Şimdi Ara

Trafikte sıkıştırılıp taciz edildim! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda herkez arkadaşı savunmus ama sag bosken soldan gıdenlerı bende tacız ederım

Kim ne derse desin ben boyle kullanıyorum sag bos ise sagdan gidiceksiniz

Kaldıki ben birini sollıyayım sag akarsa sag gecerim en sol serit sollama serididir birini sollamıyorsanız sagınız bossa kullanmıyacaksınız

Dikiz aynanısınada bakıcaksınız kendinizden hılı gelene yol wericeksiniz

Ha 100km ile giderken direksiyon hakimiyetinizden tereddüt ediyorsanız biraz daha pratik yapmanızı tavsiye ederim keza

Eskisehirde işler nasıl yuruyor bilmiyorum ama aynısını istanbulun temlerinde gece saatinde 200km ustunde bile yapıyorlar

Ayrıca her pahalı arabası olan 2X yasındaki insan Zengin "evladı" değildir

Mesala imkanlrı dahilinde 400 500 milyarlık araba almak warken sadece araba meragı yok diye euro gti sınıfı olsun japon spor araba olsun alan çok sayıda arkadaşım war

Soylemek istediğim kimse hakkında on yargıda bulunmayın ayıp ediyorsunuz

• Hocam asıl sen ayıp ediyorsun, benim en sol şeritten gittiğimi nereden çıkardın? Başlığı bir kere daha okursan olayın yol verip vermeme meselesi olmadığını da görürsün. Ayrıca Eskişehir yolu neredeyse 4 şeritli yol..
    Bu arada sizin gibi taciz ediyorum cümlesini kullanan birisinin, OTOMOBİL GENEL bölününde işi ne?
    Hadi diyelim böyle bir durumla karşılaştınız ve suç önünüzdeki kişide,bu durum yine de sizin onu TACİZ etmenizi haklı göstermez,böyle önemli nereye yetişiyorsunuz ki başka insanların hayatlarına mal olabilecek bir şey yapıyorsunuz!Haklı olduğunuz her konuda karşınızdakileri böyle TACİZ mi edersiniz?
    Hoşgörü ve diğer insanca duygular nerede kaldı arkadaşlar?
    quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Forumda herkez arkadaşı savunmus ama sag bosken soldan gıdenlerı bende tacız ederım

Kaldıki ben birini sollıyayım sag akarsa sag gecerim en sol serit sollama serididir birini sollamıyorsanız sagınız bossa kullanmıyacaksınız

Ha 100km ile giderken direksiyon hakimiyetinizden tereddüt ediyorsanız biraz daha pratik yapmanızı tavsiye ederim keza

Eskisehirde işler nasıl yuruyor bilmiyorum ama aynısını istanbulun temlerinde gece saatinde 200km ustunde bile yapıyorlar

Mesala imkanlrı dahilinde 400 500 milyarlık araba almak warken sadece araba meragı yok diye euro gti sınıfı olsun japon spor araba olsun alan çok sayıda arkadaşım war

• Bende bilkentte oturuyorum eskişehir yolunu her gün kullanıyorum. Bu yol biraz düz ve görüş alanı geniş olduğu için hız yapılıyor ve .......çocuklar burayı hız pisti olarak kullanıyorlar.

you tube ta bir videoya rasladım adam bu yolda 170 basıyor ve çekiyor yayınlıyor. ya alkollüler yada beyazı çekmişler. Polislerin dahi nereda durduğunu biliyorlar yavaşlıyorlar geçince gazlıyorlar. Aman dikkat.
    bende 23 yaşındayım ve kendi yaşıtlarımın trafikte yaptıklarından dolayı utanıyor.. nasıl bir gençlik altta son model araba başkasını taciz yolda birde bunu videoya çekip yayınlıyor olur mu böyle bir olay...
    eskişehir yolunda itisnasız herhafta 5-6 kaza oluyor ...
    hele bilkentyolu tam otoban....

bu rada yukarıda yazan arkadaş 100 kmde direksiyon hakimiyetine deneyimsizlik diyorsun aniden biri önüne çıktığı zaman ne yapacak sürücü herzaman yolda temkin kullanmaktan yanayım....

