Şimdi Ara

Trafikte Yaptığınız en Büyük Hatalar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafikte yaşamız olduğumuz bir anlık öfke sinir ve dalgınlıklarla yaptığımız hataları, ğişmanlıkları, kazaları, tartışmaları bu çatı altına alalım arkadaşlar

Öncelikle ben başımdan geçen bir trafikte ki pişmanlığımı anlatıyım;

Çatalcada ki yazlığımızdan dönüyorduk önümde uzun dorseli bir tır vardı yol dar ve virajlı olduğu için sollamak istemiyordum arkamda bir ticari araç belirdi ve sıkıştırmaya başladı selektör ve korna ile taciz etmeye başladı sabretmeye başladım araçta ailem olduğu için ama insan oğluyuz sonuçta sabret sabret nereye kadar aşağı yukarı iki dakika sonra hemzemin geçitten tam geçerken arkadamda ki kangoo sürücüsü yanımdan geçerken el hareketi yapınca dayanacak gücüm kalmadı sinirle hızlanıp önüne kırıp durdurdum ve tüm pişmanlığım buradan itibaren başlıyor adam aracın içindeydi ve camı açıktı yol boyunca beni taciz ettiği için sinirimden ağzına gözüne yumruklarımı atıyordum ve yanında karısı arkada çocukları vardı kadın kocasını koruyabilmek için eliyle benim kolumu tutmaya çalişiyordu arkada ki çocuklar korkularından dolayı ağlayıp baba baba diye avazları yeterinceye kadar ağlıyorlardı aradan nerdeyse 2 yıl geçti ve ben halen bu yaşadğım kötü anıyı unutamadım ve o çocuklarında unutamayacaklarını bir ömür boyu eminim hafızalarında kötü bir yer edindi kim isterki babasının gözleri önünde dayak yemesini ben açıkçası şiddet uyguladığım için pişmanım ama taciz etmeseydi bu olaylarda olmayacaktı.

• Bir kez maksa girdim ama kurdan kirar sekilde. Isteyerek olmadi sol seritdeki arac israrla cekilmedi bi saga gectim hizlandim bu arada onumdeki arac bi anda frene asilinca direk attim kendimi sol seride. Akillica degildi. Artik yapmiyorum :)

Gecen gun ters yola girmisim taksici buyuk ihtimal sulalemin butun uyelerine sovdu o zaman fark ettim ters yola girmisim. Tabelayi gormemisim acikcasi.

Aklima gelenler bunlar valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir akşamüstü dalgınlığıma gelmiş yokuş aşağı tek şeritli gidiş-geliş yolda araba sollamaya çalıştım. Bu hareketi niye yaptım bende anlamadım. Sonra kafama dank etti, lan olm yokuş aşağı arabamı sollanır dedim, kendimi önümdeki aracın gerisine attım.
  • 2 Şeritli Gidiş-Geliş olan yolda önümde otobüs vardı. Soldan sollayayım dedim ve sola girdim karşı yönden gelen arabayla kafa giriyorduk resmen.Tekrar kendimi sağa atmamla beraber kurtuldum.
  • İstemeyerek ıslattığım 3 kişi olmuştu.İkisine birşey yapamadım ama ıslattığım yaşlı bir amcayı evine kadar bırakmıştım.Pişmanlığım geçmedi yinede tabiiki.Artık yağmurlu havalarda, özellikle pek bilmediğim yollarda kanser edecek boyutlarda yavaş araç kullanıyorum.
  • benim tek hatam 3 ay önce sıgarayı yakmak icin 1sn gözümü yoldan ayırmak oldu. gecenin 2sinde sağımdaki yoldan dönüş yapma yasağı olmasına rağmen dönmeye çalışan bir araca çarptım tüm suçlu oydu ama tamir olsun vs vs binlerce şeyle uğraştım her zaman dikkatli olmakta fayda var kimsenin kurallara uymayacağını düşünerek sürmek lazım.

