Şimdi Ara

Trafikte sıkıştırılıp taciz edildim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cbkbjk

Yahu ank-Esk yolu da bir o kadar geniş ve güzel bi yol ki ya o adam gidecek şerit mi bulamamış. Arkadaşım geçmiş olsun sana..

Adamın amacı zaten taciz etmek.O yolda da şerit bulamıyorsa artık...

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

geçmiş olsun Bizi Çağrsaydın Havadan Destek Verirdik Sen Hata Yapmışsın Çekecektin El Frenini Devriyajlan Birlikte Adamın Arkasına Gçecektin Ondan Sonra Sen Taciz Deil Tecavüzde Edersin Arabasına

vayyyyy sen çok film izlemişin hocam

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

geçmiş olsun Bizi Çağrsaydın Havadan Destek Verirdik Sen Hata Yapmışsın Çekecektin El Frenini Devriyajlan Birlikte Adamın Arkasına Gçecektin Ondan Sonra Sen Taciz Deil Tecavüzde Edersin Arabasına

vayyyyy sen çok film izlemişin hocam

Bencede...

• Sahsen ben oyle durumlarda debiyaja basiyorum, vites kucultuyorum, Ayagım debriyajdayken abanıyorum frene... Hemen ardından da debriyajı kaldırıp köklüyorum... Bu sırada gozum dikiz aynasında oluyor tabii... Beni taciz eden adamın surat ifadesi super oluyor!! Izlemeye deger... Ben bu hareketi son derece hızlı yaptıgım icin, aracı ne olursa olsun aramızdaki mesafe baya bi uzuyo o toparlayana kadar... Gene sıfırlarsa gene aynısını yapıyorum... Makas atması icin gereken tum boslukları dolduruyorum... Kesinlikle yol vermiyorum bir sure... Sonra basıp gidiyorum, becerebiliyorsa yetissin hiyaragası...
    Dj_Hutnu! Sahsen ben oyle durumlarda debriyaja basiyorum, vites kucultuyorum, Ayagım debriyajdayken abanıyorum frene... Hemen ardından da debriyajı kaldırıp köklüyorum... Bu sırada gozum dikiz aynasında oluyor tabii... Beni taciz eden adamın surat ifadesi super oluyor!! Izlemeye deger... Ben bu hareketi son derece hızlı yaptıgım icin, aracı ne olursa olsun aramızdaki mesafe baya bi uzuyo o toparlayana kadar... Gene sıfırlarsa gene aynısını yapıyorum... Makas atması icin gereken tum boslukları dolduruyorum... Kesinlikle yol vermiyorum bir sure... Sonra basıp gidiyorum, becerebiliyorsa yetissin
    bu durum banada uygun gibi geldi
    Işıkta mecburen durunca soldan gelip önümü kesmek istedi. Ben de kırmızada gazlayıp geçtim. Hala beni kovalıyordu. Baktım olacak gibi değil İlçe Emniyet' in önünde ki her zaman benzin aldığımn denzinciye arabayı çekip arabanın içinde bekledim. Zaten arabaya ne zaman binsem ilk iş kapıları kilitlerim.
    Sonra bu tinerci tipli taksici aracıyla geldi. Arabadan inip benim aracanın kapısını tekmeleye başladı. Bir yandan ana avrat sözvüyor. Ben hiç istifimi bozmadan el işaretiyle çekil git yaptım. Bu iyice zıvanadan çıktı.
    Sonra benzincide ki pompacılar bunu tuttukları gibi arabasına bindirdiler. Bu da çekip giti.

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Yıllar önce yol vermedim diye İstanbul' un orta yerinde taksicinin biri beni takip etmişti. Dikiz aynasından bakıyorum adam elinde ki metal parçasıyla tehditkar harekler içinde.
    Işıkta mecburen durunca soldan gelip önümü kesmek istedi. Ben de kırmızada gazlayıp geçtim. Hala beni kovalıyordu. Baktım olacak gibi değil İlçe Emniyet' in önünde ki her zaman benzin aldığımn denzinciye arabayı çekip arabanın içinde bekledim. Zaten arabaya ne zaman binsem ilk iş kapıları kilitlerim.
    Sonra bu tinerci tipli taksici aracıyla geldi. Arabadan inip benim aracanın kapısını tekmeleye başladı. Bir yandan ana avrat sözvüyor. Ben hiç istifimi bozmadan el işaretiyle çekil git yaptım. Bu iyice zıvanadan çıktı.
    Sonra benzincide ki pompacılar bunu tuttukları gibi arabasına bindirdiler. Bu da çekip giti.

İyiki o metal parçasıyla camları filan kırmamış.Sana da geçmiş olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Hutnu!

