Şimdi Ara

TRAKYA TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun düşüncelerimden sonra Trakya Tıp yazmaya karar verdim.Sıralamam iyi aslında 5bin ama sanırım şartlarım en uygun bu.

Şimdi bana şehir-fakülte hk. öneri paylaşım tüm yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: hantala

Uzun düşüncelerimden sonra Trakya Tıp yazmaya karar verdim.Sıralamam iyi aslında 5bin ama sanırım şartlarım en uygun bu.

Şimdi bana şehir-fakülte hk. öneri paylaşım tüm yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

benimde sıralama 6 bin bende trakay tıp yazıcam galiba tekirdağlıyım pek uzak istemiyorum.kocaeli tutsa giderim ben ama tutmaz heralde

Orijinalden alıntı: doğukan349

kocaeli yi yaz niye 9000 lerdeki fakülteyi yazıyon ki????

Kocaeliyi yazmama sebebim geçme notlarının yüksek olması.Herhangi bir kalmaya tahammülüm yok.

Tüm kurullarda 65 üstü alman gerek ve ortalamanın 80 olması gerek.Eğer herhangi bir kuruldan 65 altı not alırsan Final sınavına girmeye 'hak' kazanıyorsun Yok diyelim 65 üstü aldın ama ortalaman 80 altı.Yine final sınavına girersin.

Diyelim final sınavına girdin 65 üstü aldın ama Kurul sınavlarının %60 finalin %40 ı 65 in altındaysa sınıf tekrarına kadar gider.Bütünlemesi var bir de.. Finalden en az 65 alman gerek vsvs..

Ayrıca Trakyada olursam yakın bir arkadaşımla okurum.Trakya sistemi daha makul ve basit geldi.

• Şehir hakkında merak ettiklerini alıntılayıp sorabilirsin.
  • Trakyada okuyorum. Gidebiliyorsan Kocaeline git . Emin ol bizim okul daha zor; Kocaelinde okuyan arkadaşlarım nispeten daha rahatlar. Kocaelini iyi araştır. Ben finale girmemen için 70 ortalamanın olması ve her sınavdan 60 üstü alman gerek diye biliyorum.
    Akdeniz Hukuk
    4 yıl önce açıldı
    Marmara Tıp-Kocaeli Tıp
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Trakyada okuyorum. Gidebiliyorsan Kocaeline git . Emin ol bizim okul daha zor; Kocaelinde okuyan arkadaşlarım nispeten daha rahatlar. Kocaelini iyi araştır. Ben finale girmemen için 70 ortalamanın olması ve her sınavdan 60 üstü alman gerek diye biliyorum.

Evet güzide Kocaeli Tıp fakültesi geçen seneye kadar öyley(di) :D

Bu sene 65 'e 80 oldu.

Ayrıca şu kötü yanı da var kocaelinin 200 kişi kocaelili + sakaryalı.. Pek iyi bir eğitim olacağı konusunda şüpheliyim.

Yukarda..

arkadaşım bencede mantıklı olanı yapıyosun çünkü tıp okuyan herkes evinde tıp okumak gerektiğini söylüyo yurtta kalanlar çok zorlanıyomuş.

MÜDİŞŞŞŞ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrbrgl

quote:

Yukarda..

arkadaşım bencede mantıklı olanı yapıyosun çünkü tıp okuyan herkes evinde tıp okumak gerektiğini söylüyo yurtta kalanlar çok zorlanıyomuş.

Sağol kardeşim. :)

Ama hâlâ tatmin edici cevaplar alamadım kimseden .. Kimse bilgi verici bir yorum yapmamış.
  • Vay hantala demek 5000.oldun.Bende merak ediyordum,hantala ne yaptı diyeİstedigin yer olmamıs o sıralamayla ama olsun tebrik ederim seni.Gerçi konunu biraz baltaladık ama kusura bakmazsın heralde artık

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Vay hantala demek 5000.oldun.Bende merak ediyordum,hantala ne yaptı diyeİstedigin yer olmamıs o sıralamayla ama olsun tebrik ederim seni.Gerçi konunu biraz baltaladık ama kusura bakmazsın heralde artık

Sorma ben kendimi baltaladım aslında sınavda :) Kısmet..Sağol kardeşim.
  • up

Up . Ulan biri de yardım eder be.

Adamlar hayvan gibi boş boş konulara mesaj atıyorlar. Hoooop arkadasın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.