ayrıca postu atan arkadaşın olayı ile ilgili bir şey söylemek istiyorum
    Ne kadar haklı olursanız olun bir insanın karısı veya çocuklarının önünde dövmek bana kesinlikle doğru gelmiyor. benimde başıma bunu gibi yüzlercesi geldi, 12yıldır spor yapıyorum muay thai, aikido, boks ... hiçbir zaman tereddüt etmedim ama yanında kız arkadaşı veya ailesi olan bir insana da asla dokunmadım. her ne kadar haklı olsamda o araçtaki diğer insanların o korkuyu veya kişinin yakınlarının yanında aşağılamasını doğru bulmuyorum.
  • özel bir olay anlatmicam, sadece köpekle köpek oluyorum bazen. gaza gelip coşuyorum yolda, Allah korusun korkuyorum bundan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazen uyulmaması gerekene uyup kapışmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz kurban bayramında Memelekte gittim. Köyden şehire gideceğim kullandığım tek gidiş ve tek gelişten oluşan bölünmemiş bir yol. Yola henüz çıkmışım ki önümde bir at arabası gidiyor sol taraftada karşı şeritten gelen araçlar minimum 100km hızla geçiyor. Yani sollama yaparken alacağım en ufak bir risk kafa kafaya çarpışmakla sonuçlanacak bir facia olacak. Tabi ben riske girmiyorum ama uygun anı kolluyorum. Neyse bir araç geldi arkama yapıştı. 22-25 yaşlarında bir genç kullanıyor ve yanında da muhtemelen Annesi olacak bir bayan var. Bu çok zeki arkadaş sellaktör yağmuruna tutmaya başladı beni. Oysaki kendiside görüyor yani önümdeki at arabası yüzünden hızlanamadığımı ve karşı şeritten gelen araçlar yüzünden sollama yapamadığımı. Bu nerden baksan 1 dk boyunca durmadan sellektör yaptı ama benim tansiyonum fırladı. Karşıdan gelen aracın olmadığı bir anda sinyalimi verdim hemen solladım, sonra bu da hemen arkamdan at arabasını solladı, ben sağ şeride geri geçtim bu şahısta sol şeritte ( yani karşı şeritte ) benide geçmeye çalıştı ama bende gaza bastım. Beni geçmesine izin vermiyorum karşı şeritten te araç geliyor ama bu salak halen beni geçmeye inat ediyor. Artık yusuf derecesinde bir ana yaklaştı ve ben yavaşladım bu salağa yol verdim, hemen önüme geçti ve 5 saniyelik bir zamanla karşıdan gelen araçla çarpışmaktan kurtuldu.

Belkide trafikte yaptığım tek aptallıktı. İnsan sinirlenince gözü dönüyor özellikle böyle aptallar tarafından. Ama eminim o geri zekalı iyi bir korkmuştur ve aklı başına gelmiştir.

• Çok seri araç kullanırım, burda yorgundum sollama hattası yaptım, yavaş davrandım
  • Kendimi affedemedigim bı hatamı anlatayım. Memelekete gidiyorum genelde tek yolculuk ederim henüz sehirler arası yola girmemiştik bitane gri Toyota önümde gidiyor ama makas atmak deil bildigin önüne kırma seklinde araba sürüyor. Ambulansa makas attı ilerledi bı iki araca daha makas attı olayın benle alakası yok ama ayar oldum elemana biraz basıp yetiştim yan yana geldik bildigin önüne kırdım adamın. Fren falan yapti kendini yolun disina cikardi saginda arac olasa kesin kaza olurdu. Hic demiyorum çarpsa ne olacak arabayı daha yeni almıştım sıfır araç nasıl öyle bı cahillik yaptım hala kendime şaşırıyorum şeytana uymak oluyor iste bide dikizden baktım yanindada eşi yada kız arkadaşı vardı onu görünce iyice utandım yanında dişisi olan kusa bile git denmez biz boyle gördük ama bikere yanlisida yapmış olduk. Allah şeytana uydurmasın olayın özü bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Çok seri araç kullanırım, burda yorgundum sollama hattası yaptım, yavaş davrandım

ucuz atlatmışsın hocam. Sol üstte E63 gördüm şaşırdım hakkaten geç kalmışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Çok seri araç kullanırım, burda yorgundum sollama hattası yaptım, yavaş davrandım

Bu videodan sonra geçmiş olsun demek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

İstemeyerek ıslattığım 3 kişi olmuştu.İkisine birşey yapamadım ama ıslattığım yaşlı bir amcayı evine kadar bırakmıştım.Pişmanlığım geçmedi yinede tabiiki.Artık yağmurlu havalarda, özellikle pek bilmediğim yollarda kanser edecek boyutlarda yavaş araç kullanıyorum.

amcayı eve bırakmanız sizin gibiler artık cok zor malesef.
  • Ex-Diesel hocam koymayın şu aracı yav Her gördüğümde ağzımın suyu akıyor
  • Trafikte bazı durumlarda benimde hırlaştığım durumlar oluyor. Ancak bu yaz ailemle aracın içindeyken arkamda sürekli selektör yaparak 110 Km sürat ile 1 mt. arkamdan takip etmekte ısrarcı olan ve ilk fırsatta yol vermeme rağmen el hareketi yapan insan müsvettelerine yaptıkları el hareketinin daha fazlasını yapınca peşime düşmelerini, beni durdurmaya çalışmalarını unutamıyorum. Dayak yemekten değil, eşimin yanında dayak yemekten korktuğum için durmadım. Yaklaşık 10 Km. boyunca takip ettiler, atlatmaya çalıştım ama daha fazla ailemi tehlikeye atmamak için, atlatmaktan vazgeçip karakolun önüne çektim. Karşılıklı bağrışmalar ve restleşmelerden sonra, karakol amirinin sağduyulu davrnışları doğrultusunda hatalarını kabul ettiler. Onlar emniyet amiriyle çay içerken ben evime gittim.

Bir daha yapar mıyım?... Eşimin yanında asla... Ama yanımda eşim çocuğum yoksa, Allah onlarında benimde yardımcım olsun...

