< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tıp fakültesi öğrencilerine yönelik çok sayıda kurum burs veriyor. Cansağlığı vakfı, lokman hekim sağlık vakfı, sağlık ve sosyal yardım vakfı, tabip odaları vb. Diğer kurumlar için linki ziyaret edebilirsin. Tıp Öğrencilerine Burs Veren Kurumlar https://www.guncel-egitim.org/tip-ogrencilerine-burs-veren-kurumlar |
|
burs almaya hak kazanmak için, özellikle özel burs lar için ihtiyaç sahibi olup tahminimce 2 asgari ücreti geçmeyen bir aile gelirinin olması gerekiyor. normalkde ilk 10 bine giren öğrenciler nazarımda başarılıdır ve isteyen her öğrenci burs için değerlendirilmelidir. ama özel burs veren kurumlar başarı bursu vermeye sıcak bakmıyor. ihtiyaç bursu veriyorlar. |
|
oğlumda bu sene tıp a başladı. kendi ilçemiz doğumluların istanbulda bir topluluğu da her yıl 50-100 öğrenciye burs veriyor. başvuru döneminde arayıp direk sordum. bakın biz ihityaç sahibi değiliz. kendi çapımızda belli bir gelire sahip insanlarız(yanlış anlamayın zengin felanda değiliz ama tek maaşlıda olsak şükür bize yetiyor). biz Başarı bursu arıyoruz, sizin derneğinizde başarı bursu varmı diye. adam kibarca reddetti. sadece ihtiyaç bursu veriyorlarmış. Adam diyor siz başvurun biz değendirirz. bende yok sağolun dedim. velasılıkelam boşa uğraşmaya gerek yok. |
|
|