Şimdi Ara

::::TRAKYA ÜNİVERSİTESİNİ KAZANANLAR:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
10.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trakya üniversitesini kazanan var mı? Ben Trakya üni. tıp fakültesini kazandım var mı başka kazanan?

Kayıt için gerekli olan belgeler burada:http://www.trakya.edu.tr/ogr_bilsis/2009_OSS_KAYIT_BILGI.doc
    2009-2010 yılı Akademik Takvim:http://www.trakya.edu.tr/ogr_bilsis/akdmk_takvim_2009_2010.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00BRK00 -- 20 Ağustos 2009; 15:32:57 >

bilcümle avratlar saçlarıma deli oluyorlar
  • Trakya üni, zihin engelliler öğretmenliği, görüşürüz inş:D

• teşekkürler.Umarım iyi olur.İngilizce muafiyet sınvaı var mı ? bilen varmı? tercih klavuzunda özel şartlarda birşey yazmıyor.

ya hiç beklemiyordum tekrar kazanmayı sıralamalar 10.000 nasıl geriler

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bende trakya üniversitesinde okuyorum ve bugün marmara üni kazandım önümüzdeki günlerde hayatımın kararını vericem

hangi bölümdesin?

Birisi İngilizce öğretmenliği,

diğeri ise sağlık üzerine bir bölüm ama unuttum adını.
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ege ünv endüstriyel elektronik bölümü okuyorum şimdi trakya edirne teknik bilimler myo radyo ve televizyon bölümünü kazandım okul nasıl biryer orda okuyan arkadaşlar yardımcı olabilirmi hayatımın kararı olucak benimde lütfen..

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • Trakya Üniversitesi
    Tıp Fakültesi
    Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı

Bu fakultede devamsızlık sınırı nedir bilen var mı ?

Orijinalden alıntı: 00BRK00

Trakya üniversitesini kazanan var mı? Ben Trakya üni. tıp fakültesini kazandım var mı başka kazanan?

Oo hoşgeldin

Orijinalden alıntı: Coder85

kaçıncı sıradaydın dostum. kardeşim 1 sene daha hazırlancak hedefi trakya tıp

Ben 6397. olarak kazandım.Kardeşine de başarılar diliyorum umarım istediği yeri kazanır.

Orijinalden alıntı: Hokagé

quote:

Trakya üniversitesini kazanan var mı? Ben Trakya üni. tıp fakültesini kazandım var mı başka kazanan?

Oo hoşgeldin

Tıp fakültesinde mi okuyorsun? Hazırlık muafiyet sınavı var mı biliyor musun? (tercih kitapçığında birşey yazmıyor)

Tıp fakültesinde mi okuyorsun? Hazırlık muafiyet sınavı var mı biliyor musun? (tercih kitapçığında birşey yazmıyor)

Hazırlık yokki bizim okulda

Orijinalden alıntı: Hokagé

quote:

Hazırlık yokki bizim okulda

tamam saol .Biraz ing. çalıştım ne olur ne olmaz diye hazırlık olsaydı biraz daha yüklenecektim

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Trakya Üniversitesi
    Tıp Fakültesi
    Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı

Bu fakultede devamsızlık sınırı nedir bilen var mı ?

ne oldu arkadaşım birşeyler bulabildin mi?

quote:

bende trakya üniversitesinde okuyorum ve bugün marmara üni kazandım önümüzdeki günlerde hayatımın kararını vericem

hangi bölümdesin?

ben sınıf öğretmenliği(i.ö) bölümündeydim bu sene 3. sınıfa geçtim ama edirnede olmaktan ailemden uzak olmaktan hep şikayetçiydim şimdi yine sınıf öğretmenliği kazandım yine i.ö ve bu sene açıldı 3. sınıftan başlama lüksüm yok önümde 2 ihtimal var
    1- marmara üni 1. sınıftan başlayan yeni bir hayat
    2- 2 yılı çöpe atmadan edirnede zor da olsa devam eden hayat

çok kararsızım ama edirnede yurtlarda okulda şehirde yaşadığım sıkıntıları düşününce marmara yazacağım gibi görünüyor, siz olsanız ne yapardınız 2 yurt değiştirdim ev tuttum çıktım bu sene yine yurt var gurbette yaşamak mı yoksa 2 yıl daha okumak mı?

• quote:

quote:

quote:

hangi bölümdesin?

ben sınıf öğretmenliği(i.ö) bölümündeydim bu sene 3. sınıfa geçtim ama edirnede olmaktan ailemden uzak olmaktan hep şikayetçiydim şimdi yine sınıf öğretmenliği kazandım yine i.ö ve bu sene açıldı 3. sınıftan başlama lüksüm yok önümde 2 ihtimal var
    1- marmara üni 1. sınıftan başlayan yeni bir hayat
    2- 2 yılı çöpe atmadan edirnede zor da olsa devam eden hayat

çok kararsızım ama edirnede yurtlarda okulda şehirde yaşadığım sıkıntıları düşününce marmara yazacağım gibi görünüyor, siz olsanız ne yapardınız 2 yurt değiştirdim ev tuttum çıktım bu sene yine yurt var gurbette yaşamak mı yoksa 2 yıl daha okumak mı?

Ben olsam trakya da okumaya devam ederim.2 yıl kaybetmek iyi olmaz bence .Herkesin kişiliği içinde olduğu durum farklıdır ama aileden uzakta olmayı çok dert etmemek lazım.Sonuçta üniversiteye gidiyoruz artık büyümek lazım .Kimse ailesinden uzakta olmayı istemez ama sonuçta 2 yıllığına katlanmak lazım gelip geçici bir durum.Sürekli ailesiyle birlikte olan biri için aileden ayrı kalmak zordur tabi ona da hak variyorum ama bence 2 yıl daha sabretmelisin.Ailen istanbuld ise ailenden uzakta değilsin ki.Ben kocaeli de oturuyorum edirne de 6 en az 6 yıl geçirmem gerekecek bir de bunu düşün.Üstelik istanbul da oturup doğu daki üniversitelerde okuyanlarda var onlar da ailelerinden uzaktalar .Sen 2 yıl için ayrılmayı düşünüyorsun ,bence yapma 2 yıl sabret .Benim fikrim bu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.