Şimdi Ara

Trafikte sıkıştırılıp taciz edildim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün öğle saatlerinde Ankara'da Eskişehir yolunda oldu.Hızım 100KM/h civarı ve arkadan doğru son hızla gelen bir hayvan yüzünden korkulu anlar yaşadım,korna çalmama rağmen uzun bir süre tampona yapışık gittik,frenleyemedim tabi,hızlanıp şerit değiştirmeme rağmen arkamdan geldi sonra bıraktı ve gözden kayboldu.O hızda temas olsa parçamız kalmazdı sanırım.İlk defa birisini yakalayıp uzun süre dövmek istedim hatta Çayyolu'na girince etrafa bakındım ama göremedim.
    Arkadaşlar böyle cahiller varken bizden adam olmaz.Altımdaki araba sıradan bir araç,kafamda binbir tane sorun,bir de zengin p....lerinin oyuncağı oluyoruz ona bozuluyorum.

• Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.Maalesef böyle magandalarla aynı ülkede yaşıyoruz.Kendi hayatlarını bırak bizim hayatımızla oynuyorlar.Allaha emanetiz gerçekten.Trafik oyuncak değil birilerinin öğretmesi lazım bunlara ama ne mümkün.Şile yolunda da böyle bi maganda beni sıkıştırmıştı.Üstelik arabamda yaşlı insanlar ve bir de çocuk vardı.Umarım bir gün taciz ettikleri insanlara bir zarar vermeden bir yerden aşağı uçar ve can çekişe çekişe ölürler.

Altındaki arabayı merak ettim ama doğrusu,konuyla pek ilgisi olmasa da.
  • Beyin yoksunu insanlardan ne bu çektiğimiz ya.Bende ne zaman trafikte arkama biri yapışıp taciz etmeye kalksa frene yüklenirim ona o korku yetiyor gerçekten.He isterse gelip vursun sonra dünya kaç bucakmış görür.
  • Konu yanlış yerlere çekilip araba kıyasına dönmesin diye yazmadım ama benim araç aile arabası Corolla...Diğer aracın da motoru 2.4 olması lazım sanırım...

Orjinalden alıntı: iakalinli

Konu yanlış yerlere çekilip araba kıyasına dönmesin diye yazmadım ama benim araç aile arabası Corolla...Diğer aracın da motoru 2.4 olması lazım sanırım...

Yanlış anlama öyle bir amacım da yok.Sadece bu baba parasıyla araba almış artistlik yapanlar genellikle kendisinden daha kötü ve baya kötü durumda olan araçlara böyle yapıyorlar.O yüzden merak ettim

Benim BMW kullanan bir ablam var.Kendisini de kartal sahilinde böyle taciz etmişlerdi.Hemde Hyundai bir arabayla.Yani bu beyinsiz arkadaşlarımız ancak kendisini üstün gördüklerine karşı böyle yapabiliyorlar

• gecmiş olsun kardes bu magandalar bitmez malesef bizde bu kafa yapısı degişmedikçe
  • Yahu bazen de öyle güzel yolculuklar oluyor ki, örneğin (şehirler arası) gidiş geliş yolda kamyonlar ya da zemin yüzünden trafik ağırlaşıyor ve kimse birbirini geçmeye çalışmadan mesafesini de koyarak gidiyor,bazen hiç hatalı sollama görmüyorum acaba diyorum forumdan arkadaşlar mı var burada :) Bazen de 200 km yol gidiyorsun ama eve vardığında şükrediyorsun,sağ salim geldik diye.
    Trafikteki davranışlar insanların eğitim seviyesi ve sosyalleşme yönünde bilinçlenmesi ve de toplumsal sorumluluk alma olgunluğuna erişmesiyle çok alakalı. Aynı kişi şehitler için aracına ya da evine bayrak takabiliyor ama trafiğe çıktığında kendisi de can alan bir teröriste dönüşüyor..

bu tip durumlarda soğukkanlı olmak lazım, arkadaşın birisi üstte yazmış ben frenlerim o korku ona yeter demiş gerçekten haklı yalnız araba doluysa riske girmeye gerek yok sinyalini verip şerit değiştireceksin hala bırakmıyorsa peşini yapacak bişey yok asılacan frene...

tekrardan geçmiş olsun...

den alıntı: KaSSaS

abi bu ülkede böyle kendini nimetten sanan lavuklar bol, kendilerini şoför sanıyolar. Geçmiş olsun.

bu tip durumlarda soğukkanlı olmak lazım, arkadaşın birisi üstte yazmış ben frenlerim o korku ona yeter demiş gerçekten haklı yalnız araba doluysa riske girmeye gerek yok sinyalini verip şerit değiştireceksin hala bırakmıyorsa peşini yapacak bişey yok asılacan frene...

tekrardan geçmiş olsun...

Nasıl asılıcan frene?Arka camdan adamın midesini görücem neredeyse o kadar dibimde,tampon tampona ...
    Renault Clio 1.6 RXT
  • Frene filan asılınmaz orda arkadaşlar.Kim durduk yere sorun ister.Basıp kaçıcak sonra adi herif.Yaptığınla kalıcaksın.

• Benimde keyfim yoktu bu hafta sağ şeritten paşa paşa gidiyorum. Arkama yapışmayan kalmadı birazda tasarruf yapayım dedim açtım Cruise Control 'u . Be adam madem hızlanacaksın soldan solla devam et .

Bizim Millet şeritlerin ne amaçla kullanılacağını da bilmiyor ki .. Sağ şeridi ağır vasıta soluda hızlı gitmek isteyen için sanıyor . Hayır , Yanlış ! Sol Şerit adı üstünde araç sollamakta kullanılan şerittir trafikte de sağ şeritten seyir edilir. Ama biz bu kuralı fi tarihinde ortadan kaldırdık tabi. Hoş ben 19 yaşındayım bilip uyguluyorum benden yaşça büyük abilerim amcalarım durumdan bi haber ..

İlk defa bu depomda kimseye bulaşmadan tasarruflu bir şekilde gidiyorum. Evlerden Irak..

Arkadaşım sanada geçmiş olsun geç sağa hızını düşür devam et geçsin c* dibine kadar yolu var ..

Sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 26 Kasım 2007; 21:24:15 >

• Allahından bulsun.
    God doesn't play dice with the universe.
    2013 BMW 1.16d Sportline
    2015 Mercedes C200d Fascination
  • Peşini bırakmıyosa emniyet şeridine çekip "konuşmak" lazım böyle itlerle..
    Geçmiş olsun, ne diyelim.

çok geçmiş olsun arkadaşım alladan kaza yasanmamıs
  • Yahu ank-Esk yolu da bir o kadar geniş ve güzel bi yol ki ya o adam gidecek şerit mi bulamamış. Arkadaşım geçmiş olsun sana..
  • abicim yapacağın tek şey çokçok hafif hafif frene basmak bak ozaman arkadaki nası terliyo tabi birden basarsan arkadan çarparda böyle frene basmakla basmamak arası bişey sadece arka fren lambaları yansın hafif hafif yapıcan bak nası oluyo

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.