Sahsen ben oyle durumlarda debiyaja basiyorum, vites kucultuyorum, Ayagım debriyajdayken abanıyorum frene... Hemen ardından da debriyajı kaldırıp köklüyorum... Bu sırada gozum dikiz aynasında oluyor tabii... Beni taciz eden adamın surat ifadesi super oluyor!! Izlemeye deger... Ben bu hareketi son derece hızlı yaptıgım icin, aracı ne olursa olsun aramızdaki mesafe baya bi uzuyo o toparlayana kadar... Gene sıfırlarsa gene aynısını yapıyorum... Makas atması icin gereken tum boslukları dolduruyorum... Kesinlikle yol vermiyorum bir sure... Sonra basıp gidiyorum, becerebiliyorsa yetissin hiyaragası...

aslında onlara bu gerekiyor

geçen sene bende ankarada oturlanlar bilir akköprü migrosun olduğu yerden aşağı iskitlere doğru gidiyorum köprüyü çıktım aşağı doğru iniyorum ve akşam trafiği işten çıkmışım zaten en sol şeritteyim trafik normal ilerliyor önümdeki araç ile takip mesafesini koruyarak sakin gidiyorum öndeki araçla 1,5 - 2 araç sığacak kadar mesafe var sağımda benden biraz yavaş giden araçı solluyorum ve aracın yarısından çoğunu geçtim herkes normal gidiyor manyağın birisi 34 plaka şirket arabası ile arkamda tampona girmiş sellektör yapıyor 1 yaptı 2 yaptı 3 yaptı yanaşacak bi yer olsa yol vereceğim ama yok akşam trafiği zaten önümdeki aracında tampona girsem ne olacak yani biliyorsunuz ki aniden durmalar çok oluyor trafikte bende o nedenle 1-2 araba boşlukla gidiyorum bidaha yapınca sellektörü sankinliğimi kaybettim ve çok sevdiğim arabam bile gözümden çıktı aracım otomatik vites frene bi aslındım o sağa sola yalpalamaya başladı hemen gazı kökledim çarpmasın diye dikizden bakıyorum tabii sonra bastım gittim ama haketmişti sonra baktım kaptırmış geliyo geldi önüme geçti frene bastı 30 a düştü hızımız bende hiç aldırmadım sonrada defoldu gitti ama o korku yetmiştir ona bide dua etsin sakin günümdeydim

geçtiğimiz bayramda da ankaradan kasyeriye gidiyorum kayaşın oralardayım önümdeki araç normal 90 civarı gidiyor bende 100 cibarı gidiyorum ve sollamaya çıktım arkamda uzaklardan bi megane 140 ile felan geliyor ben o sırada sollamaya başladığım aracın yarısına kadar geldim bu megane arkama yapıştı zaten gelirkende sellektör yapıyordu girdi dibime hala sellektör yapıyor neyse sollayım kenara geçerim dedim yanımdaki araçlar kafa kafayayım ve hızımı 110 falan yaptım arkamdaki hala sellektör benim yine tepe attı bu defa arabada annem ile ben vardım ama gözüm görmüyo sollamadım yavaşladım taa hızımı 60 a falan düşürdüm bu mal hala sellektör yapıyo sinyalimi verdim sağa yanaştım camı açtım dışarı çıktım arkası kuyruk olmuş zaten uzandım çek lan sağa p... dedim elimle işaret yaptım baktı sonra bi baktım topuk bastı açtı annem olmasa kovalayıp yakalayım halledecektim ama neyse işte yani böyle beyinsizler çok arkadaşlar sinirlenmeyeyim diyorum ama bazen gerçekten adamı çileden çıkarıyolar

• Taksici o kadar aptal değil. Eğer camı kırsa ben de onu öldürsem ceza bile almam.
    Haneye tecavüz onda, nefsi müdafa bende olurdu. Üstelik birsürü şahit.

Özellikle o benzinciye çektim olay çıkacaksaşahidi bol olsun diye. Üstelik güvenlik kameraları da var. Yoksa İstanbul trafiğinde kovalamaca oynamaya meraklı değilim.

Olayı anlattığım bazı arkadaşlar "Ulam ben o durumda kaçarmıydım be. İner arabadan vurur kırardım" dediler. Ama öyle erkeklik genelde lafta kalıyor.

Taksici o kadar aptal değil. Eğer camı kırsa ben de onu öldürsem ceza bile almam.

Özellikle o benzinciye çektim olay çıkacaksaşahidi bol olsun diye. Üstelik güvenlik kameraları da var. Yoksa İstanbul trafiğinde kovalamaca oynamaya meraklı değilim.

Olayı anlattığım bazı arkadaşlar "Ulam ben o durumda kaçarmıydım be. İner arabadan vurur kırardım" dediler. Ama öyle erkeklik genelde lafta kalıyor.

Anlattığın adamın aptal olduğunu düşünmüştüm ben o yüzden herşeyi beklerdim...

