|
s.a arkadaşlar geçen gün instagram da bir video çıktı karşıma adam başına gelen olayı anlatmış şaşırdım daha doğrusu bilgi sahibi olmak için soruyorum. Şimdi adamın birisinin aracına başka birisi çarpmış neyse sonra tutanak tutup karşı tarafın sigortasından adam gtmiş aracını yaptırmış etmiş. şimdi buraya kadar sıkıntı yok. bundan sonra araç sahibi tutmuş karşı tarafa dava açmış işte değer kaybı bilmem nesi adam birkaç şey saydı dava açmış karşı tarafa adamlar buna yalvarmış davayı geri çek diye işte ondan sonra vuran tarafın banka hesabına bloke koymuş v.s v.s.. Şimdi benimde aracım var Allah göstermesin bir kazaa v.s olsa tutanak tutup adama tamam gardaş hadi istediğin yerde götür arabanı yaptır desek aynı şey bizimde mi başımıza gelir yoksa bu olay kurgu mu ?? adam karşı tarafın sigortasından para almış bunun dışında birde 300 bin tl nakit para almış karşı taraftan şaşırdım valla yorum bile yazamadım. bu arada ölü yaralı v.s yok maddi hasarlı kaza yani bu kadar büyür mü iş acaba tecrübeli birisi bilgi veri sevinirim.. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt