Şimdi Ara

Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta sonu bir markanıın bayisindeydim. Bayi hem chery hemde farklı bir markaya hizmet veriyordu. Serviste ufak bir gezintiye çıktım ve servisteki tüm araçlar chery markaydı ve önden darbeliydi. Genelde Alia ve Tiggo marka araçlar vardı. Bana garip gelen hiç arkadan darbeli araç yoktu hepsi anlaşmış gibi önden darbeliydi ve perte çıkarmak için rapor tutuluyordu. Sanırım birileri bu araçlardan kurtulmak için kasıtlı olarak bu araçları çarpıyor olabilir mi? Zaten bu araçlar inanılmaz pahalıya satılıyor bir de perte çıkartıp kaskodan paralarını geri alıyorlar. Burda büyük bir vurgun söz konusu gibi geldi bana

• Zaten artık trafikte 1 tane bile görmüyorum bu araçlardan
  • Frenlerinde kronik bi sorun olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Frenlerinde kronik bi sorun olabilirmi?
    Ben bi sürü görüyorum.

Chery çok yok ama Geely görüyorum genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ben bi sürü görüyorum.

Chery çok yok ama Geely görüyorum genelde.

Alıntıları Göster
    Sanmam cunku frenler ab standartlarına uyuyormus bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

Sanmam cunku frenler ab standartlarına uyuyormus bunların

Alıntıları Göster
    ilginçtir patronumum karısı tiggo ile 15 gün evvel şehir içinde kaza yapmış ve yanılmıyorsam kalça kemiğini kırmış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: salserol

ilginçtir patronumum karısı tiggo ile 15 gün evvel şehir içinde kaza yapmış ve yanılmıyorsam kalça kemiğini kırmış :(

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaşa katılıyorum.. adamlar bu arabaları satamıyor satsa da yok parasına gidecek. en iyisi mi pert yapalım paramızı kurtaralım derdindeler.. eee alırken aklınız neredeydi diye sorarlar adama..
    sigorta şirketlerine müstahak ama bu tiplere göz yumar olan doğru düzgün vatandaşa olur.. zam olarak döner yani demek istediğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Tiguan bu kadar kötü mü?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chery ne ya çizgi film karakteri gibi. Kimseye önermeyin bu aracı 20bin tlye ikinci elleri var sahibindende. 20bine jip mi olur lan

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Chery ne ya çizgi film karakteri gibi. Kimseye önermeyin bu aracı 20bin tlye ikinci elleri var sahibindende. 20bine jip mi olur lan

Chery chery lady vardi birde : ))
  • quote:

Zaten artık trafikte 1 tane bile görmüyorum bu araçlardan

Daha dün bir Tiggo gördüm 120 ile sollayıp geçti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

quote:

Zaten artık trafikte 1 tane bile görmüyorum bu araçlardan

Daha dün bir Tiggo gördüm 120 ile sollayıp geçti beni

Alıntıları Göster
    Çin arabası alacaksan Geely al, Volvo'yu almaktan öte çin markalarının en sağlam aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Çin arabası alacaksan Geely al, Volvo'yu almaktan öte çin markalarının en sağlam aracı.

Alıntıları Göster
    Bir de reklamı vardı. Şafak Sezer oynardı.

Benim adım Kazım. Bu Chery bana lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Bir de reklamı vardı. Şafak Sezer oynardı.

Benim adım Kazım. Bu Chery bana lazım.

Bence böyle bir olay olsaydı kasko şirketleri durumu anlarsı diye düşünüyorum. Peşpeşe peşpeşe benzer kazalar gelince uyanırlardı herhalde.

• quote:

Hafta sonu bir markanıın bayisindeydim. Bayi hem chery hemde farklı bir markaya hizmet veriyordu. Serviste ufak bir gezintiye çıktım ve servisteki tüm araçlar chery markaydı ve önden darbeliydi. Genelde Alia ve Tiggo marka araçlar vardı. Bana garip gelen hiç arkadan darbeli araç yoktu hepsi anlaşmış gibi önden darbeliydi ve perte çıkarmak için rapor tutuluyordu. Sanırım birileri bu araçlardan kurtulmak için kasıtlı olarak bu araçları çarpıyor olabilir mi? Zaten bu araçlar inanılmaz pahalıya satılıyor bir de perte çıkartıp kaskodan paralarını geri alıyorlar. Burda büyük bir vurgun söz konusu gibi geldi bana

Zor o işler.Yok arabayı çarp yok perte çıkar falan adamın aklını alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Hafta sonu bir markanıın bayisindeydim. Bayi hem chery hemde farklı bir markaya hizmet veriyordu. Serviste ufak bir gezintiye çıktım ve servisteki tüm araçlar chery markaydı ve önden darbeliydi. Genelde Alia ve Tiggo marka araçlar vardı. Bana garip gelen hiç arkadan darbeli araç yoktu hepsi anlaşmış gibi önden darbeliydi ve perte çıkarmak için rapor tutuluyordu. Sanırım birileri bu araçlardan kurtulmak için kasıtlı olarak bu araçları çarpıyor olabilir mi? Zaten bu araçlar inanılmaz pahalıya satılıyor bir de perte çıkartıp kaskodan paralarını geri alıyorlar. Burda büyük bir vurgun söz konusu gibi geldi bana

Zor o işler.Yok arabayı çarp yok perte çıkar falan adamın aklını alırlar.
    bir aracı bilerek perte çıkarmak için gidip bir yerlere çarpmak yürek ister, heleki bu araç çin malıysa

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

bir aracı bilerek perte çıkarmak için gidip bir yerlere çarpmak yürek ister, heleki bu araç çin malıysa

Ufak bir hızda pert oluyorsa pek sorun olmaz
  • K.PAŞALI kullanıcısına yanıt
    asıl sorun orada işte, ufak bir hızda pert olan araç can güvenliğini nasıl sağlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

asıl sorun orada işte, ufak bir hızda pert olan araç can güvenliğini nasıl sağlayacak
    Çin malı Geely emgrand'lar da patlamış gibi görünüyo, şikayetvar sitesindeki şikayetler akıllara zarar, normal markaların pimpirikli sahiplerinin şikayetlerine de hiç benzemiyo, üretim hatalı veya kalitesiz malzeme kullanılmış araçlar ithal edilmiş olabilir. İlk getirdikleri geely echo da bi garipti direksiyon 10 derece sola bakıyodu yani sürücü koltuğunda düz otururken iki elle direksiyonu tuttuğunda bir elin daha önde kalıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panda34

Çin malı Geely emgrand'lar da patlamış gibi görünüyo, şikayetvar sitesindeki şikayetler akıllara zarar, normal markaların pimpirikli sahiplerinin şikayetlerine de hiç benzemiyo, üretim hatalı veya kalitesiz malzeme kullanılmış araçlar ithal edilmiş olabilir. İlk getirdikleri geely echo da bi garipti direksiyon 10 derece sola bakıyodu yani sürücü koltuğunda düz otururken iki elle direksiyonu tuttuğunda bir elin daha önde kalıyo.

Alıntıları Göster
     Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 7 Haziran 2013; 21:02:00 >

• Bi tane Geely vardı burada da ama 2 yaşında belki ama görseniz 15 dersiniz.
    Yıpranmış ama kullanım değil zaman yıpratmış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.