Forumda herkez arkadaşı savunmus ama sag bosken soldan gıdenlerı bende tacız ederım

maşallah yapacaksın edeceksin herşey emir kipi sanırım akşama kadar anayasa felan hazırlıyorsunuz ki böyle kurallar belirlerken bu kadar kendinizden eminsiniz. Yapılmasını emrettiğin hareketlerin bir çoğunu yaparım ama bunu arkamdakini tatmin etmek veyahut ondan korktuğum için değil karşıdakinin bir insan olduğunu düşünerek saygımdan yaparım. Ama kimse bu dediklerinizi hız sınırları dahilinde gidiyorsa yapmak zorunda değil (Temde 90-120 km/s aralığında Şehirlerarası yolda 70-90 km/s aralığında). Tabii aşırı yavaş gidip trafiği tehlikeye sokmak sağ şeritte olsa da suçtur.

sol şerit sollama şerididir demişsin bu aynı hız sınırlaması gibi kuraldır bildiğim kadarı ile siz hız sınırlarına uymama hakkına sahipken karşı tarafın sol şeridi işgal etmesini haksız bulmuşsunuz ilginç.

Mesela 2 şeritli bir yol sağ şerit kamyon larla 60 km/s hızda ilerliyor siz sol şeritte 100-110 km/s gidiyorsunuz(hız sınır 90 km/s kural çiğniyoruz ama istanbul diyoruz burası) sonra drahte arkadaşım arkadan kaptırmış geliyor 140-150 km/s hızla. Ben eğer hızımı 60 km/s' a indirmeden girebilecek geniş bir aralık bulursam drahte'yi yavaşlatmayacak şekilde yol veririm. Tabii burada drahte'nin de insan gibi 50 mt geriden 1-2 kere selektör yaptığını varsayıyorum farkedilmek için. Mesela aralık yok kendim için o yolda tehlikeli sayılmayacak bir hıza kadar hızlanmaya bakarım belki 120-130 km/s civarına eğer yol uygunsa. Ama drahte için bu yeterli olmayabilir çünkü o benim yüzümden 20-30 km/s yavaşlamayı kendisinin aşağılanması olarak algılayabilir ama öndeki insan 50-60 km/s yavaşlayıp kamyonların arasına dalsa bu çok normal aslında çünkü bu yollar her zaman en hızlı gidenlerindir. Çünkü burada kanun yok burada beygir gücü var cesaret var bunlar ne kadar çoksa sende o kadar güçlüsündür ve güçlü olan güçsüze herşeyi yapmakta özgürdür.

Drahte seni tanımıyorum burada rastlantısal sen konu mankeni oldun bu senaryoda böyle davranıyorda olabilirsin davranmıyorda olabilirsin. Ama kuralları kendimizin koyduğu bir dünyayı bu kadar seversek bir gün gelip biri seni beni nasıl sollarsın diye yeni kural uydurup o an seni dizlerinden kurşunlarsa kural koymaktan bu kadar haz alamayacağını düşünüyorum. Kurallar herkes kendi kurallarını koymasın diye var bunları yorumlayıp kendimize uydurursak bu döner dolaşır bizi vurur.

Not: Bende hatasız bir sürücü değilim ama yaptığım hatalar hız sınırlarını abartılı olmayacak şekilde aşmak olur en fazla yoksa kimseye arka arkaya 2 kere selektör yaptığımı hatırlamam kaza olma ihitmali olmadıkça emniyet şeridini hiç kullanmadım. Kırmızıda ömrüm boyu 2 kere geçmişimdir birinde ceza yedim ama aniden durup tehlike yaratmamak için diğerinde de yorgunluktan gece farketmediğim için olmuştur. ben insanlara saygı duyduğum için mutluyum her ne kadar memleketim insanının bunu haketmediğini düşünsemde çünkü lafla bir şey öğrenip yapmak bize özgü değil belki görerek öğreniriz...

