Şimdi Ara

Trafik kazasında en yakın arkadaşlarımdan birini kaybettim :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

21.02.2010 15:06

ANTALYA/ AHT

Ankara'daki Salsa ve Dans Sporları Ligi dans yarışmasından dönen Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini taşıyan minibüsün Burdur'da devrilip elektrik direğine çarpması sonucu 22 yaşındaki Ziraat Fakültesi öğrencisi Arkan Akkan (22) öldü, 12 kişi yaralandı.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nca Ankara'da düzenlenen Salsa ve Dans Sporları Ligi yarışmalarından dönen lise ve Akdeniz Üniversitesi Dans Topluluğu öğrencilerini taşıyan Alparslan Barış Özcan yönetimindeki 07 C 1135 plakalı minibüs, Burdur Sanayi kavşağında kaza yaptı. Minibüs, saat 11.00 sıralarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak devrilip elektrik direğine çarptı.

Kazada Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi Arkan Akkan (22) yaşamını yitirirken 12 kişi de yaralandı. Aynı dans yarışmasından dönen diğer minibüsteki öğrenciler arkadaşlarının kaza yaptığını görünce hemen araçlarını durdurup yardıma koştu. Büyük şok yaşayan öğrenciler arkadaşlarının tedavileri için olay yerine gelen ambulanslara alınmasına da yardımcı oldu.

Kazada, Mert Ulugkay (23), Sevil Sarıkaya (23), Yağmur Yermez (23), Doğa İrez (23), Hüseyin Fahri Üstün (30), Yağmur Dinçer (16), Özen Efe (15), Mehmet Akkaya (22), Özgür Kavi (30), Ahmet Emin Aktaş (28), Muhammet Çağrı Sarıkaya (13) ile minibüs sürücüsü Alpaslan Barış Arıcan (22) yaralandı. Yaralılardan Doğa İrez ve Yağmur Yermez, Burdur Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi.

Minibüstekilerin Ankara'daki yarışmada Antalya bölgesini temsil ettiği ifade edildi.

• Allah rahmet eylesin.
  • allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır...
  • Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
  • Başınız sağolsun. sevenlerine sabır versin Allah.

trafik kazasında bir yakınını kaybetmeyen var mıdır bu ülkede sanmıyorum, ölümden korkmuyorum ama trafikte saçma sapan bir ergenin makas sevdasında, düşüncesiz bir insanın hız tutkusu yüzünden, kural bilmez birinin kırmızıda geçmesi sonucu ölmekten korkuyorum. bu kadar boş bu kadar manasız bir ölüm olamaz, toplum olarak bilinçlenmemiz lazım.

Allah rahmet eylesin
  • başınız sağolsun...
  • Allah rahmet eylesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin...
    sevenlerine sonsuz sabır diliyorum...
  • Başın sağolsun sevgili arkadaşım. Zor bir durum, karşılaşılması ve aşılması güç bir olay. Allah ölen arkadaşına rahmet eylesin, kederli ailesine sabır versin.

Trafik kazaları ülkemizin esas belâsı, mücadele edilmesi gereken, savaş verilmesi gereken bir durum. Güvensiz minibüslerden tecrübesiz ve dikkatsiz, tedbirsiz şoförler, emniyet kemeri takmayanlardan tutun kötü yol şartlar ve bir kazaya sebep olan çok sayıdaki olaylar zinciri...

Herkese seslenmek istiyorum. Bana, bize, sana ve size birşey olmaz demeyin. 5 dakika sonrasının bile garantisi yok. Sizin suçunuz olmasa bile kazaya karışabiliyorsunuz, kaldırımda yürürken bile direksiyon hakimiyetini kaybetmiş birisi canınıza kast etmiş yoldan çıkarak üzerinizde gelebiliyor.

Ruhun şâd olsun genç arkadaşım...

Taner Göde
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkadaşımızın geride kalanlara da sabırlar diliyorum...
  • Allah rahmet eglesin ve geride birakanlara Sabir versin. Kaza cok üzücü bir olay heleki icinde sevdigin biri gittimi.

Saygilar
  • allah rahmet eylesin çok zor çok üzücü allah sabır versin yakınlarına.
  • Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır dilerim.
  • Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar.
  • Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşalalh.
    Ailesine ve yakınlarına sabır
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Geride kalanlara ise bol sabır..
  • Mekanı cennet olsun inşallah, Allah geride kalanlara sabır versin..
  • Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Geride kalanlara da sabır diliyorum.
  • Allah rahmet eylesin! Mekanı cennet olsun!
  • allah rahmet eylesin

geride kalanları sabır versin

cok kötü bir durum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.