kaçırlmaması gereken mükemmel bir film arkadaşlar. heleki küçükken zevkle izlediyseniz yer yer duygulanıp yer yer coşacaksınız.
gittim, ilk firsatta tekrar gidecegim. birinci seferde kesinlikle sinemada izlenmeli, hem gorsel efektler hem de ses efektleri acisindan. usenmemisler, detaylar cok guzel aktarilmis. benim dikkatimi ceken decepticon'larin birkac tanesi filmin finalinde kayboluyor. onlara ne oldugu belli degil.
****************************spoiler mevcut gibi gibi ********************** 2.'si gelir mi diyen arkadaslara binayen; kuvvetle muhtemel gelecek. 1- optimus prime megatronun gogsunden kup'un bir parcasini alip avcunda tutuyor.(kup tamamen yok olmadi) 2- final sahnesinde optimus prime "biz burada kalip insanlari koruyacagiz, sizleri de bekleriz" diyerek evrendeki diger autobot'lara sesleniyor ve devamdan isaretler veriyor.
bunlar benim dayanaklarim
quote:
Orjinalden alıntı: feversea
gittim, ilk firsatta tekrar gidecegim. birinci seferde kesinlikle sinemada izlenmeli, hem gorsel efektler hem de ses efektleri acisindan. usenmemisler, detaylar cok guzel aktarilmis. benim dikkatimi ceken decepticon'larin birkac tanesi filmin finalinde kayboluyor. onlara ne oldugu belli degil.
****************************spoiler mevcut gibi gibi ********************** 2.'si gelir mi diyen arkadaslara binayen; kuvvetle muhtemel gelecek. 1- optimus prime megatronun gogsunden kup'un bir parcasini alip avcunda tutuyor.(kup tamamen yok olmadi) 2- final sahnesinde optimus prime "biz burada kalip insanlari koruyacagiz, sizleri de bekleriz" diyerek evrendeki diger autobot'lara sesleniyor ve devamdan isaretler veriyor.
bunlar benim dayanaklarim
star.... isimli olan arkadas yani jet ucagi uzaya kaçarken görüntülendi ... polis arabasina bürünen arkadaş ne oldu bilemem devami gelir zaten saglam reklam yapiyo filmde bütçeside var bu arada arkadaş yazmiş Transformers birleşiyolarmi diye evt bir bölümünde protect diyim bilmiyorum unuttum isimlerini ve deceptionlar güçlenmek amaçli tek robot haline geliyolar ... o bölümede rastladiysan bilemem :D
Cizgi filmde kotu robotların bası silaha donusuyordu peki filmdede var mı ?
Evet çizgi filminden hatırlarsak,herhalde o inşaat makinası robotlar çağrılarına cvp verip gelir;bu arada çizgi filminde bir deception silah olup megatron lordunun ellerine bırakıyordu kendini, bunu göremedim
filmde megatron uçak oluyor sadece. dönüşüp birleşme deceptionlara sonradan katılan o inşaat araçlarında var birleşip dev bi robot oluyolardı. daha daha sonraları autobotlara da böyle robotlar katılıyodu sanırım ama tam hatırlayamadım. akrep de meçhul değil mi ben mi kaçırdım sadece kuyruğu koptu onun sonuçta hala yaşıyo
filmin ucu açık bırakılmış. muhtemelen devamı gelecektir. delsin de. süper bir film. sinemada izlemeyin. iyi bir sinemada izleyin. paraya kıyın ama iyi bir sinemaya gidin
quote:
Orjinalden alıntı: AirElemental
filmde megatron uçak oluyor sadece.
akrep de meçhul değil mi ben mi kaçırdım sadece kuyruğu koptu onun sonuçta hala yaşıyo
bir daha seyret istersen
yaw çizgi filmine denk gelemedim yaşın yüzünden ama filmini heyecanlar bekliyorum.Buraya daha 1 hafta var gelmesi için.Filmle ilgili hiçbir fikrimin olmaması daha iyi oldu ama karakterleri kabaca biliyorum.!!!
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi diyebilirim.Gerek efektler gerekse diyaloglar olsun film çok başarılıydı.Yalnız benim filmden tek şikayetim aotubotları daha güçsüz göstermeleri .heleki optimus prime ın megatron karşısındaki zayıflığı beni hayretler içinde bıraktı ki çizgi filmini izleyen arkadaşlar bunun tam tersi olduğunu görmüşlerdir.
ayriyetten; filmdeki esas kizimiz "mikaela" yani Megan Fox, uzerinde durulmasi gereken ve dikkatlerden kacmayan basarili bir arkadasimiz. (buradaki basarida on plana cikan guzellik oluyor ister istemez)
'86 dogumlu, 2006'da FHM'in yaptigi dunyanin en seksi bayanlar siralamasinda 68. olmus.
quote:
Orjinalden alıntı: Kuzen®
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi diyebilirim.Gerek efektler gerekse diyaloglar olsun film çok başarılıydı.Yalnız benim filmden tek şikayetim aotubotları daha güçsüz göstermeleri .heleki optimus prime ın megatron karşısındaki zayıflığı beni hayretler içinde bıraktı ki çizgi filmini izleyen arkadaşlar bunun tam tersi olduğunu görmüşlerdir.
onun oyle gosterilmesi biraz stratejik; 1. cocugun uzerine biraz daha gorev yukleme cabasi 2. diger autobotlar zaten decepticonlarin aaazina zicti, kacirdilar filan; ustune ustluk optimus prime da megatron'u orda oraya vursaydi, cok basit olmus olacakti olay. 3. devam filmi acisindan yapilmasi gereken bir hamle gibi geliyor ayrica. megatron'un ne kadar guclu oldugu gosterilip tekrar geri donebilecegi sinyalleri alinabilir.
Biz çizgi filminden öyle alışmıştık belki ondandır
quote:
Orjinalden alıntı: Kuzen®
Biz çizgi filminden öyle alışmıştık belki ondandır
ama hatirlarsan cizgi film'de de megatron yenilip yenilip geri donuyordu, yenilen pehlivan gurese doymaz hesabi..
Evet ama yine herzaman yeniliyordu.
Yaşasın iyiler
quote:
Orjinalden alıntı: lord of chaos
benim gibi yaşı 27 civarı insanlar için yani çizgi filmini çocukken izlerken zevkten sapıtan adamlar için paha biçilmez bi film olmuş, görsel efekt konusu ise ayrı bi olay izlediğim en ii görsel efekte sahip filmdi, sinemada izlemek farz öle 5 artı 1 le falan olcak iş değil hatta sinemayı bile seçin dandik bi sinemada bile izlenmez
edit: filmin bütçesi hakkında fifri olan varmı, astronamik bir rakam olmalı.