Şimdi Ara

Trafikte Bilincli Hareket Ediyorum Kulubu (75 Kisi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
4
Favori
18.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginçtir ki NOKIA N73 cihazımın handsfree ve mikrofonunun gayet kuvvetli iş gördüğünü birkaç ay önce fark ettim. Telefon etmem araç hareket halindeyse ancak telefon çalarsa sadece ahizeyi kaldırma tuşuna basıyorum, orta konsolda dururken hem sesim karşı tarafa iletiliyor, hem de karşı tarafın sesini telefonun kendi hoparlöründen duyabiliyorum. Handsfree özelliği çok hoşuma gitti. İllâ birisine telefon etmem gerekiyorsa uygun bir yerde sağa çekiyor ve araçtan inerek görüşme yapıyorum (Faraday kafesi).

quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Cep telefonu maalesef uymuyor ama onun için de en kısa zamanda bluetooth kulaklık edineceğim. Eklerseniz sevinirim
  • böyle bir uygulamaya bende destek veririm www.2elotomobil.net sitesi olarak.

Orijinalden alıntı: trambolin
    böyle bir uygulamaya bende destek veririm www.2elotomobil.net sitesi olarak.

Ekledim hocam, sticker yapmaya az kaldi :)
  • Lapya kurmusta bizmi katilmiyacagiz :)
    Cok nadir ve kisa olarak arada hiz yapsamda dikkat ederek bos bir trafikde, genelde cok sakin ve kararli davranirim herzaman..
    Sinyal vermiyen, sisi acanlara bende herzaman gicigim %95 ine uyuyorum

Ozellikle madde: -Yol hakkın olduğu zamanlarda bile yol veriyorsan,
    Bunu yaptiginda, karsidaki selam vererek gecmesi benim cok hosuma gidiyor

Logo hazir oldugunda, Alfa yi cekicegim assagidan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 5 Kasım 2010; 15:24:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo
    %100 olmasada %95 uyuyorum bu maddelere...Eklermisiniz.

Hangileri hocam zorlandiginiz, belki siz de bir aylik surede kendinizi denersiniz, ekledim sizi de...

-Kirmizi isikta gecenin dordunde kamera olmasa da duruyorsan, /Evet geçiyorum bazen ama 2-3 kez sellektör yapıyorum geçmeden...Bir de cep telefonuyla konuşmamayı alışkanlık haline getirmem gerektiğini düşünüyorum...

üzülmemek ve üzmemek için temkinli olmakta herzaman fayda vardır

yanımdaki kişi kemerini takmadığı sürece arabayı dahi çalıştırmıyorum.
    sinyalleri sokak aralarında arkamda araç yoksa bazen unutuyorum ama daha dikkatli olacağım.
    önümdeki araç hatalı kusurlu bir hareket yapıyorsa daha da panikletmemek için kornayı çalmıyorum, kendimi kurtarmışsam benim için yeterlidir..

tek kusurum yüksek seste müzik dinlemek sanırım =)) onu da test ettim dışarı çok ses çıkmıyor (aracın kendi hop.leri ile dinliyorum ek bir tesisat vs yok)

Orijinalden alıntı: aytacfx
    Lapya kurmusta bizmi katilmiyacagiz :)
    Cok nadir ve kisa olarak arada hiz yapsamda dikkat ederek bos bir trafikde, genelde cok sakin ve kararli davranirim herzaman..
    Sinyal vermiyen, sisi acanlara bende herzaman gicigim %95 ine uyuyorum

Ozellikle madde: -Yol hakkın olduğu zamanlarda bile yol veriyorsan,
    Bunu yaptiginda, karsidaki selam vererek gecmesi benim cok hosuma gidiyor

Logo hazir oldugunda, Alfa yi cekicegim assagidan

@aytac hosgeldin hocam. Aynen dedigin gibi, karsidan aldigin bir tebessum, bir bas selami, elin gogse gidip sessiz bir eyvallah cekis, gunun tum yorgunlugu gidiyor. Bir de tersi var tabi, hakkin olan yolu sana vermemk icin sagindan sagindan girenler, burnunu viraji icten alip sana dokundracak kadar girenler koca bir mutlu gecen gunu berbat edebiliyor...

• "yanımdaki kişi kemerini takmadığı sürece arabayı dahi çalıştırmıyorum."

Buda cok guzel, bende calistiriyorum ama surmuyorum

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!
    beni de ekleyin ama mümkünse 41.kişi olarak (41. !!!Chinogolog!!!)

yanımdaki kişi kemerini takmadığı sürece arabayı dahi çalıştırmıyorum.
    sinyalleri sokak aralarında arkamda araç yoksa bazen unutuyorum ama daha dikkatli olacağım.
    önümdeki araç hatalı kusurlu bir hareket yapıyorsa daha da panikletmemek için kornayı çalmıyorum, kendimi kurtarmışsam benim için yeterlidir..

tek kusurum yüksek seste müzik dinlemek sanırım =)) onu da test ettim dışarı çok ses çıkmıyor (aracın kendi hop.leri ile dinliyorum ek bir tesisat vs yok)

Tamamdir hocam, cami acmadigin muddetce muzik sesi aynen dedigin gibi, bazi sarkilar var ki sesi acmazsan olmaz:)
  • Beni de ekler misiniz?

Orijinalden alıntı: bosphorus74
    Beni de ekler misiniz?

@bosphorus

Hemen hocam

@genel

Arkadaslar bir suredir dikkatimi ceken bir yapilanma var, trafikte sorumluluk hareketi. Hem bu cabalarina destek olmak, enerjiyi dagitmamak hem de farkindalik yaratmak icin isterseniz logolarini bu kulubumuzun de imzasi yapalim. Ne dersiniz?

Logolari bu:http://i.imgur.com/Clv9W.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 5 Kasım 2010; 15:57:25 >
  • evet benimde tek problemim yüksek sesle müzik dinlemek ama camı açmıyorum kimse rahatsız olmasın diye

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
    Benide listeye eklermisin.

Turkce karakter problemim var, kullandigim telefonun klavyesinden dolayi, kusura bakmayin hocam, ekledim. Sizden de yol videolari bekliyoruz bu arada :)

Daha araba alamadım Alır almaz aklımda güzel projeler var

bir iki tanesinde kusurumuz vardır belki, bu vesile ile onlardan da kurtuluruz inşallah.

[ b]DH TRAFIKTE BILINCLI DAVRANIYORUM KULUBU

[ img]http://i.imgur.com/zuqpS.png[/simage]
  • ~askarsa ekledim hocam, ne guzel soylemissiniz, burayi hatkrlayip yanlislarin ustune gitmemize vesile olmasi cok faydali olur...

Golf MKVII 1.2 tsi dsg midline plus 2012 beyaz renk
  • quote:

~askarsa ekledim hocam, ne guzel soylemissiniz, burayi hatkrlayip yanlislarin ustune gitmemize vesile olmasi cok faydali olur...

inşallah. başlık da üstlerde kalırsa hep hatırlamış oluruz.

bir kişi bile bilinç kazansa yeter.belki o bir kişinin bilinç kazanması birinin hayatını kurtulmasına sebep olur.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.