Şimdi Ara

Trafikte Bilincli Hareket Ediyorum Kulubu (75 Kisi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
4
Favori
18.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok zorda kalırsam telefonu açıp, hoparlöre alıyorum ve görüşmemi öyle yapıyorum. Diğer kurallar beni tanımlıyor. Beni de yazın lütfen.

Orijinalden alıntı: Ugur851
    Çok zorda kalırsam telefonu açıp, hoparlöre alıyorum ve görüşmemi öyle yapıyorum. Diğer kurallar beni tanımlıyor. Beni de yazın lütfen.

Tamamdir hocam eklemeyi yaptim.

Ek yapmak isteyecek ve bizlere keske sunlara da dikkat etsek dedirtecek arkadaslarin katilimlarini da bekliyoruz. Biz superiz, olduk bittik pistik degil tabii :) Her zaman ogrenilecek seyler var...
  • Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Yarı profesyonel bir bisikletçi olarak malum sürücülerden çok çeken bizleriz. Ayrıca sürücü olarak da diğer trafik unsurlarına, özellikle bisiklet ve motosikletlere karşı daha temkinli oluyorum. Kırmızı ışıkta geçenleri, cep telefonu ile konuşanları ise hemen 155'e ihbar ediyorum.

- Yeşil ışık dalgaya geçtiğinde yetişmek için gazı köklemek yerine, ayağımı gazdan çeker ışıkta dururum.

Bu madde yüzünden 2 sene evvel çok yakın bir komşumuz karı koca hayatlarını kaybettiler. Biraz meyilli bir yol düşünün, karşıdan gelen araç görünmüyor baya yaklaşmadan, bizim komşu da ışıklarda bekliyor sola dönecek, ışık yeşil oluyor yavaşça kalkıyor diğer şeride geçiyor ama yetişecem diye karşıdan gelen son hızla gelen bir araç arabalarını resmen biçiyor, karı-koca hayatlarını kaybediyorlar. Tahminlere görgü tanıklarına göre araç resmen 130-140la geliyormuş...

İstediğimiz kadar dikkatli sürelim, trafikteki herkes bilinçlenmedikçe yok yere daha çok hayatlar kaybederiz.

Orijinalden alıntı: tahrikk
    Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Yarı profesyonel bir bisikletçi olarak malum sürücülerden çok çeken bizleriz. Ayrıca sürücü olarak da diğer trafik unsurlarına, özellikle bisiklet ve motosikletlere karşı daha temkinli oluyorum. Kırmızı ışıkta geçenleri, cep telefonu ile konuşanları ise hemen 155'e ihbar ediyorum.

haklisiniz, bisiklet ve motorsikletlere dikkat edilmesiyle ilgili gordugum en guzel en anlamli tv reklami sudur:

155 tecrubelerinizi paylasabilir misiniz? sonuc aldiniz mi? polisten size donen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6
    Lütfen şu maddeyi de ekleyelim:

- Yeşil ışık dalgaya geçtiğinde yetişmek için gazı köklemek yerine, ayağımı gazdan çeker ışıkta dururum.

Bu madde yüzünden 2 sene evvel çok yakın bir komşumuz karı koca hayatlarını kaybettiler. Biraz meyilli bir yol düşünün, karşıdan gelen araç görünmüyor baya yaklaşmadan, bizim komşu da ışıklarda bekliyor sola dönecek, ışık yeşil oluyor yavaşça kalkıyor diğer şeride geçiyor ama yetişecem diye karşıdan gelen son hızla gelen bir araç arabalarını resmen biçiyor, karı-koca hayatlarını kaybediyorlar. Tahminlere görgü tanıklarına göre araç resmen 130-140la geliyormuş...

İstediğimiz kadar dikkatli sürelim, trafikteki herkes bilinçlenmedikçe yok yere daha çok hayatlar kaybederiz.

ekliyorum hocam, maalesef bu konu cok buyuk bir yara... ben de bunu ilk ehliyet aldigimda karabaglar izmirde yasayarak ogrendim...

• Almanya´da saten tüm Kurallari mecburen uyuyoruz , Emniyet Kemersiz araba süremiyorum nedeni ise Uyari Ikaz sesi .