• Geçmiş olsun. Hepsi cahillikten oluyor bunların,gerizekalıca bilinçsizce yapılmış hareketler doğuruyor işte.
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• quote:

Taksici o kadar aptal değil. Eğer camı kırsa ben de onu öldürsem ceza bile almam.

valla üstad lafta kalmadıını biçok kez çok taksiciye göstrdim bnce yanlış yapmışsın böle magandaları inip dövmediin sürece bişey hallolmuor bn ank. etlikten keçiörene geliorum bi düzlük var orda bastım geliorum bi siena yanından geçerken birden kırdı onüme böle samtimlerle sıyırdım açtım nası araba kullanıon la sn dedim bastım gidiom baktım peşimde snmisin bunu yapan geçtim yanına lan y..şak adam gibi dur lan dedim baktım hala arkamdan gelio çek lan sağa dedim sora çekmedi soraki ışıklarda abi kusura bakma dedi gitti

• beni eşimin yanında bi bayan şöför tacizetmeye kalkmıştı bi ara hatta ışıklarda duruncacamdan kartını içeri atmıştı....
    rezil bi durumdu yaaaa

• İstanbul da taksiciye minibüscüye bulaşmayacaksın. Bulaşanların sonları malum..

geçmiş olsun dostum.
  • arabanın camından kalaşnikofu çıkaracaktın. kuru sıkıda olur

Orjinalden alıntı: gooogle96

arabanın camından kalaşnikofu çıkaracaktın. kuru sıkıda olur

Babam emniyetten emekli. Bana sürekli: "Sakın kurusıkı tabanca taşıma. Çünkü karşı tarafta gerçek silah varsa seni vurur ve hiç ceza almaz. Çünkü sende kurusıkı olduğunu bilmiyor ve nefsi müdafaya girer" derdi.
  • cok gecmiş olsun arkadaşım malesef türkiyede arac kullananların büyük bir coğunluğu moron kendini beğenmiş altındaki arabaya güvenen kendi aracından gücsüz ve uygun aracları ve kullanıcılrını küçük gören gerizekalı cok banada olmuştu gereceden cıktım gecen yaz mercedes jiip yoldada tamir var tek şeritten veriyorlar neymiş ben emliyet şeridine giricem yine o gerizekalı sürüçülerin yedğini içtiğini attığı şişe bira kutusu lastik parcaları olan yre giricekmşlim oda gececekmiş vermedim yol o girdi aklınca sıkıştracaktı benim üstüme geldi gazdan ayağımı cektim sağ sol yptı salak azdaha giriyordu bariyerlere yani cok dövsen hangisini vursan hangisini vuracaksın

ben daima söylerim bir ülkenin insan kalitesini trafik gösterir türkiyedede trafik berbat kimse kurallara uymuyor birbirine yol vermiyor büyük bir coğunluk kuru cahil cebinde parası olan dünyayı ben yarattım sanıyor tam bir rezillik iğrenclik insan kalitemizde ortaya cıkıyor...

öyle arkadan yapışanlarla belli bir süre oynyın hiç ummadığı bir sırada arka sisleri yaktınmı bak ne yapıyor onuda yaptım herif kendini cıtıra atıyordu

birde plakasını alın bildirin şehir dışında yakalıyorlar ben cok aradım bir bakıyorum polisin köpeği olmuş geziyor peşinde

• valla bende çayyolunda oturuyorum...
    malessef üzülerek söylüyorum bu çayyolunda yaşayanlar kadar görgüsüz adam görmedim(lafım herkese değil) ya hertürlü tehlike bunlarda ..
    tamponuna yapışıyor yolda .....
    yeşil ışık yanmadan korna çalan...
    özellikle söylüyorum bulvarı bilen bilir çayyolunda beraber arka arka çıktığımız adam bulvarda sana sellektör yakıyor sıkıştıryor...
    bunlar nasıl sürücü anlamıyorum...
    gece gelirken ciddi anlamda tedirgin oluyorum yolda...
    yakıyor arkadan sisi tamponuna yapışıyor seni taciz ediyor..
    anladık araban sağlam yanındakine hava yapacaksınbda başkalarınında düşün o araç sahipleri yüzünden kaza yaparsak ne olacak...
    benimde arabam orta halli bir araç...
    bu kadar olmaz....
    iakalinli seni anlıyorum..
    aynı dertten bende yaşıyorum ve yaşadım...
    benim çözüm yolum peşine takılıp duruduğu yerde bir temiz sopa atmak...
    başka bir çözümde var o da direkt man o araç sahibini 156 yada 155 şikayet ediyorum...
    ve takip ediyorum sonucunu...
    özellikle sonradan xenon far takanlar ve ve motorlarını güçlendirenlere kızıyorum...(fabrika çıkışıi se öyleyse ozaman lafım yok...)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.