• quote:

Orjinalden alıntı: kerten

quote:

maşallah yapacaksın edeceksin herşey emir kipi sanırım akşama kadar anayasa felan hazırlıyorsunuz ki böyle kurallar belirlerken bu kadar kendinizden eminsiniz. Yapılmasını emrettiğin hareketlerin bir çoğunu yaparım ama bunu arkamdakini tatmin etmek veyahut ondan korktuğum için değil karşıdakinin bir insan olduğunu düşünerek saygımdan yaparım. Ama kimse bu dediklerinizi hız sınırları dahilinde gidiyorsa yapmak zorunda değil (Temde 90-120 km/s aralığında Şehirlerarası yolda 70-90 km/s aralığında). Tabii aşırı yavaş gidip trafiği tehlikeye sokmak sağ şeritte olsa da suçtur.

sol şerit sollama şerididir demişsin bu aynı hız sınırlaması gibi kuraldır bildiğim kadarı ile siz hız sınırlarına uymama hakkına sahipken karşı tarafın sol şeridi işgal etmesini haksız bulmuşsunuz ilginç.

Mesela 2 şeritli bir yol sağ şerit kamyon larla 60 km/s hızda ilerliyor siz sol şeritte 100-110 km/s gidiyorsunuz(hız sınır 90 km/s kural çiğniyoruz ama istanbul diyoruz burası) sonra drahte arkadaşım arkadan kaptırmış geliyor 140-150 km/s hızla. Ben eğer hızımı 60 km/s' a indirmeden girebilecek geniş bir aralık bulursam drahte'yi yavaşlatmayacak şekilde yol veririm. Tabii burada drahte'nin de insan gibi 50 mt geriden 1-2 kere selektör yaptığını varsayıyorum farkedilmek için. Mesela aralık yok kendim için o yolda tehlikeli sayılmayacak bir hıza kadar hızlanmaya bakarım belki 120-130 km/s civarına eğer yol uygunsa. Ama drahte için bu yeterli olmayabilir çünkü o benim yüzümden 20-30 km/s yavaşlamayı kendisinin aşağılanması olarak algılayabilir ama öndeki insan 50-60 km/s yavaşlayıp kamyonların arasına dalsa bu çok normal aslında çünkü bu yollar her zaman en hızlı gidenlerindir. Çünkü burada kanun yok burada beygir gücü var cesaret var bunlar ne kadar çoksa sende o kadar güçlüsündür ve güçlü olan güçsüze herşeyi yapmakta özgürdür.

Drahte seni tanımıyorum burada rastlantısal sen konu mankeni oldun bu senaryoda böyle davranıyorda olabilirsin davranmıyorda olabilirsin. Ama kuralları kendimizin koyduğu bir dünyayı bu kadar seversek bir gün gelip biri seni beni nasıl sollarsın diye yeni kural uydurup o an seni dizlerinden kurşunlarsa kural koymaktan bu kadar haz alamayacağını düşünüyorum. Kurallar herkes kendi kurallarını koymasın diye var bunları yorumlayıp kendimize uydurursak bu döner dolaşır bizi vurur.

Not: Bende hatasız bir sürücü değilim ama yaptığım hatalar hız sınırlarını abartılı olmayacak şekilde aşmak olur en fazla yoksa kimseye arka arkaya 2 kere selektör yaptığımı hatırlamam kaza olma ihitmali olmadıkça emniyet şeridini hiç kullanmadım. Kırmızıda ömrüm boyu 2 kere geçmişimdir birinde ceza yedim ama aniden durup tehlike yaratmamak için diğerinde de yorgunluktan gece farketmediğim için olmuştur. ben insanlara saygı duyduğum için mutluyum her ne kadar memleketim insanının bunu haketmediğini düşünsemde çünkü lafla bir şey öğrenip yapmak bize özgü değil belki görerek öğreniriz...

