Bildirim
Trafik Kazası (Araç kamerası)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Araba kullanır gibi makas atıyor bebeler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de araç kamerası almaya niyetlendim ama cins bir huyum olduğu için almadım. Ön camda hiç bir şey olmasını istemiyorum. Ayna süsleri bile rahatsız ediyor. Aynaya takılan kameralara baktım, benim ayna 22 santim, ayna kamerası 31 santim. Ortada kocaman. Bir de çalınması korkusu (üç kuruşluk şey için camı kırarlar. Hırsızlık diye bir meslek var bu ülkede) olunca vazgeçtim. Aslında lazım ama...
-
Hayvan falan değilim ama
Üzüleyim diyorum üzülemiyorum.
Kocaman yol b*k mu var arabanın dibinden geçiyorsun. (00.02)
Motoru süren kardeş aranmışın ve bulmuşun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 17 Şubat 2016; 22:20:20 > -
Arabasına çarpılan korkmuş haliyle. Umarım iletişim bilgisi vermişsinizdir. Adamın başı ağrımasın en azından diğerleri ölürlerse falan. Apaçilerin Kırmızıda geçtiği görülüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20.sn'deki seste gömdüler herhalde. Anlamadığım şey, a be gerizekalı sağ şeritten geliyosun, önün de boş, hala niye milletin üstüne kırıyorsun. Bu makas atmak bile değil ki düpedüz dangalaklık yani. Kask yok bişey yok. Geberip gidince de karşı tarafı zan altında bırakıyorlar. -
Hocam iletişim bilgisi vermedim o sıra aklıma gelmedi. Doktor olduğum için orada yaralılar ile ilgilenmek durumundaydim. Ancak kaza mahali oldukça merkezi bir mekan. Mobese ve Eds kameraları mevcut. Sorun olacağını düşünmüyorum..
Hak etmiş etmesine de, karşı tarafın başı ağrıyacak.. -
Karşı tarafın başı ağrımaz diye düşünüyorum. Videoda tam belli değil ama motor karşı araca yandan çarpıyor. Yani karşı taraf bunlara değil bunlar karşı tarafa çarpıyor. Ben yaklaşırken karşıya geçen golfe patlatiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Verticall
Karşı tarafın başı ağrımaz diye düşünüyorum. Videoda tam belli değil ama motor karşı araca yandan çarpıyor. Yani karşı taraf bunlara değil bunlar karşı tarafa çarpıyor. Ben yaklaşırken karşıya geçen golfe patlatiyorlar.
Evet sizin videoda çok net belli oluyor. Zaten aracın sol kapısı hasar almış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım dediğiniz gibi, mobese vs. vardır da, araç sürücüsü suçsuzluğunu ispatlayabilir.Aksi halde, yaralanmalı ya da ölümlü kazalarda kötü sonuçlar ortaya çıkabiliyor.Geçen yıl atlattığım ufak kazadan sonra ben de araç kamerası aldım, artık kafam rahat.Keşke Türkiye de zorunlu hale gelse. -
Merhaba.
Kameranızın marka ve modelini öğrenebilir miyim?
Şimdi ne oldu ? Öylece bitti...
Bence siz yinede görüntüleri en yakın karakola gidip verin. Olay yeri ve tarihini söyleyince o dosya bulunur görüntüler eklenir dosyaya tahminim .
Kamera modelim:
http://m.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html
Yaralılara ilk müdahaleyi orada yaptım. İkisinde de akut dışa kanama yoktu. Birinin bacağı sanırım kalça ekleminden kırılmıştı. İkisinin de bilinci acıktı. Stabil pozisyona alıp ambulans bekledim.
Görüntüleri yarın karakola götüreyim bari haklı olabilirsiniz..
Kaza aklını başına getirir umarım, yoksa da kendi bilir; doğal seleksiyon iş başında.
geçmiş olsun abi
Hocam ben kaza anında aracınızda çalan şarkının kazayla denk düşen sözlerinin ironik bir şekilde denk düştüğünü belirtmek için yazmıştım
Kırmızı ışıkta geçmişler.. makas var.. kask yok sanırım.. Yazık valla.. Güvenlik konusunda amma rahatız.. "Bize birşey olmaz" kafasını bir türlü aşamıyoruz.. -
Kağıthane değil mi burası ? Bu tipler kaza yapa yapa eksilecek zaten. Doğal seleksiyon diyen arkadaşa katılıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- liqui moly orjinallik sorgulama
- debriyaj bilyası sesi
- oto teyp bluetooth görmüyor
- volvo c30 alınır mı
- otomatik vites araba vitese geçiyor ama gitmiyor
- dacia jogger yorumları
- byd u8
- araç kamerası
- dacia fiyat listesi
- honda elektrikli suv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X