Şimdi Ara

Transformers'a gittik!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu filmi mutlaka iyi bir sinemada izleyin divx lerden seyrederseniz hiç zevk almazsınız benden söylemesi
  • arkadaşlar starscream i gösterdi uzaya dogru yol aliyodu arkadaş filmin en sonunda yazilar cikti sam anne babasi ile röpörtaj yapiyodu gazeteciler ondan sonra gösterdiler starscreami beklememişsiniz filmin sonunu
    sadece barricade ne oldugunu göstermedi hatta en son otoyolda kovaliyordu barricade sonra hiç görünmedi....
  • cok iyi filmdi.. hele optimus'un çıkıpta "i am optimus prime" dedigi an alkışlamamak için kendimi zor tuttum ama amerika yine yuksek dozda propogandasını yapmış bunlara göz yummak zorundayz:P
    film super, muzikler super ,esprilerde super kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir film evde izleyipte yazık etmeyin
    sinemadan sonra eve gittigimde bana sandıktan eski transformers oyuncaklarımı cıkarttıracak kadar gaza gelmiştim:D
  • 3D ile ilgili biri olark agzım acık izledim. Sinemasever biri olarakta filmdeki gereksiz romantizme bir anlam veremedim. Hafiften dunya olaylarına karsı duyarlı biri olarakta su hararetli gunlerde İran ı ezmek amaclı o lafa bi anlam veremedim. :D
  •  Transformers'a gittik!!!

Transformers'a gittik!!!

aşık olunmucak gibi degilki bide 86lıymış
  • Kuzenin tavsiyesile ben de izlicem süper dedi
  • ts divx sinema çekimine benzemeyen daha böyle orjinal görüntü ve sese yaklaştırılmış bir versiyondur ve

hiçte fena değildir
  • İnanılmaz otesi bi filmdi desek yerinde olur galiba . Şu filmi eleştirmeye kalkmak hele ki bzm tarafımızdan herhalde ayıp olur . Son zamanlarda gittiğim en iii film diyebilirim. Yalnız devam filmi gelecek gibi izlenimler verdiler ki umarım öyle olur bizde sabırsızlıkla bekleriz boylece. Filmin sonudtracklerine bayıldım harikaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

İnanılmaz otesi bi filmdi desek yerinde olur galiba . Şu filmi eleştirmeye kalkmak hele ki bzm tarafımızdan herhalde ayıp olur . Son zamanlarda gittiğim en iii film diyebilirim. Yalnız devam filmi gelecek gibi izlenimler verdiler ki umarım öyle olur bizde sabırsızlıkla bekleriz boylece. Filmin sonudtracklerine bayıldım harikaydı.

keşke dizisini yapsalar da her hafta seyretsek. doyamadım otobotlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: liero

quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

İnanılmaz otesi bi filmdi desek yerinde olur galiba . Şu filmi eleştirmeye kalkmak hele ki bzm tarafımızdan herhalde ayıp olur . Son zamanlarda gittiğim en iii film diyebilirim. Yalnız devam filmi gelecek gibi izlenimler verdiler ki umarım öyle olur bizde sabırsızlıkla bekleriz boylece. Filmin sonudtracklerine bayıldım harikaydı.

keşke dizisini yapsalar da her hafta seyretsek. doyamadım otobotlara

hehe bu şekilde filmdeki gibi olsun hiç bitmesin bencede ama tuttu mayası bence 2. filmkacınılmaz ama kimbilir ne zmn gelir protect leri tutarim ama megatron a bittim yaa harikaydı.
  • Filmdeki en güzel sahnelerden biride barricade in ufak witwicky i sıkıştırıp gözlüğün nerde olduğunu sorduğu sahne oradaki seslerde çok harikaydı.Tabiki en komik sahnelerden biride yine ufak witwicky nin anne ve babası odaya geldiklerinde autobotların bahçede saklanma sahnesiydi öldüm gülmekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 9 Temmuz 2007; 16:58:03 >

• filmin hemen sonunda bişeyler yayınladılar ben kamera arkası sanıp çıktım ne verildi orda babası bişey konuşuyordu

ya filmde son yazısından sonra bölüm eklemekte iyi moda oldu
  • çok güzel bir film ama yine 'amerika' propagandası vardı,beni rahatsız eden tek sey buydu
  • Film süper izlemeyen kalmasın
  • efektler harikaydı sinemada izlenmeli 10/9
  •  Transformers'a gittik!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: kidskiller

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Bu güne kadar beni en çok etkileyen filmdir herhalde. Mükemmel ötesi bir film olmuş ellerine sağlık yapanların. Yalnız Optimus birazcık dayak yedi Megatrondan ama olsun Bu arada 2. film çekilecekmiş

Edit: Arkadaşlar Autobotlardan ölen robotun ismi neydi? Birde bu Autobotlara sonradan katılan eleman kimdir neyin nesidir? (Çizgi dizilerinde vardı da aklıma takıldı.) Bir arkadaşa sordum Starscream bir kılıçı elde etmek için Autobotlara geçti dedi ama beni aydınlatırsanız sevinirim

Autobotlardan ölen robotun ismi jazz dir.

Autobotlara sonradan katılan eleman kimdir yanilmiyosam barricade idi.

bu arada tekrar solemeden gecemicem barricade polis arabasi saleen 5281 mustang siyah polis arabasina kiliginda deceptiona ne oldu ??

starscream ise film biter bitmez çıkan arkadaslara soliyim aceleden uzaya doğru yol aliyodu...

Evet barricade ile starscream'in ne olduğu filmin sonunda gösterilmedi muallakta kaldı orası

Belkide 2.film için açık kapı bıraktılar

Barricade Autobot değil ki ? Deception lardan.Bumblebbe ile ilk dövüşen polis arabasına dönüşen eleman Starsceram de sanırım en son Jazz'i öldürürken gösterildi..Ama Jazz'ı kim öldürdü tam çözemedim. ?? Megatron mu Starscream mı ??

• izledigim en iyi filmlerden birisiydi arsivlik ayda 1 izlerim artık
    ya bu transformers oyuncaklar buyuk olceklerde satiliyormu toys r us da filam yada baska yerde
  • Bugün izledim süperdi.
  • ufakken az oyuncağını oynayıp video kasetlerle çizgi filmlerini izlemiyoduk bi ara zaman bulursam isleyelim

ben bu kadar beğenileceğini beklemiyordum şahsen....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.