Bildirim
TRAKYA TIP
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
kocaeli yi yaz niye 9000 lerdeki fakülteyi yazıyon ki???? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hantala
Uzun düşüncelerimden sonra Trakya Tıp yazmaya karar verdim.Sıralamam iyi aslında 5bin ama sanırım şartlarım en uygun bu.
Şimdi bana şehir-fakülte hk. öneri paylaşım tüm yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
benimde sıralama 6 bin bende trakay tıp yazıcam galiba tekirdağlıyım pek uzak istemiyorum.kocaeli tutsa giderim ben ama tutmaz heralde_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: doğukan349
kocaeli yi yaz niye 9000 lerdeki fakülteyi yazıyon ki????
Kocaeliyi yazmama sebebim geçme notlarının yüksek olması.Herhangi bir kalmaya tahammülüm yok.
Tüm kurullarda 65 üstü alman gerek ve ortalamanın 80 olması gerek.Eğer herhangi bir kuruldan 65 altı not alırsan Final sınavına girmeye 'hak' kazanıyorsun
Yok diyelim 65 üstü aldın ama ortalaman 80 altı.Yine final sınavına girersin.
Diyelim final sınavına girdin 65 üstü aldın ama Kurul sınavlarının %60 finalin %40 ı 65 in altındaysa sınıf tekrarına kadar gider.Bütünlemesi var bir de.. Finalden en az 65 alman gerek vsvs..
Ayrıca Trakyada olursam yakın bir arkadaşımla okurum.Trakya sistemi daha makul ve basit geldi._____________________________
-
Şehir hakkında merak ettiklerini alıntılayıp sorabilirsin. _____________________________ -
Yukarda. _____________________________ -
Trakyada okuyorum. Gidebiliyorsan Kocaeline git
. Emin ol bizim okul daha zor; Kocaelinde okuyan arkadaşlarım nispeten daha rahatlar. Kocaelini iyi araştır. Ben finale girmemen için 70 ortalamanın olması ve her sınavdan 60 üstü alman gerek diye biliyorum.
Trakyada okuyorum. Gidebiliyorsan Kocaeline git
. Emin ol bizim okul daha zor; Kocaelinde okuyan arkadaşlarım nispeten daha rahatlar. Kocaelini iyi araştır. Ben finale girmemen için 70 ortalamanın olması ve her sınavdan 60 üstü alman gerek diye biliyorum.
Evet güzide Kocaeli Tıp fakültesi geçen seneye kadar öyley(di) :D
Bu sene 65 'e 80 oldu.
Ayrıca şu kötü yanı da var kocaelinin 200 kişi kocaelili + sakaryalı.. Pek iyi bir eğitim olacağı konusunda şüpheliyim._____________________________ -
Yukarda.. _____________________________ -
quote:
Yukarda..
arkadaşım bencede mantıklı olanı yapıyosun çünkü tıp okuyan herkes evinde tıp okumak gerektiğini söylüyo yurtta kalanlar çok zorlanıyomuş._____________________________ matrax candır////güneş kızz
MÜDİŞŞŞŞ!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: brkbrbrgl
quote:
Yukarda..
arkadaşım bencede mantıklı olanı yapıyosun çünkü tıp okuyan herkes evinde tıp okumak gerektiğini söylüyo yurtta kalanlar çok zorlanıyomuş.
Sağol kardeşim. :)
Ama hâlâ tatmin edici cevaplar alamadım kimseden .. Kimse bilgi verici bir yorum yapmamış._____________________________ -
Vay hantala demek 5000.oldun.Bende merak ediyordum,hantala ne yaptı diye
İstedigin yer olmamıs o sıralamayla ama olsun tebrik ederim seni.Gerçi konunu biraz baltaladık ama kusura bakmazsın heralde artık
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalbaz93
Vay hantala demek 5000.oldun.Bende merak ediyordum,hantala ne yaptı diye
İstedigin yer olmamıs o sıralamayla ama olsun tebrik ederim seni.Gerçi konunu biraz baltaladık ama kusura bakmazsın heralde artık
Sorma ben kendimi baltaladım aslında sınavda :) Kısmet..Sağol kardeşim._____________________________ -
Yukarda.. _____________________________ -
up _____________________________ -
mugla -pamukkale güzel üniler _____________________________ Önemli olan zihniyet.. -
Up . Ulan biri de yardım eder be. _____________________________ -
quote:
Up . Ulan biri de yardım eder be.
Adamlar hayvan gibi boş boş konulara mesaj atıyorlar. Hoooop arkadasın.
- tekdüzelik ne demek
- amfoter metaller kodlama
- üniversite kaydı nasıl silinir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler