorum eski çizgi filmlerden hot shot hep favori karakterimdi fakat bu 4 filmlik seride neden hot shot yok aceba ?

Mıknatısın çekim alanına girdikten sonra son anda kurtuldular. Aslında geminin bir parçasının dinobotlar ve optimus ile birlikte kaybolduğunu anlayınca döndü. Yoksa yaratıcılar Lockdown'u Kızının sevgilisinin arabasını Hot Shot diye paylaşan bir site vardı. Önceki sayfalarda paylaşmıştım. Belki beşinci filmde sürpriz yapıp dönüşümünü gösterirler.

O gerçekden hot shot'dı adam dediya ben nasıl böyle araba kullanıyorum diye. tfw2005 paylaşmıştı zaten en güvenilir paylaşımları yapan site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 13 Ağustos 2014; 14:42:43 >

Niye dönüştürmediler o zaman Daha da gif koyarım ve M. Bay'e de saygılar. Yoksa sahnelerini mi kestiler?
  • Box office $1,032,180,031 Vikipedia'da yazılan doğruysa hasılat bu. 1 milyar barajını geçmiş.
  • quote:

cybertronda geçmeyecek unicron zaten gezegen şekline giriyor unicronun yanına gidecek diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

quote:

cybertronda geçmeyecek unicron zaten gezegen şekline giriyor unicronun yanına gidecek diye tahmin ediyorum

Sanırım Unicron ile Primus'u yaratan yaratıcılar da var. Prime ve diğer robotları da bu ikisi yaratıyor. Primus, Optimus'u sonradan prime yapıyor. Unicron'nun karşısına tek başına çıkmaz. M. Bay 5. filmi yönetmek istemiyormuş ki yönetmesinde. İnşallah yeniden çevirirler.

• quote:

quote:

quote:

Sanırım Unicron ile Primus'u yaratan yaratıcılar da var. Prime ve diğer robotları da bu ikisi yaratıyor. Primus, Optimus'u sonradan prime yapıyor. Unicron'nun karşısına tek başına çıkmaz. M. Bay 5. filmi yönetmek istemiyormuş ki yönetmesinde. İnşallah yeniden çevirirler.

Nereye yönetmiyor hocam milyar dolar hasılat yaptılar.Hiç kalkar mı o koltuktanBir de film internete kaliteli bir şekilde düşseydi iyiydi

Ekleme:

Aha kaliteli bir link buldum valla izleyeyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 14 Ağustos 2014; 14:33:54 >

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    kendisi dahil istenmiyor artık.
    zaten 3. filmin sonunda da steven çekecek denilmişti 5. filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

quote:

quote:

Nereye yönetmiyor hocam milyar dolar hasılat yaptılar.Hiç kalkar mı o koltuktan

Kaksın .......... gitsin. S..çtı seriye ama "transformers"ı sevdiğim için her filmini izledim. Aynı şeyleri TMNT'ye de yapacak ama yine tospağaları sevdiğim için izleyecem. Mesela Hot Shot'ı filmde dönüştürmediler. NİYE? Paylaşan siteye de pek güvenmemiştim. Sonuçta robot listesinde yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 14 Ağustos 2014; 14:37:59 >

• Dostum alpha trion orion pax'ı döndürmüşdür optimus prime'a. Cybertron'dan ariel ile kaçarken ataları olan alpha trion karşılaşmışdır o orion pax ve ariel e güç vererek optimus prime ve elite one doğmuşdur ve bu her yerde böyle geçer yani orion pax prime'a dönüşürken primus ile alakası yokdur ayrıca güvenmem dediğin site 2005 yılında kurulan içinde hatta birçok türk transformers fanı arkadaşın oldugu en detaylı ve en güvenilir transformers paylaşımları yapan site olan tfw2005'dir. Ayrıca michael bay konusunda yerden göge kadar haklısın...
  • quote:

Dostum alpha trion orion pax'ı döndürmüşdür optimus prime'a. Cybertron'dan ariel ile kaçarken ataları olan alpha trion karşılaşmışdır o orion pax ve ariel e güç vererek optimus prime ve elite one doğmuşdur ve bu her yerde böyle geçer yani orion pax prime'a dönüşürken primus ile alakası yokdur ayrıca güvenmem dediğin site 2005 yılında kurulan içinde hatta birçok türk transformers fanı arkadaşın oldugu en detaylı ve en güvenilir transformers paylaşımları yapan site olan tfw2005'dir. Ayrıca michael bay konusunda yerden göge kadar haklısın...

Yanlış hatırlamış olabilirim. Başka filmleri izlediğimden karıştırmışım. O site hakkında fazla bilgim olmadığı için öyle demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 14 Ağustos 2014; 17:58:42 >
  • R6 sürüm çıkmış. Eli yüzü daha düzgün. Çince gömülü altyazı var. Crop lanmazsa, o bölüm şeffaflaştırılırsa seyredilebilecek kalitede.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.