• Ne olursa olsun gerçekten acil bir durum olmadıkca (hasta, yaralı veya benzeri durumlar...) trafikte kimse kimseyi taciz etmesi doğru hareket olarak karşılanamaz. Çünkü otoban değilki yol hız sınırlarını zorlayasın yada herkes senin gibi drift şampiyonu değilki yolda ahmaklık dersi versin. (sözüm trafikteki saygısızlara....)

Altındaki arabana güvenmen sende büyük bir iktidar yaratıyorsa bence o kişi direkt psikolojik tedavi görmeli...

Bu işi trafikte yapanlara ne saygı duyarım nede insancıl bir davranış olarak karşılarım.

Orjinalden alıntı: kerten

quote:

XXX

1-Sol serit sollama seridi diyorum ama aynı sekildede sag bosken soldan gideni sıkıştırırm diyorum

2- Sen 60 km ile giden kamyonu sollama son anda karar weririmisin ? Ben wermem onceden sag seritte iken hızımı 90 km kadar cıkarırım kamyonun arkasında güvenli mesafeye gelince sollamaya cıkarım sollamamı yapar sol seritte 10 sn kalmam

Ha sen aklınla araba kullanmassan 70km ile gider gider gider kamyonun arkasına girersen sonra sol sinyalini yakıp kamyonla aynı hızda sola atarsan kendini o kamyonu 1 dk da sollayamassın tabi

3- Drahe bırakın sellektor yapayı farlarını kapamaz aynı zamandada sapık gibi 140 ta basmaz gün saati içinde onundaki kac km ile gidiyorsa odur

Ha onumdeki 90 la gidip sagda 80 le gidenlerin yanında süzülüyorsa sellektor yaparım birden kimsenin egzostunu kapatmam

Sellektorumu metreeler oncesinden yaparım bsluklarını kollarım hala uygun bosluga ragmen gırmıyorsa sellektormu sıklasıtırırım gine girmesse mesafeyi azaltırım

Onumde 3-5 dk sag seritten 5-10km daha fazla hızla seyreden araca ihtiyacım yok

Arkadaşım ben kural fln uydurmuyorum sen soldan sollama yapıyorsun arkadan ben birden bitmem

Sen benim onume dusuyorsan ya sen beni gormedin yada dikkat etmedin hata gine sana cıkıyor

Sol seritte cakılı giderkende sag seritten sadece 10km fazla gidiyorsan kabahat gine sende ozaman solda ne işin war

Sen sol seritte 120km giden kimseyi sıkıstırmam temde sapıkmıyım ben milleti sıkıştırmak içinmi trafige çıkıyorum ?

İstanbul trafiginin bana ogrettiği tek sey semtine gore hareket ediceğindir Ümraniyede herkezin üstüne çıkan ben ewimin muhitinde herkez yol weririm

Otobanlar ise karma mekanlar oldugu için ortalama davranırım sol serit kactan akıyorsa o hızla devam ederim

120 olmus 140 olmus fark etmez ama ben solnran 120 ile giderken onumde sag seritten hız olarak pekte farklı olmayan bir araba düşerse

Uzaktan sellektorumu yaparım yakına gelir 2 sellektor daha yaparım frene koymadan ayagımı vitesimi kuculturum beklerim

Bir kac bosluga ragmen girmediyse demekki beni farketemiştir dikiz aynasını bile kullanmıyordur yakınlaşırım beni fark edene kadar

Kaldıki ben geniş bir makas atıp sagdan gitmeyide bilirim ama arkamdan gelen aynı eziyeti çekicek

Kusura bakmayın ama beni düşünmeyeni ben NEDEN düşüneyim ?

