Şimdi Ara

::::TRAKYA ÜNİVERSİTESİNİ KAZANANLAR::: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
10.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim okul günlere bölmüyor kayıtları.Herkes istediği gün gelip yapabiliyor.İlk ders dediğine aldanmayın o temsili dönem açılışını gösteren program.Sizin dersleriniz esas kaçta diyorsa o zaman başlar
  • Arkadaşlar ben de T.Ü. Mimarlık 2.sınıfta okuyorum. Çok güzel bir ev tuttum, bir odasına yerleştim ama 3 oda boş. Bütün beyaz eşyaları da hazır.Eğer kalacak yer problemi olan olursa ve eve çıkmayı düşünürse ben ev arkadaşı arıyorum.pm ile ulaşabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: turksauron

Trakya Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği

Polis Yurdu'nda kalacak olan var mı?

kaç puan yaptınız?

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Trakya Üniversitesi Kamu yönetimini kazandım..Edirne de daha onceden 3 sene yaşadım.Edirne ile ilgili yardımcı olablilirim.

Kardeş ben Saltuk.
    Ben devlet yurduna başvurdum,ama çıkmadı.913. yedekteyim özel yurt ya da yüksek ücretli yurtkur yurtlarına bakacaz artık.
    Sana sormak istediğim;yüksek ücretli yurtlara başvuru yaparak şimdiden sonra girebilir miyim?
    Olmazsa özel yurt olarak nereyi tavsiye edersin?

Orijinalden alıntı: gazisaltuk

quote:

Trakya Üniversitesi Kamu yönetimini kazandım..Edirne de daha onceden 3 sene yaşadım.Edirne ile ilgili yardımcı olablilirim.

Kardeş ben Saltuk.
    Ben devlet yurduna başvurdum,ama çıkmadı.913. yedekteyim özel yurt ya da yüksek ücretli yurtkur yurtlarına bakacaz artık.
    Sana sormak istediğim;yüksek ücretli yurtlara başvuru yaparak şimdiden sonra girebilir miyim?

bende 804 uncu yedeğim.özel yurtlara girebilirsin,zaten pazartesi kayıt olmaya gittiğimde bırcok yurt ve pansıyon reklam dağıtıyorlardı..pansıyon un biri aylık 330 yurt ise 500 kusur dedi..fiyatlar diğer yurtlarda değişkenlık gosterebılır,bunlar bana söylenenler.yurt hakkında bir tavsiyede bulunamayacağım,çünkü yurtlar hakkında benımde bır bılgım yok..

• 05445682526

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 3 Eylül 2009; 20:51:37 >

Orijinalden alıntı: turksauron

293 lira harç mı olur la.

niye olmasın ki ? anlayamadım

Orijinalden alıntı: PaiMei

Arkadaşlar ben de T.Ü. Mimarlık 2.sınıfta okuyorum. Çok güzel bir ev tuttum, bir odasına yerleştim ama 3 oda boş. Bütün beyaz eşyaları da hazır.Eğer kalacak yer problemi olan olursa ve eve çıkmayı düşünürse ben ev arkadaşı arıyorum.pm ile ulaşabilirsiniz.

hocam evi nerde kaça tuttun acaba?
    bizde gelmeden tutmuştuk çıkarıldık.şimdi ev bakıyoruz arkadaşlarla.valikonağının arka taraflarında fatih mah. var ordan bi yeri gözümüze kestirdik bakalım inş.sorun olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: gazisaltuk

quote:

Kardeş ben Saltuk.

bende 804 uncu yedeğim.özel yurtlara girebilirsin,zaten pazartesi kayıt olmaya gittiğimde bırcok yurt ve pansıyon reklam dağıtıyorlardı..pansıyon un biri aylık 330 yurt ise 500 kusur dedi..fiyatlar diğer yurtlarda değişkenlık gosterebılır,bunlar bana söylenenler.yurt hakkında bir tavsiyede bulunamayacağım,çünkü yurtlar hakkında benımde bır bılgım yok..

Kardeşim pansiyon tuttum.Sağol.

quote:

bizde gelmeden tutmuştuk çıkarıldık.şimdi ev bakıyoruz arkadaşlarla.valikonağının arka taraflarında fatih mah. var ordan bi yeri gözümüze kestirdik bakalım inş.sorun olmaz.

Ben de orada pansiyonda kalacağım.Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

Arkadaşlar ben de T.Ü. Mimarlık 2.sınıfta okuyorum. Çok güzel bir ev tuttum, bir odasına yerleştim ama 3 oda boş. Bütün beyaz eşyaları da hazır.Eğer kalacak yer problemi olan olursa ve eve çıkmayı düşünürse ben ev arkadaşı arıyorum.pm ile ulaşabilirsiniz.

hocam evi nerde kaça tuttun acaba?

Benim ev şükrüpaşa mahallesinde.Meşhur bi gölet var, oralarda. 400 kira + 150 yakıt.Ama ev 3+1 ve çok güzel

İhtiyacı olan var ise, ev arkadaşı arıyorum hala

• Herkese hayırlı,uğurlu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel_13 -- 29 Eylül 2009; 9:10:40 >
  • Trakya Üni. Bilgisayar Müh. Bu Sene Varmı Giden ? Veya Devam Eden Mezun Fln Nasıldır Eğitimi Bilgilendirirseniz Sevinirim :

Orijinalden alıntı: Oblomòv

quote:

Orijinalden alıntı: 00BRK00

Trakya üniversitesini kazanan var mı? Ben Trakya üni. tıp fakültesini kazandım var mı başka kazanan?

Oo hoşgeldin

hocam pmden bir soru sordum cevaplarsanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.