Şimdi Ara

Transformers'a gittik!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lord of chaos

benim gibi yaşı 27 civarı insanlar için yani çizgi filmini çocukken izlerken zevkten sapıtan adamlar için paha biçilmez bi film olmuş, görsel efekt konusu ise ayrı bi olay izlediğim en ii görsel efekte sahip filmdi, sinemada izlemek farz öle 5 artı 1 le falan olcak iş değil hatta sinemayı bile seçin dandik bi sinemada bile izlenmez

edit: filmin bütçesi hakkında fifri olan varmı, astronamik bir rakam olmalı.

beylikdüzü afm migros salon 3 THX yakın olanlar burada tam anmaıyla filmden keyif alabilirler

• Arkadaşlar bizim neslimizdeki yani 70 lerin sonu 80lerin başında doğan kuşak transformersı büyük bir zevkle izleme şansı bulunanlar bu filmi kesinlikle kaçırmamalı ve herkesin söyledği gibi mutlaka filmi afm,cine bonus gibi büyük sinema salonların da çok iyi ses ve perde büyüklüğüne sahip sinemalarda izlemeli

Filme gelirsek çizgifilmden aklımda çok bişey kalmadığı için filmden acayip zevk aldım , ayrıca bunun çizgi filmden çevirme bir yapım olduğunu unutmayalım(hem görsel-hem seneryo olarak)Bugune kadar ki en iyi çizgi film çizgi roman uyarlması olduğunu söyleyebilirim herhalde özellikle görsel yönden.Seneryoya bu tarz filmlerde çok bakmayacaksınız bence önemli olna karakterlerin uyarlanmasıdır.Bu bir çizgi film olduğu için (100 bölümlük) orj. seneryosuna sadık kalamasını bekleyemeyiz yoksa hiç birşeye benzemez 2 saatte anca 2 bölümlük yer anlatılır.Bu bir sinema filmdir sonuçtaAyrıca bir amerikan yapımı filmdir doğal olarak bu kadar buyuk butçe bir filmi finanse etmek için de bol bol reklam almış bir filmdir(doğru biraz abartmışlar reklam konusunu insanların gözüne soka soka yapmışlar ama neysee)

Robotların bu şekilde tasarlanması mükemmel neredeyse gerçek gibi en azından ben ayıramadım bazı sahnelerde ayırmanın imkanı yok deceptionlardan birinin dönüşüp paten yaparak otobotların arkasından koşuğu sahne gibi.Filmde herşey vardı özellikle espriler çok güzeldi, böyle bir filmden beklenmeyecek espriler vardı. En çok koptuğum sahnelerden biri otobotların çocuğun ailesinden saklanmaları idiFilmin sonunda bazı deseptionların görünmemesi filmin devamının gelceğinin (aynı zamanda optimus prime ın da sondaki konuşması)bir göstergesi

Sonuç olarak çocukluğumuzun en severek izlediğimiz çizgi filmlerinden birinin sinemaya bu kadar gerçekçi uyarlanması filme beni hayran bıraktı.Transformersı çocukluğunda izleyen izlemeyen herkesin gitmesini öneririm

not:Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama

• quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Arkadaşlar bizim neslimizdeki yani 70 lerin sonu 80lerin başında doğan kuşak transformersı büyük bir zevkle izleme şansı bulunanlar bu filmi kesinlikle kaçırmamalı ve herkesin söyledği gibi mutlaka filmi afm,cine bonus gibi büyük sinema salonların da çok iyi ses ve perde büyüklüğüne sahip sinemalarda izlemeli

Filme gelirsek çizgifilmden aklımda çok bişey kalmadığı için filmden acayip zevk aldım , ayrıca bunun çizgi filmden çevirme bir yapım olduğunu unutmayalım(hem görsel-hem seneryo olarak)Bugune kadar ki en iyi çizgi film çizgi roman uyarlması olduğunu söyleyebilirim herhalde özellikle görsel yönden.Seneryoya bu tarz filmlerde çok bakmayacaksınız bence önemli olna karakterlerin uyarlanmasıdır.Bu bir çizgi film olduğu için (100 bölümlük) orj. seneryosuna sadık kalamasını bekleyemeyiz yoksa hiç birşeye benzemez 2 saatte anca 2 bölümlük yer anlatılır.Bu bir sinema filmdir sonuçtaAyrıca bir amerikan yapımı filmdir doğal olarak bu kadar buyuk butçe bir filmi finanse etmek için de bol bol reklam almış bir filmdir(doğru biraz abartmışlar reklam konusunu insanların gözüne soka soka yapmışlar ama neysee)

Robotların bu şekilde tasarlanması mükemmel neredeyse gerçek gibi en azından ben ayıramadım bazı sahnelerde ayırmanın imkanı yok deceptionlardan birinin dönüşüp paten yaparak otobotların arkasından koşuğu sahne gibi.Filmde herşey vardı özellikle espriler çok güzeldi, böyle bir filmden beklenmeyecek espriler vardı. En çok koptuğum sahnelerden biri otobotların çocuğun ailesinden saklanmaları idi Filmin sonunda bazı deseptionların görünmemesi filmin devamının gelceğinin (aynı zamanda optimus prime ın da sondaki konuşması)bir göstergesi