• drahte bu yaptıklarınla umarım başına bir gün ters biri gelimezde sana kurallar konusunda iyi bir eğitim verir(anlayacağınız şekilde) ozaman anlayacağınız düşünüyorum...
    sonrada bu ülkede kazalar niye artıyor diyorum işte bu yüzden
  • sistemi degiştirmemiz lazım yoksa bu hızla gidersek ileriki dönemlerde herkez maganda olucak.kımse kendısını dızgınlıyemıyecek

geçmiş olsun dostum
  • quote:

2- Sen 60 km ile giden kamyonu sollama son anda karar weririmisin ? Ben wermem onceden sag seritte iken hızımı 90 km kadar cıkarırım kamyonun arkasında güvenli mesafeye gelince sollamaya cıkarım sollamamı yapar sol seritte 10 sn kalmam

Ha sen aklınla araba kullanmassan 70km ile gider gider gider kamyonun arkasına girersen sonra sol sinyalini yakıp kamyonla aynı hızda sola atarsan kendini o kamyonu 1 dk da sollayamassın tabi

Ben yanlış bir düşünce. Kamyonu sollayan araç illaki kamyondan 15-20 km/h hızlı olmak zorunda değil. 1km/h bile hızlı olsa yeterlidir. Kimse başkası için fazladan yakıt yakmak zorunda değildir. Hızlanmak zorunda hiç değildir. Lütfen daha dikkatli düşünelim.
  • aslında böyle vakalarda, varsa aracın arka sis lambasını açacan bi süre, fark eder heralde, refleks olarak frene asılır falan, sizce mümkünmü böyle bişi, arka sis farı fren lambası kadar etki eder mi?
    Intel i7 10700F --- ASUS B460M-A --- Gainward 3060ti Ghost --- Team Group Vulcan Z 2x8gb DDR4 3000mhz --- MSI MAG FORGE 100R --- Zalman ZM600-TXII --- XPG Spectrix S40G 512GB --- iPhone 13 Pro --- iPad A16 --- Xbox Series S --- Moza R5 --- Sony WX80
  • quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

Ben yanlış bir düşünce. Kamyonu sollayan araç illaki kamyondan 15-20 km/h hızlı olmak zorunda değil. 1km/h bile hızlı olsa yeterlidir. Kimse başkası için fazladan yakıt yakmak zorunda değildir. Hızlanmak zorunda hiç değildir. Lütfen daha dikkatli düşünelim.

1km fazla hizlan sollama yapan hic yapmasin....
    Biliyormusunuz ne kadar uzun sürer öyle bir sollama,ya karşidan bir arac gelirse?
    yol cok uzun degilse cok tehlikeli bir durum oluşur,lütfen daha dikkatli düşünelim.

Bir iki Lira tassaruf icin hayatimizlan oynariz.

• her trafik kuralını kafasına göre yorumlayan bir trafik canavarı gelmiş yazılanları okumadan millete ders vermeye kalkıyor haspin allah ya. konuşmayım diyorum neyse boşver.
  • Sahsen ben onumdeki kisi sol seritte makul bir hızla gidiyorsa beklerim... Sollama yapıyodur, yapmıyordur, aslında cok farketmez... Eskisehir yolunda onu bossa ve 80 ile gidiyorsa o zaman selektor atar yol isterim... Beni gormezse veya gormezden gelirse sakin sakin saga gecerim sag bossa... Sakin sakin saglarım... Arayı baya actıktan sonra solseride geri cikarim... Asla makas atmam... 90-100 ile gidiyorsa ilismem hic.

Trafik, karsilikli saygiya dayanir. Bikac kendini bilmez "sunun tozunu aldım", "bu kagnı gibi gidiyodu ders verdim" derse sahsen kendisine kicimla gulesim gelir... Sen kimsin, kime ders veriyorsun? Adami taniyor musun? Onu gectim kendini taniyor musun? Belki o sofor 99 yılı ralli sampiyonuydu, taniyor musun? Belki 30 yildir araba kullaniyor babam gibi, bikac sehirici kazası disinda kazasi yok adamin... Belki araci gelecegin klasik arabalarindan, sakiniyo senin gibi it it kullanmaya... Insanliktir neticede trafik. Sen sabredersin, o sabreder... Bu isler boyle yurur... Milletin icinde kalan sov ihtiyacini karsilama yeri degil caddeler.