Benide Listeye yazabilirsin

Madde ekleyin: Yağmurlu havalarda yayalara sıçrayan sulara karşı yerine göre yavaş ve kaldırımdan uzak giderim.
  • Yukarıda bahsi geçen tüm kurallara uymak için elimden geleni yapıyorum. Ayrıca, ya ben göremedim ya da henüz eklemediniz, kaldırıma park edenler benim için trafikteki birinci düşmanlar olarak yer almaktadır ve yayalar ile ilgili tüm kurallar en azından benim açımdan diğer kurallardan bir adım önde yer almakta.

Orijinalden alıntı: webbie
    Yukarıda bahsi geçen tüm kurallara uymak için elimden geleni yapıyorum. Ayrıca, ya ben göremedim ya da henüz eklemediniz, kaldırıma park edenler benim için trafikteki birinci düşmanlar olarak yer almaktadır ve yayalar ile ilgili tüm kurallar en azından benim açımdan diğer kurallardan bir adım önde yer almakta.

uygunsuz park edenler diye bir madde yazmistik hocam...:) sizi de ekledik...
  • güzel oluşum. beni de eklerseniz sevinirim...

Orijinalden alıntı: yapici
    Beni de eklerseniz sevinirim, bu arada logo ve imza tam belli mi. Yukarıda ki mi olacak

seve seve ekleriz hocam, oneriniz olursa logo hakkinda cok seviniriz. ben ondermistim trafikte sorumluluk logosunu. amabir turlu imzama koymayi basaramadim. bu konuda onculuk edebilen olursa sevinirim...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk
    Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Yarı profesyonel bir bisikletçi olarak malum sürücülerden çok çeken bizleriz. Ayrıca sürücü olarak da diğer trafik unsurlarına, özellikle bisiklet ve motosikletlere karşı daha temkinli oluyorum. Kırmızı ışıkta geçenleri, cep telefonu ile konuşanları ise hemen 155'e ihbar ediyorum.

haklisiniz, bisiklet ve motorsikletlere dikkat edilmesiyle ilgili gordugum en guzel en anlamli tv reklami sudur:

155 tecrubelerinizi paylasabilir misiniz? sonuc aldiniz mi? polisten size donen oldu mu?

keşke motorsiklet kullananlar böyle düzgün düzgün şeridinde gitseler, trafikte kendi kullandıkları araçların da "taşıt" olduklarını önce kendileri kabul edip, kırmızı ışıkta en öne geçmeye çalışmasalar, yoğun trafikte ikide bir kornaya basıp sizi şeridin sağına ya da soluna itmeye çalışmasalar, araçların aralarından geçmeseler çok güzel olacak (ben emniyet şeridini kullanmalarına da karşıyım ama yasal mı değil mi bilmiyorum)

o kendisini taşıttan saymıyorsa kusura bakmasın ama ben de onu taşıttan sayamam, sonra vay efendim büyük araç sürücüleri bizi sıkıştırıyor...
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R

• .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderYapici -- 7 Kasım 2010; 23:34:07 >
    fekat bazen mecburen telefonlara yanıt veriyorum. bir de haklıyken hakkımı pek yedirmiyorum diğerlerinin hepsine katılıyorum canı gönülden
  • Editledim ben biraz daha, kirli bolgeleri sildim ve logo ya biraz keskinlik verdim yazilarin daha iyi okunmasi acisindan..
    Yaziyida altda daha cok hosuma gitti icin alta aldim, umarim bir sakincasi yoktur

Kod:
    [center][image]http://img210.imageshack.us/img210/7492/65137289.gif[/image][/center][center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_44243114/mpage_1/key_/tm.htm]DH TRAFIKTE BILINCLI DAVRANIYORUM KULUBU[/b][/center][/link]

Edit: Logo yu .Gif yaptim, bu sayede artik arka tarafi beyaz degil, forumda post atilan renk olucaktir.. (postlarin arka rengi bir beyaz bir gri oldugu icin, simdi uyum sagliyor 2 sinede )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 7 Kasım 2010; 20:04:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.