Bir kez de marketin park yerinde uygun park alanı bulunmasına rağmen hemen arkamda park eden 5-10 dk. araç sahibi bekledim. Sonra aracını arkamdan alıp yine uygun park yeri olmasına rağmen başka bir aracın arkasına park eden şahsa "Hah şimdide oraya park etki o vatandaşta benim gibi boşuna beklesin" dedim. "Sana eşinin yanında söyleyebileceği tek şey iyi akşamlardır" dedi. Gömleği göbeğine kadar açık, beyaz atletli o vatandaştan böylesine bir tepki beklemiyordum, "Sanada iyi akşamlar" dedim, ayrıldım.

Allah kuluyuz, bazen eşimizin yanında sinirlerimize hakim olamıyor olabiliriz, en güzeli eşinin yanındayken sabır katsayısını artırmak ve yine bunun bilincinde olarak eşi yanındaki adamla hırlaşmamak lazım. Sizin olayda sanki önce adamın derdini dinleseydiniz, o arada belki sinirleriniz yatışırdı da adamı eşinin ve çocuklarının önünde kepaze etmek durumunda kalmazdınız. Belki bir yerlere yetişiyordu, hastası vardı. Neyse olan olmuş, gerçekten üzücü bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Geçtiğimiz kurban bayramında Memelekte gittim. Köyden şehire gideceğim kullandığım tek gidiş ve tek gelişten oluşan bölünmemiş bir yol. Yola henüz çıkmışım ki önümde bir at arabası gidiyor sol taraftada karşı şeritten gelen araçlar minimum 100km hızla geçiyor. Yani sollama yaparken alacağım en ufak bir risk kafa kafaya çarpışmakla sonuçlanacak bir facia olacak. Tabi ben riske girmiyorum ama uygun anı kolluyorum. Neyse bir araç geldi arkama yapıştı. 22-25 yaşlarında bir genç kullanıyor ve yanında da muhtemelen Annesi olacak bir bayan var. Bu çok zeki arkadaş sellaktör yağmuruna tutmaya başladı beni. Oysaki kendiside görüyor yani önümdeki at arabası yüzünden hızlanamadığımı ve karşı şeritten gelen araçlar yüzünden sollama yapamadığımı. Bu nerden baksan 1 dk boyunca durmadan sellektör yaptı ama benim tansiyonum fırladı. Karşıdan gelen aracın olmadığı bir anda sinyalimi verdim hemen solladım, sonra bu da hemen arkamdan at arabasını solladı, ben sağ şeride geri geçtim bu şahısta sol şeritte ( yani karşı şeritte ) benide geçmeye çalıştı ama bende gaza bastım. Beni geçmesine izin vermiyorum karşı şeritten te araç geliyor ama bu salak halen beni geçmeye inat ediyor. Artık yusuf derecesinde bir ana yaklaştı ve ben yavaşladım bu salağa yol verdim, hemen önüme geçti ve 5 saniyelik bir zamanla karşıdan gelen araçla çarpışmaktan kurtuldu.

Belkide trafikte yaptığım tek aptallıktı. İnsan sinirlenince gözü dönüyor özellikle böyle aptallar tarafından. Ama eminim o geri zekalı iyi bir korkmuştur ve aklı başına gelmiştir.

sizin yaptığınız gibi benim de yaptığım oluyor arkada ki kendini bilmezlere sizi yerinizde kendim olsaydım isterse kafa kafaya çarpışsın yinede yol vermezdim siz yine insafiyetli davranmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

benim tek hatam 3 ay önce sıgarayı yakmak icin 1sn gözümü yoldan ayırmak oldu. gecenin 2sinde sağımdaki yoldan dönüş yapma yasağı olmasına rağmen dönmeye çalışan bir araca çarptım tüm suçlu oydu ama tamir olsun vs vs binlerce şeyle uğraştım her zaman dikkatli olmakta fayda var kimsenin kurallara uymayacağını düşünerek sürmek lazım.

ayrıca postu atan arkadaşın olayı ile ilgili bir şey söylemek istiyorum
    Ne kadar haklı olursanız olun bir insanın karısı veya çocuklarının önünde dövmek bana kesinlikle doğru gelmiyor. benimde başıma bunu gibi yüzlercesi geldi, 12yıldır spor yapıyorum muay thai, aikido, boks ... hiçbir zaman tereddüt etmedim ama yanında kız arkadaşı veya ailesi olan bir insana da asla dokunmadım. her ne kadar haklı olsamda o araçtaki diğer insanların o korkuyu veya kişinin yakınlarının yanında aşağılamasını doğru bulmuyorum.

gercekten kardeşim sana koskocaman bir alkış helal olsun , keşke herkes senin gibi duyarlı cevresine davransa

• bende acemiyim akşam arabanın iç ışığı yanık duruyormuş hızlı gidiyordum kırmızı ışığı görmemle geçmem bir oldu yan taraftan yeşil yanan arabaların arasından daldım aha dedim girdik birine bi baktım geçmişim aralarından.
  • Serin hikayeler konusu olmus burasi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.