Bu sozlerim buradaki kimseye degildir. Sen li konustugum sahis sanaldir. Trafik canavari olmus her sahis icin gecerlidir...

• quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

beni eşimin yanında bi bayan şöför tacizetmeye kalkmıştı bi ara hatta ışıklarda duruncacamdan kartını içeri atmıştı....
    rezil bi durumdu yaaaa

• Arkadaşlar ben herzaman temkinli ve saygılı kullanırım. Benim bu durumum karşısında şimdiye kadar ufak defek yol hakkımı gasp dışında bana taciz olmadı. Eğer yolda böyle sıkıştırma neticesinde canıma kast eden beni tehlikeye atan birisine rast gelirsem,aracımda yürür durumdaysa, ruhsatlı tabancamı kullanıp kaportasında 16 delik açmaktan çekinmem. Buradanda bu haraketleri yapanlara önemle duyuruyorum. Benden kurtulması içinde 200 ü aşması lazım.

Lütfen tüm insaların trafikteki haklarına ve hayatlarına saygı.

Orjinalden alıntı: dsc86

drahte bu yaptıklarınla umarım başına bir gün ters biri gelimezde sana kurallar konusunda iyi bir eğitim verir(anlayacağınız şekilde) ozaman anlayacağınız düşünüyorum...
    sonrada bu ülkede kazalar niye artıyor diyorum işte bu yüzden

Yanlışı hala savunuyorsunuz biri bana birşey yapıcaksa yeterli bir sebebi olmalı

Ben soldan yavas yavas gidiyordum sag bostu ama dengesizim ben gecmedim o yuzden kimse kimseye birsey yapmaz arkadaşım

quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

quote:

XXX

Sollamayın ozamna kamyonu sollamanında bir adabı war yakıt parası için canınızdan oldugunuzda cehemende 100 oktanı doker doker dus alırsınız artık

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Hutnu!

Sahsen ben onumdeki kisi sol seritte makul bir hızla gidiyorsa beklerim... Sollama yapıyodur, yapmıyordur, aslında cok farketmez... Eskisehir yolunda onu bossa ve 80 ile gidiyorsa o zaman selektor atar yol isterim... Beni gormezse veya gormezden gelirse sakin sakin saga gecerim sag bossa... Sakin sakin saglarım... Arayı baya actıktan sonra solseride geri cikarim... Asla makas atmam... 90-100 ile gidiyorsa ilismem hic.

Trafik, karsilikli saygiya dayanir. Bikac kendini bilmez "sunun tozunu aldım", "bu kagnı gibi gidiyodu ders verdim" derse sahsen kendisine kicimla gulesim gelir... Sen kimsin, kime ders veriyorsun? Adami taniyor musun? Onu gectim kendini taniyor musun? Belki o sofor 99 yılı ralli sampiyonuydu, taniyor musun? Belki 30 yildir araba kullaniyor babam gibi, bikac sehirici kazası disinda kazasi yok adamin... Belki araci gelecegin klasik arabalarindan, sakiniyo senin gibi it it kullanmaya... Insanliktir neticede trafik. Sen sabredersin, o sabreder... Bu isler boyle yurur... Milletin icinde kalan sov ihtiyacini karsilama yeri degil caddeler.

Bu sozlerim buradaki kimseye degildir. Sen li konustugum sahis sanaldir. Trafik canavari olmus her sahis icin gecerlidir...

Sagındangecersin dimi neden sinirli oldugumu acıklıyayım

Boyle bir akılsızı saglarken sol arka kapımı kaptırdım artık sag kapım içeri gocuk yaklaşık 2 hafta once

Usul usul yani 60km ile giden bir arkadaşa sellektor yaptım uyazrık km oteden yaklasınca bir sellektor daha

Sonra rampa cıkıcaktık ne ugrasayım dedim rampa yukarı saglamaya basladım

Ben trafik canavarı fln değilim o 60 la gidiyordu bende 90 bilemedin 100 fln tam yanında gecerken

Yani beni on kapı onun arka kapıda iken bu birden delirdi USTUME KIRDIR !