Sonuç olarak çocukluğumuzun en severek izlediğimiz çizgi filmlerinden birinin sinemaya bu kadar gerçekçi uyarlanması filme beni hayran bıraktı.Transformersı çocukluğunda izleyen izlemeyen herkesin gitmesini öneririm

not:Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama

bana da devamı çekilir gibi geliyo...
    megatronun sadece bacağı koptu attılar...
    gerçi göğsüne sapladılar aleti mucizeyi ama ne biliyim en azından sonundaki o konuşma umutlandırıyo beni...
    optimus'un arkadaşlarını bekliyorum...

• Ayrıca dönüşümler, seslendirmeler de süperdi.Galiba dublajlıda varmış ama kesinlikle orj.seyredilmesi gerek.

Filmin sonunu açık bıraktılar bu filmde sadece dünyaya nasıl ve neden geldiklerini gördük devam filminin mutlaka çıkması lazım zaten buyuk olasılıkla kulaktan kulağa tavsiylerlede birçok kişi bu filme gidecek ve gişe rekorları kırar gibime geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Arkadaşlar bizim neslimizdeki yani 70 lerin sonu 80lerin başında doğan kuşak transformersı büyük bir zevkle izleme şansı bulunanlar bu filmi kesinlikle kaçırmamalı ve herkesin söyledği gibi mutlaka filmi afm,cine bonus gibi büyük sinema salonların da çok iyi ses ve perde büyüklüğüne sahip sinemalarda izlemeli

evet kesinlikle bu film sinemada izlenmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Cizgi filmde kotu robotların bası silaha donusuyordu peki filmdede var mı ?

kötülerin başı megatron dur ve çizgi film e bakarsak silaha dönüşen eleman odur magatron filmde gördüğümüz o süper sonik uçağa dönüşmüyo silaha dönüşüyo. deceptionlarda en hızlı uçan kaçan vuran starscream dır ona ne oldu kaçırdım arkadaş uçtu kaçtı dedi zaten özelliği bu yani beklerim ondan.

ayrıca transformers ta herzaman iyiler kazanmaz çizgi filimlerde bazen kötülerde kazanıyor mesala bir bölümde megatron iyi bi silkeliyodu optimusu (optimusta kazanırdı çoğu bölümde) hatta bi ara optimusu öldürdüler bile, filmde o son sahnede çok tırstım burda da öldürcekler diye neyseki olmadı. optimusun silahıda olaydı ya ne güzel olurdu.

2. film gelebilir muhtemeldir zira megatron çizgi filimde ölüyordu (fakat bu ölüm starscream denen uçan kaçan arkadan iş çeviren denyonun elinden oldu) megatron öldükten sonra birileri tarafından oralar muallak kaldı bende (tam olarak emin değilim nasıl geri döndü ama döndü yani) galvatron olarak geri döndü ve starsream ı bağırttıra bağırttıra tuz buz etti. yani dostlar diyeceğim o ki 2. film gelirse megatronu galvatron olarak görebiliriz.
    not: galvatron uçağa falan dönüşmüyor megatronun upgrade i olduğundan topa dönüşüyor. çizgi filmde öyleydi en azından

filmin aynı çizgi film gibi olmasını tabiki beklemiyorum müthiş bir film olmuş bence yılın en iyi filmidir. bir yerlerde okudum seneye voltran ın sinema uyarlaması geliyomuş doğru mu?

yakın zaman içinde transformers ın çizgi filmi bir kanalda var dı kaldırdılar neden kaldırdılar anlamadım çocuklar beğenmedi mi? nasıl beğenmez bu zamane çocuklarını anlamak çok zor pokemon seviyolar ne dir ya pokemon digimon.

• quote:

Orjinalden alıntı: kidskiller

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Bide filmin devamı gelebilir mi acaba ? En sondan robotlar biz artık buradyız dediler.Elbet birileri daha yanlarına uğricaktır
    Bide ben genelde bu transformers çizgi filmini izlemezdim.O yüzden temelim yoktur.Ama şunu sorucam ya bu robotlar böle birleşip devasa bişey olmuyorlar mıydı yoksa bu olay başka şeyden mi aklımda kalmış ???????????????????????

o voltrandan aklında kalmış olabilir. voltranda 5 aslan birleşip voltranı oluşturuyodu. 2. sezon voltranda voltranı çok sayıda araba oluşturuyodu belki ordan karıştırdın.

filme gelince harika, müthiş, süper ötesi bir film olmuş herkes gitsin çocukken çizgi filmini çok sevdiğim transformers ın sinema filmini izlemek çok keyif verdi bana.

Eywallah saolasın bilgi için.

transformers bir bölümünde otorobotlar sanirsam isimleri deceptionlar tüm robotlar birleşiyo daha büyük bir güç elde ediyolar ama sadece bir bölümünde onada rastladiysan bilemem ..

rastlamadım hatırlamıyorum çok oldu aradan çok zaman geçti yaw. hangi sezon onu biliyormusun çalıntı japon versiyonundan bahsetmiyon demi orda optümus kırmızı bi itfaiye arabasıydı çok aşağı idi. tır olayı süper bence yalnız fake bi yeri vardı dönüşürken gaipten bi yerden tır kasası gelirdi

• Voltran da sinemaya geliyorsa, baya bir sinema şöleni yaşayacağımız kesin son yıllara bakarsak..

Devamı söylediginiz gibi olabilir keske de olsa, imkan olsa da her ay yeni bir bölüm seklinde sinemada yayınlansa Böyle bir imkan yok ama olsa bile gidilir yani degil mi

megatronu falan ülkenin en derin ve soguk yerine bıraktılar fakat sonra oradan nasıl çıkacak, dısarıda kalan bir deception onu yerinden uyandırabilir ve iyi şeyler izleyebiliriz ummarım devamı gelir.
  • bende gidecem sinemaya...!

Filmin sinemada fragmanını izlemiştim özellikle sesler ve sahneler beni derinden etkilemişti..!

Yani hiç bişi olmazsa bile sıf çocukluğumuzun eski günleri hatrına bu filme gidilir...!
  • ben evde dvdrip divx ini seyredecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Temmuz 2007; 3:19:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ben evde dvdrip divx ini seyredecem

hem de dvd-rip :) bence en azından 5 ayın var. noel gibi çıkar bunun dvd'si. hadi telecine desen neyse, o çoktan düşmüştür nete. abd ile aynı anda gösterime girdi bu film ve kesinlikle sinemada izlenmeyi hakediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega3

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ben evde dvdrip divx ini seyredecem

hem de dvd-rip :) bence en azından 5 ayın var. noel gibi çıkar bunun dvd'si. hadi telecine desen neyse, o çoktan düşmüştür nete. abd ile aynı anda gösterime girdi bu film ve kesinlikle sinemada izlenmeyi hakediyor.

evet evde falan izleyip güzelim filmi rezil etmeyin derim ben...
    abd'den 3 gün sonra gösterime girdi (aynı sayılır)
    filmi sinemada izlediğinizde anlayacaksınız zaten ne demek istediğimizi....

• ben filmde savaş sahneleri özellikle izliyemedim
    robotlar çok büyük ve karmaşık
    insan nereye bakıcanı şaşırıyorlr yani render edicez diye robotlat o kadar mükemmel yapılmışki sadelik yok filmde
    birde o kadar silah atıldı bir insan ömedi bu da filme yakışmayan birşeydi
    filmde komedide güzel izlenmiş
  • yaw izin ver de o kadar saçmalık olsun biraz...
    çünkü görsel efect'ler harikaydı...
    insan ölüp ölmeme işi karışık biraz...
    kesin ölmüştür de biz görmemişizdir...
    ya da bu optimus tayfası insanlara zarar veremiyorlar ya belki o yüzden de kimse ölmemiş olabilir...
  • ya ustalar böyle film görmedim ben hayran kaldım ,anılarımız canlandı büyük abimle

herşey süper fakat deceptionların başı megatron silah oluyordu (tek tabanca) onu niye yapmamışlar çok şaşırdım ...bu beni üzdü biraz?* varmı bilen büüyük abilerimizden??

film 10 üzeründen 1000
  • Kusursuz olmasını bekleyemezsiniz arkadaşlar eksikler, farklılıklar mutlaka olacaktır
  • Arkadaşlar benim aklıma takılan bişey var bu sarı camaro neden konuşamıyordu.Optimus prime bi yerde savaş sırasında hasar gördü onarmaya çalışıyoruz dedi ancak,filmin sonun da çocukla kalbilirimyim demeden önce optimus prime dan neden izin istededi.Bu benim kafama takılan bi ayrıntı idi.
  • Kesinlik le sinemada izlenmeli... eve dönerken ; arabalara falan bakıyordum acaba birşey olur mu diye
    Çizgi filminden farklı olarak 3 değişiklik vardı :Megatron, Bumblebee ve Ratcet : Bu 3 değişiklik de çok güzel olmuş. Tam oturmuş .Ratcet da endişelerim vardı ama yokoldu Bumblebee yine aynı
    Müzikleri de mükemmel di ...Steve amca ile Bay amcanın ortak çalışmaları mükemmel birşey The İsland da harika idi..
    Devamı gelecektir evet.. Yine Bay 'in elinden olursa iyi olur.Ama nereden başlayacağı aşağı-yukarı belli ..Umarım iyi bağlarlar
    Ben bu filmin hem DVD sini hemde soundtrack albümünü edineceğim

• yeni gidiyorum bende aksama gorelim bakalım.
  • Dvdrip Axxo release grubuna ait divxi düştüğü yönünde duyumlar aldım.Bilginize
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.