Şimdi Ara

Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet garantinin 5 yıl 150 bin km olduğunu öğrenmiş oldunuz

Yorumunuz nedir çok merak ediyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmiyetteki, sanayi bakanlığının otomobiller için belirlediği yasal garanti süresinden bahsettim yoksa hemen hemen her marka zaten +garanti hizmeti sunuyor. Kimi sonradan +garanti satıyor kimi de arabanın fiyatına yedirip öyle bu hizmeti sunuyor;

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=19782&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5

https://chery.yuzbasiogluoto.com.tr/servis/garanti

https://cherytr.com/application/files/8216/9394/5644/Chery-Garant-_Kullanim-Klavuzu-20032023.pdf

Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert!

Yorumunuz nedir merak etmiyorum çünkü boş insanlarla polemiğe girmek karakterime uygun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 22 Eylül 2023; 16:57:55 >

• Hahahahaahhaah olaya bak şaka gibi…

Millet arabanın dandikliğinden satamamış ve çareyi kasko yaptırıp perte çıkarmakta bulmuş parasını kaybetmemek için..

Fazlasıyla ironik..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Çekik gözlülerle her platformda mücadelemiz devam edecek

Vatandaşın kapısının önüne kaliteli arabalar çekmesini sağlamak için kendimi yetkili ve etkili hissediyorum.

En azından vatandaşı şeffaf ve doğru biçimde bilgilendiriyoruz.

Bunlara göre dünyayı çekik gözlüler ayakta tutuyor, taklit hile hurda çakma mal yapmaz, Çok kaliteli, çok az yakıyor, Türkiye’de 50 senedir mal satan çok dürüst firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 22 Eylül 2023; 18:52:42 >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    İşte bizim derdimiz tam da bu, millet premium’a binsin, çeksin kapısının önüne bmw’yi, mercedes’i, Vw’yi, audi’yi balkondan çayını yudumlayarak izlesin arabasını.

•  Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert!

Bu chery sizi amma gerdi  Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert! 

üslubundan ne kadar DOLU bir canlı olduğun ortaya çıkıyor hadi sen avrupali hans kazığı yemeye devam et canım sana da blok  Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert! 

• 5 yıl garanti verenler var ama 150 bin km garantiyi hangi firmalar veriyor hocam? 150 bin km oldukça yüksek bir kilometre. Vw bile 90 bine kadar garanti veriyor. Takdir edilmesi gereken bir durum bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Eylül 2023; 18:36:42 >
  • Kimi + olarak sunuyor kimi de aracın parasına entegre ediliyor..

Yasal olan 2 sene 60.000km garanti sonrası +5 yıl 200.000km garanti alabilirim şu an

Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 22 Eylül 2023; 19:30:40 >
  • ben garantiden değişen pahalı bir parça görmedim. motor olsun şanzıman olsun kullanıcının %99 unun bozamayacağı şeyler ama hiç biri de garantiye girmez.

• Başlığı 10 sene sonra up'layan kişiyi hayal ettim ve tutturdum.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156904619

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Eylül 2023; 14:20:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O garanti 2 yıl 60 bin km’nin üzerine + olmuyor. Toplam süre o kadar. Bilginiz olsun.

Yani o 40 bini verince aracınızın toplam garanti süresi 5 yıl veya 200 bin km olur.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    DH Ölücüler Birliği olarak kaliteli malı ucuza arayanlara yardımcı olmak görevimiz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.