Sag kactık 30cm kadar sonra BİR DAHA ustume kırdı sonra BİR DAHA 4 kere üstüme kırdı her seferinde 30 40cm kactım ama sonunda sağımdaki yolu bitirdim

En son atagında artık kırmadım ileride korkuluk baslıyordu bir daha kırsam korkuluk yolcu koltugunun tarafından arabaya dikine giricek

Arabada 5 kişiydik akılsız bir 6X yaslı amcamız cıkt aractan

Dediği bu arabada 250 dolarlık iş war sen bana wericeksin neymiş ben sucluymusum ama gercektende sen suclusun

Kimseyi saglamayın helede soyle soldan gitmesi gerekmezken soldan gidenleri adam zaten ne yapıcagını bilmiyor birde üstüne kırıyor adamın

Ben gece karanlıgında refuju gormsem o refuju iceri alsam benim arkadaşım olse ki rampa yukarı bu ustume kırmaya baslayınca ben hızlandım buda hızlandı

Bana vurdugunda rahat 140 150km ile gidiyorduk ALlah korudu değil Meleklerim mesaisine kaldım resmen

Al sana sag bosken soldan giden adamın SOVU !

Tekrar ediyorum ben trafik canavarı fln değilim ama artan otomatik vites sayısı we dusen araba fiyatları neticesinde dogan yukarıdaki arkadaş gibi

"Benzin yakmama" sınıfı gercekten trafigi TEHTİD ediyor bu benim gorusum trafik karsılıklı saygıya dayanır diyenlere soruyorum

SAg bosken soldan giden adama NE SAYGISI seni düşünmeyen adama ne saygısı arkadaşım ya

Akıllı adam sag bosken sagdan gider bukadar basit ben sag bosken 140 ile gitsem sagdan giderim bukadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 26 Kasım 2007; 20:38:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

Arkadaşlar ben herzaman temkinli ve saygılı kullanırım. Benim bu durumum karşısında şimdiye kadar ufak defek yol hakkımı gasp dışında bana taciz olmadı. Eğer yolda böyle sıkıştırma neticesinde canıma kast eden beni tehlikeye atan birisine rast gelirsem,aracımda yürür durumdaysa, ruhsatlı tabancamı kullanıp kaportasında 16 delik açmaktan çekinmem. Buradanda bu haraketleri yapanlara önemle duyuruyorum. Benden kurtulması içinde 200 ü aşması lazım.

Lütfen tüm insaların trafikteki haklarına ve hayatlarına saygı.

Giden aractan ates etmediniz dimi daha once

Tavsiyem havaya sıkmanız kendi saglıgınız için giden aractan silah sıkmak ile duran arabadan sıkmak farklı BKZ: Dun kafasından polis tarfından vurulan genc

Silahınız bile düşürebilirsiniz keza solak değilseniz

Ayrıca ateş ettiğinizde direk suclusunuz ihbar etmeniz lazım cana kasıttan yatarsınız

Adam sizin hayatınız tehtid edicek hareket yaptıysa siz silah cektiyseniz sizin silah cekme olayınız

Adamın sizin hayatınızı tehtid ettikten sonra gerceklestiği için kendisizi savunma yalanınıza kimse inanmaz

Yapıcagınız en akıllı hareket plakayı alıp polise bildirmek dediğim gibi

Olay aynında silah cekemeyceğinize gore kin dolayısı ile suc artırırmına bile gidebilir saglam avukat

Forum uyelerinin hapis yatmasını istemeyiz değilmi

Ayrıca sizin orada nasıl bilmiyorum ama istanbulda birine silah cekmek cok fazla yurek ister

Sizin cektiğiniz 9mm silaha karsılık yarı otomatik cekicek sapık cok

Cogu arkadaşım silahlarını tasımadan bulundurmaya gecirdi keza

Sıktıgınız 16 mermi size faizi ile geri donebilir herkez oyle avukattan fln anlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 26 Kasım 2007; 20:45:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.